Domnu’ Gitenstein, vă rugăm, nu puneţi lunetiştii pe noi!

By | 3 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark H. Gitenstein, a comentat evenimentele politice din ultimele zile, într-o declaraţie publică. Diplomatul american îşi exprimă îngrijorarea personală, dar şi a guvernului SUA, în ce priveşte „ameninţările asupra instituţiilor şi mai ales asupra instanţelor”.

„Sunt profund îngrijorat faţă de orice încercare de a ameninţa independenţa instituţiilor democratice ale României. Manipulările sau ameninţările la adresa instituţiilor şi mai ales a instanţelor vor provoca îngrijorare nu numai în rândul guvernului nostru, dar vor afecta şi modul în care România este privită de pieţele financiare”, scrie ambasadorul american.

Sursa: Gândul

Imediat după instalarea guvernului Ponta, dacă vă amintiţi, moneda naţională a început să se deprecieze brusc şi Băsescu făcea apeluri disperate la calm, repetând de mai multe ori că situaţia este stabilă. Ulterior, propaganda portocalie a pus deprecierea monedei şi recesiunea pe seama guvernării USL abia intrate în exerciţiu.

Acum domnul Gitenstein vine şi spune că va fi afectat “modul în care România este privită de pieţele financiare”. Nu vi se pare că manevra este cam aceeaşi?!

0 păreri la “Domnu’ Gitenstein, vă rugăm, nu puneţi lunetiştii pe noi!

  1. cumnatu

    Domnul asta” Gitanstain” mai bine ar fi cu ochii in patru pe compatiotii lui rezidenti prin Romania care fac numai orori.

  2. Alex

    USL arata paiul, PDL arata barna-sa nu se inteleaga ca „barna”=2luni de guvernare, ca nici MRU n-a pupat prea mult, doar ca neplagiindu-si teza, s-a procedat metodic: mai intai prezentul, si apoi sapatul in trecut. „Barna” sunt anii 90-96, adica inceputul vanzarilor frauduloase.
    Ponta e scolarelul nesimtit care la bac, prins copiind zice: eu nu ies din sala, colegu’ a copiat mai mult!

  3. Alex

    Basisti? Cand nu va mai fi presedinte multi vor ramane fara obiectul munci-ura antibasista, asa cum s-a intamplat si cu Iliescu.
    Afara-i cald pentru ca a dat ordin baselu. Cu ani in urma se zicea „Iliescu-i vinovat/Ca la mare a plouat” :))
    Peste cativa ani, cand lumea-l va fi uitat pe basel ca si pe Emilus sau pe Ilici, va ramane „ura sociala” invocata de posturile USL-iste.
    Concluzie: USL aplica cele mai antinationale manevre de dezarmare psihologica a populatiei si pasivizare-care vor ramane ani buni exploatabile de viitoarele guverne. Abia Antenele sunt cele care spala creierii 🙂
    Hai Ponta, baga mare!

  4. Dan Tănăsescu Post author

    @Alex: Măi, nu ştiu despre ce vorbeşti tu aici, dar până una alta, incitare la ură socială şi politică, nu am văzut decât la Băsescu şi PDL. Am căutat să văd astfel de acţiuni şi la USL şi nu am găsit mai nimic pe Internet, iar în presă, în afară de Antena 3/Jurnalul Naţional, nu am văzut pe nimeni să zică ceva, critic măcar, la adresa camarilei băsiste.

  5. Dan Tănăsescu Post author

    @ChavaLito^: Tare mi-ar place acum să se facă un referendum pentru demiterea lui Băsescu şi să vedem atunci câţi dintre cetăţenii României ar vota în favoarea lui Băsescu. Să vedem acum dacă Băsescu mai are curajul să se întoarcă la popor şi să facă băi de mulţime! Aşa am putea afla cu adevărat cine face propagandă şi cine spune adevărul! 🙂

  6. Pingback: Ce-i asta, şantaj economic? | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge