Aveţi grijă domnu’ chestor că justiţia e independentă!

By | 6 august, 2012
Distribuie prietenilor!

Pe vremea comunismului umbla un zvon că, de câte ori Nicolae Ceauşescu făcea un semn cu mâna, în direcţia respectivă mai era dărâmată o biserică, se mai muta o şosea, sau chiar se demola un cartier întreg.

Astăzi, în plină democraţie, de câte ori Traian Băsescu face o ameninţare publică, sau măcar o aluzie, a doua zi este arestat cineva.

În urmă cu câteva zile, preşedintele suspendat, teoretic un simplu cetăţean, făcea ameninţări televizate cu puşcăria la adresa primarilor şi a chestorului Constantin Manoloiu, şeful Serviciului pentru Evidenţa Populaţiei. Să ne amintim cuvintele despre care am mai vorbit într-o postare anterioară:

Nu ştiu dacă-i bine domnu’ chestor… aţi minţit ori înainte de organizarea referendumului, ori ieri… ori un chestor… mă tem că eu v-am făcut chestor… Nu ştiu dacă-i bine domnu’ chestor…

Ei bine, azi procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus începerea urmăririi penale a chestorului Constantin Manoloiu pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

Să mai zică cineva că justiţia nu este independentă în România! De la “dottore” la “chesttore”, justiţia a rămas independentă, deşi Voiculescu vrea cu ardoare să pună mâna pe ea! 😆

PS: Ioan Rus şi-a dat demisia, deci putem presupune că a scăpat.

0 păreri la “Aveţi grijă domnu’ chestor că justiţia e independentă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge