Guvernul României este sclavul UE şi FMI

By | 23 decembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Un lucru de bază pe care mulţi nu sunt în stare să îl înţeleagă este acela că guvernanţii şi în general întreaga clasă politică românească sunt de fapt marionete şi simpli executaţi ai ordinelor primite de la FMI şi UE.

Din acest motiv, propaganda conform căreia guvernul USL pune taxe şi impozite deoarece “sunt socialişti” şi socialiştii “îi taxează pe cei harnici şi inteligenţi pentru a da pomeni electorale” are un mare succes printre naivi.

În realitate, toate guvernele, indiferent de culoarea politică, pun taxe şi impozite şi le măresc pe cele existente pentru că aşa le dictează FMI şi UE în urma acordurilor încheiate cu aceste instituţii.

Ultima dovadă în acest sens este că, după ce Ponta a cedat şi faţa lui Băsescu şi a amânat aplicarea accizei suplimentare la carburanţi, acum FMI face presiuni pentru a compensa acest lucru cu alte noi taxe.

„Pentru a asigura atingerea ţintei de deficit bugetar de 2,2% din PIB, va fi necesară adoptarea unor măsuri care să compenseze veniturile pierdute în urma amânării cu trei luni a majorării accizei la carburanţi. Autorităţile au cerut discutarea unor astfel de măsuri în luna ianuarie cu echipa FMI, fiind vizată combinarea primelor două evaluări ale programului economic susţinut prin acordul stand-by. O misiune FMI a planificat o vizită la Bucureşti în luna ianuarie”, potrivit unei declaraţii de presă transmisă luni de reprezentantul rezident al FMI în România şi Bulgaria, Guillermo Tolosa, potrivit Mediafax.

Sursa: Cotidianul

Putem remarca şi colaborarea strânsă între FMI şi Traian Băsescu, care pune gaz pe foc şi beţe în roate guvernului, exact la momentul oportun!

7 păreri la “Guvernul României este sclavul UE şi FMI

  1. Pingback: Noutati | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. doru stoian

    Draga Dan,

    Te rog sa inaugurezi un topic inclusiv pentru Economie si Finante, unde oamenii ca mine sa-si poata impartasi naduful cu semenii lor …………. cat si cu diferitii lor, visavis de subiecte ca acesta:

    http://www.wall-street.ro/articol/Piete-de-capital/159299/piata-rasdaq-va-fi-desfiintata-ce-se-intampla-cu-societatile-listate.html

    Hi-r-ati ai dreaq` cu toate pseudo_pietele = simulacrele voastre de piata in care:

    1) voi centrati = sunteti atat OFERTA;

    si

    2) tot voi loviti mingea cu capul = sunteti si CEREREA;

    si

    3) tot voi sunteti si „arbitrul” = „autoritatea” care isi lauda si/sau sanctioneaza PROPRIA PROSTIE = INEPTIE cu aparenta = halucinatie de „piata” !

  3. doru stoian

    Fi-r-ati ai dreaq` toti masonii aia care:

    ati „PRIVATIZAT” – discretizat-secretizat-opacizat-obscurizat – PIETELE PUBLICE = TRANSPARENTE ……… pana la in_vizibilitate si disparitie !

  4. doru stoian

    Hi-r-ati ai dreaq` cu HOLOGRAMELE = HALUCINATIILE = SCAMATORIILE voastre cu tot !

  5. doru stoian

    Cand masonii il imita – schimonosesc – pe Dumnezeu:

    1) CREATIA lor;

    2) pute a FACATURA !

  6. doru stoian

    Eu ma simt pur si simplu sufocat de atatea oferte de oportunitati = potentialuri nascute moarte, a caror duhoare imi polueaza tot aerul din jur !

    Nu pot pur si simplu sa inteleg, ori, mai bine zis sa accept:

    1) cum te poti bucura la infinit ca reusesti sa faci = sa „realizezi” din cand in cand cate un CACAT CU MOT = cate un JOC PIRAMIDAL ………….. cu OCHI IN VARF ????

    2) in loc sa fii trist – pana la sinucidere – ca esti mai mereu constipat la „stomac” = imaginatie ????

  7. doru stoian

    Hologramele masonice pur si simplu ma asurzesc – si ma si orbesc, de nu ma mai pot auzi si nici macar vedea pe mine insumi – la fel ca:

    ROIURILE din filmele de groaza ale lui Hitchcock !

    Pur si simplu nu mai ai unde dreaq` sa te retragi – izolezi pe planeta asta, ca sa poti sa faci si tu O MEDITATIE YOGA ca la matca-gena ei, adica:

    1) intr-un MEDIU NEUTRU = PUR;

    2) in care sa poti ca sa INSPIRI – „tragi pe nas” – doar ATMOSFERA – „aerele” – conditionate de tine !

    Nu doar ca NU TE POTI MISCA LIBER = IN_DEPENDENT pe aceasta planeta, ci pur si simplu esti CHIAR OBLIGAT SA TE MISTI precum COBAIUL IN COLIVIE, adica CULMEA:

    numai si numai pe acelasi = singur = unic traseu !

    Domnul Emil Streinu are perfecta dreptate:

    Razboiul Psihotronic – Cutia Pandorei deschisa de masoni – se diversifica-intensifica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge