Peter Hitchens dezvăluie agenda ascunsă a extremei stângi

By | 21 decembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Peter Hitchens, un fost comunist, expune în acest filmuleţ adevarata natură şi obiectivele extremei stângi. El a fost cândva implicat în agenda anti-albi, anti-familie, anti-naţiune a stângii marxiste şi ne spune în termeni clari exact ceea ce stă la baza convingerilor lor, adică dorinţa de a schimba ţara (Marea Britanie n.t.) prin sprijinirea imigraţiei în masă, nu pentru că le plac imigranţii, ci pentru că imigranţii accelerează propriile lor obiective antinaţionale, revoluţionare.

Factorul motivant din spatele politicii de extremă stângă este ura, ura faţă de naţiunea noastră, ura faţă de poporul nostru, ura faţă de cultura noastră. Toate minciunile pe care le servesc, despre „celebrarea diversităţii” despre a fi „tolerant” şi că „imigranţii ne îmbogăţesc” sunt minciuni menite să te distrugă. Ele îţi distrug viitorul şi viitorul copiilor tăi, ei fiind idioţii utili ai globalismului, creează un iad pe pământ pentru generaţiile viitoare, o adevărată coloană a cincea a răului pur.

Sursa: Facebook

O părere la “Peter Hitchens dezvăluie agenda ascunsă a extremei stângi

  1. red

    scrie ex comunist. astia nu sint una sau alta ci doar ceea ce trebuie cind trebuie si isi urmaresc scopul final de la care nu s-au abatut niciodata. era clar ca buna ziua ce urmaresc ei. numia cei extrem de naivi si cei care nu vor nu pricep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge