Terorismul este controlul guvernamental al populaţiei

By | 23 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Vreau să precizez de la început că prin „terorism” mă refer aici şi la crima organizată, clanurile mafiote, masacrele regizate din şcolile americane, chiar şi la ştirile alarmiste şi manipulările din presă. Însă mă voi referi pe larg numai la terorismul clasic, politic şi religios, de tip islamist, neofascist, neomarxist, separatist etc. şi la cel reprezentat de grupările mafiote şi clanurile de interlopi.

Dacă analizăm informaţiile făcute publice despre grupările teroriste şi cele mafiote, observăm că acestea sunt foarte bine organizate, dotate cu tehnologie de ultimă oră, au oameni cu o foarte bună pregătire de luptă, capabili să mânuiască armament sofisticat, să creeze şi să folosească explozibili, având cunoştinţe vaste ce includ tehnici de manipulare, comunicare publică, creare de diversiuni, tehnici de interogare etc. Se folosesc în activităţile lor de şantaj, corupţie şi intimidare şi se pare că sunt imune în faţa justiţiei. Toate acestea sunt de obicei accesibilie şi caracteristice doar unor instituţii guvernamentale cu rol de apărare, cum sunt serviciile secrete, armata şi poliţia.

Totodată, observăm că serviciile secrete şi poliţia, deşi au multe informaţii legate de aceste organizaţii criminale, le cumosc activităţile, liderii şi chiar planurile de atentate sau operaţiuni infracţionale, aproape niciodată nu reuşesc să preîntâmpine aceste acţiuni sau să îi aresteze pe autorii lor, sau pe liderii organizaţiilor pentru care lucrează.

Aceste lucruri ar părea cel puţin ciudate, dar asta numai dacă nu admitem ipoteza că atât organizaţiile teroriste, clanurile mafiote şi organizaţiile criminale, sunt de fapt organizate, instruite, finanţate şi protejate chiar de guvernele statelor, care în mod normal ar trebui să-şi apere cetăţenii de aceşti criminali şi să lupte împotriva lor.

În realitate se pare că toate aceste organizaţii sunt sub directa îndrumare a serviciilor secrete, poliţiei şi chiar armatei, iar acţiunile lor se fac în strânsă colaborare cu instituţiile guvernamentale şi cu aprobarea tacită a guvernelor.

Scopul este evident acela de a ţine populaţia tot timpul sub teroare, pentru a fi menţinută demoralizată, obedientă şi incapabilă de reacţie în cazul unor abuzuri ale clasei conducătoare.

Este ca în tabloul societăţii descris de Orwell: poporul este turma de oi condusă de porci, care îi au în soldă pe câini, a căror misiune este să ţină turma sub control. La care mai putem adăuga şi nişte lupi fioroşi, inventaţi pentru a ţine tot timpul oile speriate şi a le convinge să stea cuminţi, să nu părăsească niciodată turma sau şi mai rău, să le dea prin cap să se revolte faţă de porcii care le exploatează.

7 păreri la “Terorismul este controlul guvernamental al populaţiei

  1. Centurion

    Atunci când tot mai mulţi dintre noi vor învăţa să fie „oaia” rătăcită, când turma nu va mai reprezenta un ţel pentru majoritatea semenilor, eh, bine atunci „porci”, slugile lor „câinii şi lupii” nu-şi vor mai fi gasit locul şi vor dispărea de la sine… Asta e viziunea OPTIMISTA. Pe aia PESIMISTA ai scris-o tu deja… 😉
    Centurion´s last blog post ..Credinţa nu se învaţă

  2. Horea

    Este exact ce se intampla. E un efort urias la nivelul intregii lumi „civilizate” de a crea un razboi general impotriva confectiei „terorism”, bineinteles cu scopul de a teroriza populatia, si scop final de a implementa legi care vor ingradi drastic libertatea si vor implementa un control complect asupra fiecarui individ. In acelasi timp atat in SUA cat si in EU se iau angajamente spre progres economic, si ca un facut intotdeauna se procedeaza invers, astfel ca sa se ajunga la rezultate catastrofale. Trebuie sa fi complect idiot ca sa mai crezi in retorica propagandistica, ba mai mult considera cele mai conservative metode de protectie, si incearca sa stai la o parte. Cu siguranta trecem printr-un razboi de eliminare a unei parti din populatie prin noile metode elaborate de oculta. Si mai jos il citez pe Kissinger: „Yes, many people will die when the New World Order
    is established, but it will be a much better world for
    those who survive.”(Da, multi oameni vor muri cand Noua Ordine Mondiala va fi implementata, dar va fi mult mai bine pentru cei care vor supravietui).

  3. hagi tudose

    Cel mai rau lucru care se petrece in Romania astazi este faptul ca functionarii publici corupti au facut corp comun cu agentiile straine de informatii ! In acest moment se petrec lucruri foarte grave…

  4. Dan Tănăsescu Post author

    @Centurion: Nu cred că „oaia rătăcită” este soluţia pentru că nu prin rebeliune şi dezbinarea turmei se rezolvă problema. Oile trebuie să rămână solidare, pentru că numai aşa sunt puternice, dar trebuie să îşi sporească inteligenţa, să gândească cu mintea lor, să se organizeze şi să nu se mai lase mânate încoace şi încolo de câini şi exploatate de porci. 🙂

  5. Pingback: Terorismul este controlul guvernamental al populaţiei | .::: CALIN ADRIAN :::.

  6. doru stoian

    Si Kissinger asta, nu e cumva urmas direct al lui Avra(ha)m, ala care:

    1) desi a „despartit”-separat apele ?????

    2) pana la urma-sfarsit: BINELE PROMIS TOT N-A FOST DE AJUNS ????

    Mai bine zis, nici macar n-a inceput !

  7. Pingback: Marea Britanie: Grădiniţele, obligate să raporteze copiii care riscă să devină terorişti | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge