Şeicul Omar Bakri ameninţă România şi Bulgaria cu atentate teroriste

By | 4 octombrie, 2012
Distribuie prietenilor!

În ultimele zile apar tot felul de ştiri care a putea părea realiste doar în ochii unui copil de grădiniţă. „Rebelii sirieni” –  care, în treacăt spus, în proporţie de 95% sunt mercenari străini, plătiţi de puteri străine – după ce luni de zile şi-au devastat propria ţară, s-au gândit, aşa din senin, să bombardeze Turcia. Iar Turcia a răspuns la rândul ei cu tirruri de artilerie.

Ei bine, exact în acest moment, dar exact în acest moment, când este pe cale să izbucnească un conflict militar care ar implica automat întreaga alianţă NATO, un şeic sirian, pe nume  Omar Bakri, care este „un apropiat al reţelei teroriste Al-Qaeda” s-a gândit să dea un interviu unui ziar bulgar, în care spune că România, Bulgaria şi alte ţări din Europa de Est sunt posibile ţine ale unor atacuri teroriste, deoarece sunt „teritorii islamice” şi sunt implicate în acţiuni militare în Afganistan şi Irak.

„Dacă islamul a intrat odată pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est:  România, Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia”, a declarat şeicul Omar Bakri într-un interviu acordat ziarului bulgar 24 Chasa.

Potrivit acestuia, “din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă. Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă”, a mai spus şeicul Omar Bakri.

Sursa: Adevărul

Această ştire a fost azi preluată şi mediatizată intensiv de presa românească, deşi credibilitatea acestui „şeic” este îndoielnică. Acesta este de origine siriană făcând parte dintr-o familie bogată şi a trăit în Liban, Egipt şi în Arabia Saudită, de unde a fost expulzat pentru activităţi teroriste şi a primit azil în Marea Britanie.

Între 1986 şi 2005 a trăit în Anglia, de unde şi-a desfăşurat în continuare activităţile teroriste şi a beneficiat şi de 250.000 de lire sterline din partea statului.

A fost lider pentru două grupări islamiste – Hizb ut-Tahrir şi Al-Muhajiroun şi, de la această tribună, a lansat în spaţiul public nenumărate declaraţii de sprijin pentru cauza teroristă, inclusiv pentru atacurile de la 11 septembrie din SUA.

Sursa: Realitatea

În prrezent se pare că se află în Liban, unde este condamnat la închisoare pe viaţă.

Deci avem de-a face cu un terorist islamist, expulzat dintr-o ţară islamistă, care timp de 19 ani a desfăşurat activităţi teroriste în Marea Britanie, fără să fie arestat, apoi este condamnat la închisoare pe viaţă într-o ţară arabă! Iar el face ameninţări la adresa unor ţări europene!

Mie toată aceeastă poveste mi se pare o manipulare şi o intoxicare de doi lei. Am impresia că băieţii iluminaţi ai lui Satana ard de nerăbdare să înceapă un război, ca să-şi instaureze ordinea lor mondială şi au pus serviciile secrete să lucreze la greu pentru a panica populaţia şi a justifica un nou atac împotriva unor ţări arabe, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul Irakului sau Afganistanului.

0 păreri la “Şeicul Omar Bakri ameninţă România şi Bulgaria cu atentate teroriste

  1. Sorin

    Nu se unesc ma o data tarile islamice, sa porneazca razboiul sfant si sa i futa in cur si in gura(+ alte orificii) pe americani si englezi.
    Nu au inteles ca sunt manipulati si dezbinati de astia, pentru ca aliate, toate tarile islamice sunt o mare putere si amenintare la adresa „licuriciului”.

  2. Fabian

    „Între 1986 şi 2005 a trăit în Anglia, de unde şi-a desfăşurat în continuare activităţile teroriste şi a beneficiat şi de 250.000 de lire sterline din partea statului”…
    Inteleg asadar ca adevaratii teroristi sunt Anglia, SUA si altii care manipuleaza lumea, cum spuneti in ultimul aliniat… aceiasi teroristi ordinari de la 11 sept. 2001, care au invadat Iugoslavia in ziua de Pasti si au omorat populatia civila si au distrus biserici si manastiri; aceiasi teroristi care au invadat Irakul, Bosnia, Kosovo si Libia, Egiptul si Siria.
    Sa nu le ajute Dumnezeu, lighioane salbatice!

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Nu ar fi bine să se unească ţările islamice pentru că exact ăsta e planul „iluminaţilor”; să declanşeze un mare război între lumea arabă şi cea creştină. Nu vezi că oamenii nu vor război, dar ei îi aţâţă mereu şi caută tot timpul puncte slabe de unde să înceapă războiul?!

  4. Dan Tănăsescu Post author

    @Fabian: Cam aşa ceva! Am avut în facultate un curs despre terorism şi profesorul respectiv scrisese pe tablă o listă cu ţările care desfăşoară sau finanţează acţiuni teroriste. Am intervenit şi i-am spus că din lista pe care o scrisese lipseşte o ţară. M-a întrebat care şi i-am spus că Statele Unite. S-a uitat ciudat la mine şi a spus: „Asta-i părerea dumitale!” După care a continuat cursul fără să mai comenteze ce am spus eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge