Andreea Pora aruncă bomba la România TV

By | 1 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Aseară nu prea aveam ce să văd la televizor şi am dat pe România TV. Acolo era o mare dezbatere la o emisiune moderată de Corina Drăgotescu la care printre alţii participa şi Andreea Pora. Aceasta tocmai se afla într-un dialog aprins cu Cristian Tudor Popescu, care era în legătură prin telefon cu cei din studio.

La un moment dat, enervată la culme, doamna Pora nu a mai rezistat şi i-a spus domnului Popescu că a venit momentul să lăsăm ipocrizia la o parte şi să recunoaştem că raportul MCV, despre care se tot discută, este de fapt dedicat special unei anumite televiziuni şi unui anumit trust de presă, mai exact Antena 3 şi trustul „Intact”.

Opa! Deci o ziaristă super băsistă, afirmă că cel mai important organism al UE, Comisia Europeană, întocmeşte un raport, care se presupune că se referă la justiţie, special pentru o televiziune care îl deranjează pe Traian Băsescu şi care aparţine trustului fondat de cel mai mare duşman personal al preşedintelui demis la referendum! Asta chiar că e interesant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge