George Soroş demascat de americani

By | 8 decembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Într-o emisiune de ştiri, culmea, de la Fox News, miliardarul George Soroş este prezentat ca un susţinător al extremei stângi, care, prin fundaţiile şi ONG-urile sale finanţează revolte de tot felul în SUA şi prin lume, inclusiv pe cele islamice. Şi cică americanii nici nu prea au auzit de el! 🙂

2 păreri la “George Soroş demascat de americani

  1. red

    americanii nu cunosc pe nimeni si nimic in general. in timpul razboiului cu irakul cind rumsfeld era zeci de ore zilnic la tv a fost recunoscut doar de 28% din populatie. restul n-au stiut sa spuna cine este si ce functie are el.
    tot atunci numai 12% dintre studentii sua au stiut sa numeasca tarile vecine ale irakului. despre soros au auzit cam max 2% iar astia sint cei care citesc wall str. si au legaturi pe strada aia. restul nu au habar pt ca nu au cum. in clasa a 9-a 3 din 5 copii sint analfabeti. 40 de milioane sint subnutriti dintre care aprox 12 milioane copii. despre democratia lor nemaipomenita sa consemnam ca clinton a cistigat alegerile pt al 2-lea mandat cu aproape 20% din voturile reale deoarece prezenta la vot este f mica in general. deci nu este o minciuna faptul ca nu-l cunosc ci unul dintre f putinele adevaruri.
    ce circ cu legea aia cu protectia parlamentarilor si trancaneala amabasadorilor. pacat ca le permiteti sa rida de voi! astia isi permit sa dea lectii romanilor?! nenorocirea este ca f multi romani chiar cred ca in vest exista stat de drept democratie si alte minuni d-astea!!! strategia vestului in privinta noastra se poate rezuma asa: investesti in prosti iar in 30-40 de ani astia iti asigura venituri si putere fara limita peste tara si populatia ei. am citit comentariile romanilor si nu-mi vine sa cred ca sint sub nivelul marii la orice si nu stiu efectiv nimic. mai rau decit americanii!!! in vest concernele decid cine si unde ajunge pe scara politica. ajung rau doar daca nu respecta ceea ce le spun stapinii altfel nu exista nici o problema pt ei si pot face orice fara frica de-a fi vreodata acuzati de ceva. vrei date iti dau cite vrei dar mi le ceri ca sa nu-mi pierd timpul degeaba. cel mai cunoscut ramine cazul schauble care a luat ciubucuri de la un armator. a fost promovat ministru de finante in guvernul german. nu a existat proces anchete si chestii de genul asta!!! presa germana iti sta la dispozitie cu orice fel de amanunte. markel da o petrecere pe banii statului pt seful deutsche bank. zero urmari!!! in guvernul kohl asta se ducea acasa cu elicopterul pe banii statului. zero probleme. kohl ia ciubucuri de la unii iar in justitie spune ca si-a dat cuvintul celor care l-au platit ca nu le va da numele. zero urmari. in plus in germania contractele dintre stat si privati sint secrete pt oricine. cum sa nu se piarda la constructia aeroportului din berlin 2,5 miliarde de euro?! deci astia vin sa va dea lectii?! tragic dar ei stiu bine pe cine au in fata si le este clar ca-si pot permite orice. cind ii vad si pe ucrainieni care vor in rusia adevarata care este vestul la ora asta prin numita org numita e.u. nu-mi vine sa cred ca este posibil sa prostesti atit de usor zeci de milioane care se lupta sa ajunga singuri in malaxorul stapinilor!

    ce spune bukowsky despre e.u. – gasesti pe youtube- este perfect adevarat si nu poate fi contrazis decit de taranii nostri pt ca doar ei cunosc stilul doar eu am dreptate in tot ce cred de pe intreg globul pamintesc! 🙂
    daca te uiti la discutiile lor nici macar unul nu prezinta niciodata dovezi pt ceea ce afirma. daca le ceri sa-si dovedeasca cumva opiniile te injura. in conditiile astea este f putin probabil sa scapi fara sa te calce strainii in picioare. de fapt asta se si intimpla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge