Domnul Isărescu mai bine ar tăcea

By | 6 august, 2012
Distribuie prietenilor!

Ca să arate că nu este deloc implicat politic şi că nu îl sprijină, prin şantaj economic asupra populaţiei, pe Traian Băsescu, guvernatorul BNR Mugur Isărescu iese din când în când să ne sperie facă declaraţii publice.

Domnia sa ne ameninţă cu pieţele internaţionale, deprecierea monedei naţionale şi îndeamnă la dialog politic:

Nu pot să spun mai mult pentru că suntem neutri politic, dar trebuie să spunem societăţii româneşti realitatea. Şi realitatea este aceasta: depindem de pieţele internaţionale şi ele te penalizează dramatic. Deocamdată se vede pe curs. Se va vedea şi pe costurile de finanţare, inevitabil. Şi e greu să discerni cât vine din plan internaţional, din locaţie geografică, din imagine şi cât vine din ce se întâmplă pe plan intern.

Sursa: Mediafax

În anii ’90 băncile româneşti erau falimentate în lanţ şi vândute la preţ de nimic sub directa oblăduire a BNR, condusă de eterenul Isărescu. Azi, după ce capitalul autohton a fost complet distrus în acest mod, domnul guvernator ne atenţionează că depindem de pieţele internaţionale. Păi de ce domnule Isărescu, ne explicaţi şi acest lucru, ca să nu murim proşti?!

0 păreri la “Domnul Isărescu mai bine ar tăcea

  1. George

    … „nu stiu daca-i bine domnu’….guvernator!”
    A trecut o perioada mare de timp in care ar fi trebuit sa iasa si sa spuna ceva, iar acum ne-a amintit de proverbul acela: „gura bate c….”
    Proverbe stim si noi, destule, dar am fi dorit un discurs din care „investitorii” sa inteleaga clar ca investitiile lor nu vor fi periclitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge