Copiii ajung la psiholog din cauza religiei?

By | 15 februarie, 2014
Distribuie prietenilor!

Mai e o bună bucată de vreme până la sărbătoarea Sfintelor Paşti şi bezbojnicii deja au reînceput în forţă atacurile la adresa religiei şi Bisericii creştine.

După noua bombă de presă cu fata de 15 ani dispărută în drum spre şcoală, despre care acum se spune că ar fi fost racolată de extremişti religioşi de pe Internet, prin “site-uri ortodoxe”, care îndeamnă la rugăciune, acum citesc despre părinţi revoltaţi că odraslele lor sunt înfricoşate de orele de religie şi au ajuns chiar şi la psiholog din cauza traumelor psihice suferite.

Religia, aşa cum este predată ea în şcoli, nemulţumeşte sute de părinţi din toată ţara. Oamenii spun că materia nu are rolul de a deschide orizontul elevilor. Indignată pentru că fiul ei a fost dus la biserică fără acordul părinţilor, o timişoreancă şi-a retras băiatul de la ore. Femeia susţine că profesoara predă noţiuni care nu ţin de credinţă sau religie, noţiuni care i-ar putea marca pe copii.

Sursa: Digi24

Părinţii s-au plâns de faptul că profesoara de religie le vorbeşte copiilor despre “mame care îşi ucid copiii în burtă înainte să nască”, despre păcate şi despre “focul iadului”.

Dacă astea sunt motive serioase pentru ca un copil să ajungă la psiholog, atunci oare de ce nu sunt atât de revoltaţi părinţii când la televizor se difuzează tot felul de filme cu zeci de crime, scene explicite de sex, mutilări şi dezmembrări de oameni sau animele, monştri, demoni, ucigaşi psihopaţi, tot felul de lucruri pervrese şi bolnave, consum de alcool, droguri şi multe alte mizerii.

Nu an văzut articole despre părinţi revoltaţi (în afară de cele de pe bloguri), de emisiunile TV de un prost-gust greu de imaginat, în care prostituate semi dezbrăcate dansează lasciv şi se freacă de tot felul de mondeni dubioşi, cu limbaj colorat, sau îşi spală în public rufele murdare din viaţa lor personală plină de imoralitate şi libertinaj.

Nu s-a plâns nimeni, nici de jocurile pe calculator, în care copii învaţă de la vârste foarte fragede să simuleze uciderea altor persoane prin metode care denotă o mare cruzime.

În schimb nu se mai poate trăi în România din cauza orelor de religie care îi învaţă pe copii că avortul e ceva rău şi dacă păcătuieşti ajungi în focul iadului! Cu siguranţă lecţiile despre homosexualitate, masturbare şi obţinerea plăcerii prin atingerea corpului, promovate de anumite ONG-uri şi organizaţii internaţionale sunt mult mai benefice şi educative. Nu-i aşa?!

10 păreri la “Copiii ajung la psiholog din cauza religiei?

  1. doru stoian

    Si tu ce (ne) propui domnu` Dan(e) acum:

    ” DACA tot am gresit pentru ca am gustat din cacat – (pardon: din mar) – ATUNCI meritam sa fim pedepsiti ca sa-l inghitim pe de-a-ntregul ? ” ………..

  2. doru stoian

    Stiinta este unul dintre sub_produsele Religiei !

    Cei dintai „oameni de stiinta” au fost chiar PREOTII = PRELATII !

    Abia pe la anul 1.000 d.C. s-a produs SCHIzMA (rica = pizma) intre:

    1) SMINTITI;
    si
    2) MISEI,

    vorba Sfantului Mihai Eminescu !

  3. doru stoian

    Atat Religia, cat si Stiinta sunt un drog, adica contin:

    1) foarte – extrem de – putin adevar (si anume: ” CA NU EXISTA VIRTUOSI = ELITE „);
    si
    2) restul fabulatie = psihoza ……………. (pre)cum ca ei-ele ar exista in carne si oase, si nu doar ca personaje imaginare-fictive !

  4. doru stoian

    Sfant, poate fi numai pacatosul care-si recunoaste pacatele !

    Cel care nu-si recunoaste pacatele este:

    1) ori SMINTIT;
    2) ori MISEL.

  5. Porumbelul Basist

    Da te-ai infipt in blogu asta mai ceva ca musca in cacat. Postezi si tu pe unde nu ti se sterg elucubratiile.
    Ai scris cuvantul „psihoza”? Ce tare! Incepi sa te vezi in oglinda!

  6. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  7. Porumbelul Basist

    doru stoian!
    Suna idecent…chiar porno sa intreb cand mai (si) muncesti???
    Zeci de comentarii pe zi numa pe blogul asta, cand mai si muncesti?? Iar daca nu muncesti esti un trantor care n-are dreptu sa traiasca! Un vierme si un parazit infect pe care, pe buna dreptate, lumea il ignora. Si maniac, plin de obsesii cum esti cu cat nu-ti raspunde lumea cu atata insisti mai tare!
    Ce-i drept, unii caini latra la luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge