Conjunctură astrală nefavorabilă în această seară

By | 29 septembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Peste câteva ore va fi Lună Plină şi acest lucru coincide cu o serie de aspecte astrale tensionate. Luna în conjuncţie perfectă cu Uranus din Berbec, va face opoziţie cu Soarele, aflat în Balanţă, care la rândul său este în cuadratură perfectă cu Pluto din Capricorn, care la rândul său face cuadratură cu Luna şi Uranus. Se formează astfel un triunghi „malefic” de aspecte negative, în care se află planeta Uranus (patronul Vărsătorului, zodia natală a României) şi Luna (patronul Racului, care este ascendentul României).

Având în vedere că atunci când este Lună Plină mareele tectonice sunt la nivel maxim, Uranus este planeta legată de mişcările telurice, iar vibraţia numerologică a zilei este 11 (2 + 9), cifră asociată cu catastrofele şi dezastrele, nu cred că mai trebuie să vă spun la ce mă gândesc! 😀

Un triunghi de aspecte negative, dar nu tot la fel de strânse ca în primul caz, s-a format şi între Venus, aflat în Leu, Marte şi Nodul Nord aflate în Scorpion şi Neptun aflat în Peşti, dar asta e o altă poveste.

astrograma 29 sept 2012

Să sperăm totuşi că şi de data asta e alarmă falsă! 🙂

0 păreri la “Conjunctură astrală nefavorabilă în această seară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge