Băncile din România vor să aibă acces la baza de date a Evidenţei Populaţiei

By | 22 noiembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Una dintre soluţiile pentru ca sistemul bancar din România să evite pe viitor probleme similare cu cele din cazul recent al fraudelor bancare de circa 22 de milioane de euro este ca băncile să aibă acces la datele de la Evidenţa Populaţiei, pentru a putea verifica dacă actele depuse în dosare sunt false sau nu. Declaraţia îi aparţine lui Radu Graţian Gheţea, preşedintele CEC Bank, singura bancă comercială de stat din România, care deţine şi funcţia de preşedinte al Asociaţiei Române a Bancherilor (ARB).

Sursa: Gândul

Deci, mai exact, nişte afaceri private, care sunt în proporţie de 99% străine, vor să aibă acces la datele personale ale populaţiei deţinute de o instituţie a statului. Şi când te gândeşti că unii încă mai susţin că „statul poliţienesc-corporatist”, „Big Brother” şi „Noua Ordine Mondială” sunt teorii ale conspiraţiei!

O părere la “Băncile din România vor să aibă acces la baza de date a Evidenţei Populaţiei

  1. fed

    in germanica atit de draga romanului ii spune schufa. deci nimic nou! nu uita ca tot ce-ai vazut in ro este o simpla aliniere la maretele valori ale vestului luminos! 🙂 nimic absolut nu este altfel la voi si incetati sa credeti ca cineva sta sa inventeze metode speciale pt ro. ei folosesc aceleasi chestii de cind se stiu. treaba este ca astazi romanii sint derutati deoarece diferentele dintre povestile si legendele despre vestul luminos in care au crescut si realitatea de astazi traita se vede o diferenta f mare si care nu poate fi acceptata de cei fara memoria trecutului propiei tari. cam aici este problema! vezi ca nimeni nu-ti poate explica ceea ce-ti scriu eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge