Emil Boc, ucigaşul de copii

By | 28 septembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Când mă uit azi la apariţiile televizate ale lui Emil Boc mă cuprinde scârba. Fostul premier pozează acum în primarul simpatic, care învârte mămăliga la petreceri câmpeneşti, aleargă pe la crosuri şi participă pe la tot felul de inaugurări.

Dacă îl vezi cum rânjeşte tot timpul şi face pe popularul, ai zice că e curat ca lacrima şi că trecutul său de la guvernare e alb ca zăpada. Numai că, pe lângă măsurile economice aberante pe are le-a luat, la ordinul lui Băsescu, Emil Boc a fost părtaş la o serie de decizii şi acte legislative, care au afectat în mod negativ viaţa a milioane de oameni, ducând chiar la pierderi efective de vieţi omeneşti.

Asta reiese şi din declaraţiile prof. dr. Radu Deac, care a fost prezent la Congresul Romtransplant de la Bucureşti. Odată cu desfiinţarea Institutului de Boli Cardiovasculare din Târgu Mureş, în martie 2011, zeci de pacienţi au decedat din cauza sistării transplanturilor de inimă.

“La 9 martie 2011, printr-o hotărâre de guvern ridicolă, pentru care sunt responsabili primul ministru şi ministrul Sănătăţii de atunci, a fost desfiinţat singurul institut din România unde erau făcute operaţii pe cord la nou-născuţi şi sugari. Totodată, până în martie 2011, în Institutul de Cardiologie din Târgu Mureş se făceau transplanturile de cord, operaţii care se mai realizau numai în Bucureşti, de către doctorul Brădişteanu”, a declarat Deac.

Sursa: Cotidianul

Acestea sunt rezultatele parţiale ale reformei în Sănătate marca Băsescu-Boc, care vor fi desăvârşite odată cu infama Lege a Sănătăţii a lui Vasile Cepoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge