Afaceriştii români se organizează

By | 23 aprilie, 2013
Distribuie prietenilor!

Companii cu capital autohton care grupează peste un milion de angajaţi s-au reunit, sub conducerea omului de afaceri Ioan Niculae, pentru a cere drepturi egale cu cele ale multinaţionalelor în faţa autorităţilor de la Bucureşti. Este sau nu tardiv demersul lor?

Radu Enache, George Copos, Luchi Georgescu, Anca Vlad, Radu Timiş, Ştefan Vuza, Vasile Turcu şi alţi 500 de proprietari de companii româneşti s-au reunit în cadrul Asociaţiei „Forumul Investitorilor Autohtoni„ (AFIA) sau, de fapt, în jurul ideii lui Ioan Niculae, proprietarul grupului de firme InterAgro şi unul dintre cei mai bogaţi afacerişti din România. „Este ultima noastră şansă de a fi o voce unitară într-o ţară care devine din ce în ce mai mult ţara altora, a declarat Ioan Niculae în deschiderea evenimentului unde au fost reprezentaţi, potrivit organizatorilor, cel puţin un milion de angajaţi. Ideea noii organizaţii vine pe fondul unei crize economice „fără precedent, dar pe care încercăm tot timpul să o muşamalizăm„ şi accentuării acesteia din cauza „deciziilor politice neprofesioniste şi împotriva românilor”.

Sursa: Business Magazin

Asociaţia are ca scop principal eliminarea modului discriminatoriu în care sunt tratate de către stat firmele româneşti în favoarea celor străine. Ce să zic, Doamne ajută! Poate aşa vom avea şi noi măcar o tentativă de economie românească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge