Domnule Voiculescu, vă rog să mă plătiţi şi pe mine!

By | 5 septembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Este a nu ştiu câta oară în ultimele luni cînd sunt acuzat de diverşi băsişti că aş primi bani de la Dan Voiculescu sau USL, pentru a scrie anumite articole cu caracter politic. De aceea, doresc să fac un apel public către domnul Dan Voiculescu, patronul trustului Intact şi al postului de ştiri Antena 3, în care îl rog fierbinte să mă plătească şi pe mine, măcar de o ciorbă, o gagică şi un concediu la mare, ca să ştim şi noi o treabă şi să fac şi eu un ban cinstit, dacă tot asta e impresia pe care o lasă munca mea asiduă pe acest blog de a-mi exprima propriile opinii.

PS: Accept inclusiv cadouri, donaţii, gratuităţi şi discounturi. 😀

0 păreri la “Domnule Voiculescu, vă rog să mă plătiţi şi pe mine!

  1. Sofocle

    Poate chiar meriti ceva de ros, catelusule ! Latra-latra poate te aude si el si te baga la fundatia viitorului natiunii.

  2. cumnatu

    Cumnate de ce lasi sugatorii de madular basisti sa-si dea cu parerea pe blogul tau? Sugacilor e deschis la nasu pe blog pentru ode si poezii dedicate marelui carmuitor.Am impresia ca astia traiesc in alta tara!

  3. Sofocle

    Sterge, ca nu-ti convine ce ti-am scris. Te-am prins, mercenarule !

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Ai intrat singur la spam ca fraieru’ pentru că ai folosit cuvinte injurioase, eu nu am şters nimic, abia acum am citit comentariile! 😆

  5. cumnatu

    Cumnatu” isi cere scuze pentru limbajul folosit la adresa unui semen al nostru,nu o sa se mai intample.Fiecare e liber sa sustina pe cine vrea.Numai nu inteleg cum sa sustii pe cineva care timp de 8 ani a dus tara asta in faliment.Asta e cea mai mare realizare a lui Basescu.

  6. Dan Tănăsescu Post author

    Pentru spammerul băsist, care s-a băgat singur la spam:

    Ai folosit următoarele cuvinte: onanişti, ipocrit, pupincurişti, căcănauţi, căcărezi. Pluginul anti-spam a considerat aceste cuvinte ca fiind injurii. Pe de altă parte, „a suge” şi „mădular”, nu sunt cuvinte injurioase. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge