„Black Friday” la eMag

By | 23 noiembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

A început iar nebunia cu “Black Friday”. Am impresia că anul acesta va fi şi mai mare ca anul trecut, deoarece multe magazine au anunţat o mulţime de oferte şi au declarat presei că au în depozite stocuri cel puţin duble faţă de cele din perioadele obişnuite.

Partea mişto este că nu trebuie neapărat să te înghesui cu toţi nebunii prin magazine şi showroom-uri, produsele putând fi comandate şi din fotoliul de acasă, de pe Internet. Fiind un fan eMag m-am uitat pe ofertele de acolo şi mi-am făcut o listă cu produse care m-ar tenta să le cumpăr.

Nu ştiu dacă voi rezolva întreaga listă, dar e bine să o ai întocmită, pentru orice eventualitate. 😀

O tabletă. Mă gândesc la o tabletă relativ ieftină în comparaţie cu un iPad, aşa că am optat pentru tableta Evolio Evomag Fun, care pe lângă faptul că este foarte apreciată şi are o serie de calităţi pe care alte tablete din aceeaşi categorie nu le au, mai este şi românească.

Un ebook reader. Mă gândesc de mai multă vreme la un Prestigio PER 3562B, care cred că este o alegere mai bună decât Kindle. Aş fi preferat versiunea cu taste, dar e foarte bun şi ăsta.

Un laptop. Asta în caz că rămân în pană cu cel actual, dar oricum mi-ar prinde bine unul cu diagonala mai mare, că am început să cam chiorăsc. Am optat pentru un laptop HP Compaq Presario.

Un HDD extern. Asta e absolut necesar, la zecile de giga pe care le produc lunar. M-am gândit că dacă tot aş face o astfel de achiziţie, să iau ceva serios, adică de cel puţin 1 TB. Cred că un Western Digital de 1TB ar fi OK.

Un aparat foto. Bătrânul meu Fuji s-a cam stricat şi un super zoom, uşor de luat cu mine, pentru evenimente, ar fi un bun înlocuitor. M-am gândit la un Sony CyberShot DSC H100, având în vedere calitatea foarte bună a imaginii la aparatele Sony. Dacă ar avea şi vizor, pe lângă display, ar fi chiar ideal.

13 păreri la “„Black Friday” la eMag

  1. Gabi Dumitrescu

    La capitolul HDD extern, recomand calduros un HDD dedicat + rack extern. Tot acolo cu banii, garantie mai mare si performanta pe masura hardului inclus (de multe ori hardurile portabile au inauntru ce a mai ramas pe stoc sau rebuturi).

  2. Dan Tănăsescu Post author

    M-am gândit şi la varianta asta, dar nu ştiu dacă ieşi tot la fel cu banii, plus că rack-ul are nevoie de sursă de alimentare proprie, pe când acesta se alimentează direct din USB. 🙂

  3. Gabi Dumitrescu

    …de unde si problemele mai frecvente cu hardurile externe, datorita faptului ca multe placi de baza dau curentul aiurea pe USB.

  4. fed

    din cit inteleg te scalzi in bani cu lista asta si cumperi pina si chestii inutile ca tabletele. 🙂
    cu 350 de euro iti faci un computer care bate laptopuri de 1000 de euro si ai diagonala mult mai mare la un monitor. vezi ca mergi mai bine cu toshiba si vind mai ieftin decit escrocii de la wd. la mine laptopul zace pe undeva ca rezerva pt ca nu-mi place. nu-mi convine sa le dau bani pe ce vor ei si in conditiile lor! deci imi fac totul singur si bag ce vreau eu. feteste-te de win 8! inainte sa-l faca s-au plins niste baieti de treaba c-ar avea nevoie de un sistem mai prietenos cu ei. 🙂

  5. fed

    hai sa-ti dau si o stire imbucuratoare din vestul luminos din germanica romanului aolo unde crede el ca s-au strins bunii desteptii cinstitii si civilizatii la un loc. :))))))))))))))

    Rund 600.000 Deutsche sitzen im Dunkeln

    Die Energiepreise steigen. So sehr, dass viele Bürger ihre Stromrechnung nicht mehr bezahlen können. Betroffen sind rund 600.000 Haushalte.

    http://www.morgenpost.de/wirtschaft/article106236635/Rund-600-000-Deutsche-sitzen-im-Dunkeln.html

    adica 600000 de familii nu pot plati curentul in germanica si vor sta in intuneric. din cauza asta au murit 4 insi si vor sa interzica taierea curectului dar nu se stie cine o sa plateasca. 🙂 se propune curent la fisa. 🙂 acum ce va spune flotantul care le stie pe toate? o fi nea nicu de vina? dar o sa-i bubuie in mintea lui seaca sa inteleaga cine a organizat lipsurile de care se plingeau ei in anii 80 cind sublimul vest trecea prin doua crize la fel de grele ca cea de astazi? una a fost la inceputul anilor 80 iar cealalta la sfirsitul lor. asta iti spune si de ce-au darimat estul. daca nu ai aflat 🙂 cineva trebuia sa plateasca oalele sparte iar romanii de exemplu s-au oferit voluntari votind si cu picioarele ca sa fie siguri de succsuri. :))))))))))
    daca se va da vreodata un premui de boii europei il cistigam sigur!!!!! :)))))))))))))))

  6. Dan Tănăsescu Post author

    Păi aici la noi în Românica ni se spune că nemţii sunt muncitori şi prosperi şi s-au săturat să ne tot dea nouă bani, ca să consumăm!

  7. cosma

    nu-ti lua/dori laptop HP :D. Sunt incredibil de proaste, si ai sanse mari cu dupa 2 luni de cand se termina garantia sa se duca naibii (placa de baza sau ecranul in majoritatea cazurilor).

    Recomand in schimb Lenovo, un model cu minim i5 si 6GB ram ar fi optim sa nu simti nevoia de mai mult un an-doi.

  8. Sorin

    De ce sa iti iei si tableta si ebook? Se poate citi de pe tableta.
    Smecherii de la emag, au scos acea tableta din linc, si au alta identica cu 650 lei, in plus are doar harta Romaniei pt gps.

  9. Dan Tănăsescu Post author

    Aşa cum spuneam şi mai sus, asta este o listă a dorinţelor. Nu înseamnă că îmi voi lua tot ce este în listă. O tabletă m-ar ajuta să navighez pe net, să administrez blogul, să scriu texte etc. în schimb ebook readerul are autonomie mult mai mare ajungând până la 2-3 săptămâni, dacă nu foloseşti Wi-Fi şi are şi ecran e-ink ce permite cititul şi pe stradă, în parc, la lumina soarelui. 🙂

  10. Pingback: A început săptămâna mega reducerilor la eMag | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge