Ministerul Sănătăţii ar putea lua în chirie spitale construite de străini

By | 22 septembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

După ce fosta guvernare Băsescu-Boc a închis sute de spitale, actualul ministru al Sănătăţii, fost secretar de stat în acelaşi minister pe vremea lui Boc, anunţă că vor fi construite opt spitale regionale de urgenţă. Aceasta se va realiza din fonduri structurale sau din fonduri de investiţii internaţionale.

După cum ştim, în România fondurile structurale europene nu sunt pentru infrastructură sau spitale, ci pentru proiecte aiuristice gen telegondole, piscine şi terenuri de fotbal în pantă la sate, sau parcuri în pădure. Aşa că spitalele se vor construi din fonduri de investiţii internaţionale.

Fie investitorii străini ne împrumută bani, iar noi construim spitale şi returnăm împrumutul în 20-30 de ani, fie ne construiesc ei spitale şi ni le închiriază, plătind 20-30 de ani, ca un leasing, a explicat Cepoi.

Sursa: Gândul

Mai concret, nişte băieţi spilcuiţi, la costum şi cu laptop, ce sălăşluiesc prin turnuri de sticlă şi oţel, recent construite, pe care este afişat “Offices to Let”, vor lua nişte bani, de la nişte domni cu bani şi îi vor băga în nişte spitale  – pe care statul le va lua în chirie, sau le va plăti în rate – şi vor scoate din banii investiţi şi mai mulţi bani pentru ei şi ai lor (că de aia se numesc fonduri de investiţii internaţionale). De unde profit?! De pe urma fraierilor de români care se vor duce la doctor şi pe care statul îi va taxa şi mai cu spor ca înainte!

0 păreri la “Ministerul Sănătăţii ar putea lua în chirie spitale construite de străini

  1. Pingback: Emil Boc, ucigaşul de copii | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge