Omul dezrădăcinat al Noii Ordini Mondiale

By | 18 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

În comunism se vorbea mereu despre crearea „omului nou” adaptat noului tip de societate. La fel şi în cazul fascismului şi nazismului. Noua Ordine Mondială încearcă şi ea din răsputeri să creeze un nou tip de om, un fel de pui de Avicola, în comparaţie cu găina de la ţară, o fiinţă dezorientată, fără identitate, fără sex şi total obedientă instituţiilor guvernării mondiale, capabilă doar să producă, să consume şi să se supună.

În acest scop de câteva decenii a început un amplu proces de dezrădăcinare, de alienare şi de distrugere a fiinţei umane, cu scopul de a crea acest nou tip de om. Procesul este în plină desfăşurare şi în România şi am să mă refer la asta în continuare.

Ni s-a spus multă vreme că în capitalism şi democraţie proprietatea privată este sfântă. Cu toate astea, liderii UE şi propagandiştii lor se arată îngrijoraţi că în ţara noastră sunt prea mulţi cetăţeni care au locuinţă proprietate personală (circa 95%), în vreme ce media europeană este de 20% , restul locuind cu chirie. Aşa că se cer măsuri în acest sens, adică scumpirea costului vieţii şi mărirea taxelor pe proprietate, pentru a-i obliga pe cei săraci să renunţe la locuinţele proprietate personală. De fapt dacă stăm bine să ne gândim, în lumea capitalistă de azi doar cei bogaţi mai au cu adevărat dreptul la proprietate.

Plus de asta, în urma adoptării noului Cod Fiscal, făcută la presiuni externe, prin FMI şi organizaţii patronale şi de afaceri ale străinilor, s-au introdus măsuri de „flexibilizare a pieţei muncii”. Mai pe româneşte, salariatul român trebuie să se mute acolo unde piaţa muncii oferă oportunităţi, adică să se plimbe prin toată ţara în funcţie de firmele care oferă posibilităţi de angajare. Astfel, tinerii şi nu numai sunt obligaţi să îşi schimbe des locuinţa şi să stea cu chirie, în loc să posede o casă a lor.

Prin toate acestea se urmăreşte transformarea oamenilor cu rădăcini în locul natal, cu familie şi prieteni de-o viaţă, în nişte nomazi care umblă tot timpul încoace şi încolo în încercarea de a supravieţui.

Prin promovarea promiscuităţii sexuale, a homosexualităţii, feminismului, a goanei după plăceri egoiste şi a depravării morale se urmăreşte distrugerea familiei tradiţionale, tinerii pierzându-şi motivaţia de a întemeia familii şi de a aduce pe lume copii.

Totodată se urmăreşte ştergerea identităţii sexuale şi de gen, femeile fiind îndemnate să fie independente, puternice şi orientate spre carieră, iar bărbaţii fiind efeminaţi, umiliţi şi transformaţi în obsedaţi sexual de către cultura de consum, devenind astfel manipulabili de către femei.

Există şi o încercare de distrugere a identităţii naţionale a indivizilor printr-o acerbă propagandă împotriva statului naţional, a sentimentelor de mândrie naţională, patriotismului şi de promovare a globalismului, multiculturalismului. regionalizării teritoriale şi intergrării în structuri suprastatale de genul UE.

Prin atacarea constantă a religiei şi a tradiţiilor strămoşeşti, în cazul României fiind vorba în special de atacuri asupra Bisericii Ortodoxe Române şi de falsificare şi denigrare a istoriei naţionale şi a eroilor şi valorilor neamului, se urmăreşte distrugerea culturii şi spiritualităţii naţiunii române, acestea urmând să fie înlocuite de cultura de consum a reclamelor şi a muzicii pop, folosite ca instrumente de îndoctrinare şi de spălare a creierului.

Prin toate aceste acţiuni insidioase şi tenace, treptat, se urmăreşte crearea unui om cu totul nou, un om fără proprietate, fără familie, fără prieteni, fără identitate naţională, culturală, sexuală, care nu ştie prea bine ce vrea de la viaţă şi care este un robot fericit, sclavul perfect, o simplă rotiţă în uriaşul mecanism al Noii Ordini Mondiale. Planeta va deveni un uriaş incubator, o crescătorie de animale domestice, care ştiu să facă doar trei lucruri: să producă, să consume şi să se conformeze necondiţionat dorinţelor stăpânilor planetari.

V-ar place să trăiţi într-o astfel de lume şi să o lăsaţi moştenire copiilor voştri?

6 păreri la “Omul dezrădăcinat al Noii Ordini Mondiale

  1. hagi tudose

    Asa este,regionalizarea este o metoda perfida creata pentru desfiintarea statului national ! Daca poporul nu va iesi in strada vom avea parte numai de lucruri rele.

  2. Pingback: Omul dezrădăcinat al Noii Ordini Mondiale | NewsInfo1000

  3. Ovidiu

    Este adevarat ca fiecare regim are propria sa propaganda, propriile interese. Ideologia capitalisto-consumerista e intr-adeva una abjecta, care incearca sa convinga oamenii ca scopul vietii este cumpararea si detinerea de obiecte, cat mai mari, cat mai „la moda”, cat mai lucioase si mai sclipicioase. Ideologia asta infecta exploateaza complexele de inferioritate ale oamenilor, spunandu-le femeilor ca nu sunt suficient de frumoase daca nu cumpara cutare fard sau cutare ruj, iar barbatilor ca nu-s suficient de barbati daca nu cumpara/detin diverse obiecte: haine „la moda”, accesorii si chiar autoturisme.
    In ceea ce priveste atacarea religiei, e si acest lucru adevarat. Insa, in opinia mea, un bun mod de aparare a religiei de aceste atacuri ar fi educarea oamenilor d.p.d. vedere religios. Adica sa existe in cadrul bisericilor ortodoxe cursuri gratuite de studiu biblic si patristic, pt culturalizarea maselor. O ora de religie pe saptamana la scoala nu e deloc suficienta, mai ales ca de multe ori, aceasta ora se face intr-un pur stil romanesc: indiferenta maxima si note mari date din burta.
    Majoritatea crestinilor ortodocsi de la noi, nu si-au citit Biblia, unii nu stiu nici macar care e prima carte a Noului Testament, nu merg la biserica, sunt nepasatori fata de aproapele lor, fumeaza ca turcii, consuma alcool la greu, injura la orice pas etc.
    Ne laudam pe hartie cu „credinta stramoseasca”, cu n-spe ani de crestinism, insa multi, multi oameni n-au nici macar notiuni elementare de teologie, sunt mai degraba superstitiosi decat credinciosi (a se vedea oamenii care-si freaca portofelele si alte lucruri personale de raclele cu moaste sau de icoane, oameni care pun bani la icoane, ca si cand L-ar plati pe Cristos sau pe sfantul reprezentat in acea icoana sa-i indeplineasca dorintele sale egoiste).
    Unii nici macar nu stiu in ce cred, nu fac diferenta intre adorarea care i se cuvine numai Lui Dumnezeu si cinstirea cuvenita icoanelor sfintilor. Unii nu stiu efectiv ce se sarbatoreste de Pasti sau de Craciun, notiuni elementare pt credinta crestina.

  4. Gloria

    Multumim Dan ai perfecta dreptate, aceast program diabolic este implementat pe tot globul – important este sa ne cunoastem dusmanii – vezi talmudul care se inoculeaza fariseo-iudeilor din primii ani de viata si protocolale sionului. Multa sanatate!

  5. dart wader

    Foarte bine punctat – niste bulangii atei amploaiati prin corporatii si zbiciuiti de muieri obraznice, indaratnice si cu permis auto 🙂 Deznationalizati, desbracinati si desruralizati!

  6. Pingback: Ni s-a spus multă vreme că în capitalism şi democraţie proprietatea privată este sfântă. | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge