Jaful în Ucraina a început deja

By | 10 martie, 2014
Distribuie prietenilor!

Nici nu s-au răcit bine trupurile celor 100 de morţi de la Kiev, ucişi în lupta pentru „libertate”, „democraţie” şi „integrare în Europa” că noua conducere pro-europeană şi „democratică” din Ucraina a început un program de austeritate (jefuire şi îndatorare) pentru cetăţenii „scăpaţi de sub influenţa Rusiei”.

Potrivit unui articol din „Kommersant-Ucraina”, Ministerul de Finanțe al marionetelor Washingtonului de la Kiev, care se pretind a fi un guvern, a elaborat un plan de austeritate economică, care va reduce pensiile din Ucraina de la 160 de dolari la 80 de dolari, astfel că bancherii occidentali, care au împrumutat bani Ucrainei, vor putea fi plătiţi în detrimentul săracilor Ucrainei. http://www.kommersant.ua/doc/2424454 Este din nou Grecia peste tot.

Înainte de orice abordare, legată de stabilitatea și legitimitatea obținute pentru guvernul marionetă, pus la putere de către Washington prin lovitura de stat orchestrată împotriva guvernulului legitim ales al Ucrainei, jefuitorii vestici sunt deja la treabă. Protestatarii naivi, care au crezut propaganda că aderarea la UE le oferă o viață mai bună, sunt pe cale de a pierde jumătate din pensie până în aprilie. Dar acesta este doar începutul.

Mass-media corupte din Vest descriu creditele ca pe un „ajutor”. Cu toate acestea, cele 11 miliarde de euro pe care UE le oferă Kievului nu sunt un ajutor. Sunt un împrumut. În plus, acesta vine cu numeroase condiţionări, inclusiv acceptarea de către Kiev a unui plan de austeritate al FMI.

Sursa: Paul Craig Roberts

De partea cealaltă, în Crimeea, ruşii se laudă că, odată cu intrarea regiunii în Federaţia Rusă, bugetul va creşte de două ori, salariile funcţionarilor vor creşte de 4 ori şi se vor face mari reduceri la preţul carburanţilor. Vezi aici, dacă ştii ruseşte!

Acum vă las pe voi să gândiţi şi să decideţi. Ce este mai real, aceste fapte, sau propaganda occidentală cu „ne invadează ruşii” şi „comuniştii aduc peste tot sărăcie şi mizerie”? De fapt binefacerile capitalismului UE/SUA/FMI le-am simţit şi noi, pe propria piele, timp de 24 de ani, dar unii sunt ori prea idioţi, ori prea ticăloşi ca să-şi dea seama ori să recunoască!

10 păreri la “Jaful în Ucraina a început deja

  1. Lucian

    Ce bine imi pare să vadă ăstia care pupă UE și SUA mai ceva ca pe persoana lor dragă. Sunt destui proști care pune botul la propaganda occidentală că vai ce bine e să ne imprumutam adică sa ne bucuram ca muncim o viata pentru bogatii planetei. De ce imi pare bine ? Poate se vor trezi la realitate că totul a fost minciună ca si in cazul Romaniei in m-UE.
    Lucian´s last blog post ..Jaful în Ucraina a început deja

  2. Pingback: Jaful în Ucraina a început deja | .::: CALIN ADRIAN :::.

  3. doru stoian

    Dane,

    Inainte de lovilutie

    – adica in timpul Razboiului Rece = Embargoului Economico-Social purtat de capitaliZm impotriva comuniZmului –

    in Romania era aceeasi atmosfera incordata, din cauza lipsei de perspectiva = oricarui viitor pentru MAREA MASA = POPULATIE.

    Aceasta tensiune = incordare fiind SEMN(al)UL iminentei unor MODIFICARI economico-sociale ……………. caragialesti = FARA SCHIMBARE !

  4. doru stoian

    Dane,

    Cine si-ar fi dat seama ca Occidentul isi va deschide granitele pentru romani:

    1) deloc sau prea putin pentru TURISM (in lipsa unor salarii si pensii competitive in Romania) ?;

    2) si mai mult pentru EXPORTUL DE FORTA DE MUNCA – ieftina = aproape gratuita – PE „PLANTATIILE” CAPITALISTE ?

  5. doru stoian

    Caut sa-mi cumpar o casa-ferma modesta la tara, si umblu de vreo 6 luni prin toate judetele din jurul capitalei pe o raza de 100 km, si vad satele romanesti:

    IN COMA = O RUINA !

    Daca Regimul Ceausescu nu ar fi fost inlaturat de catre straini – din pacate cu ajutorul poporului DEZ_INFORMAT DE PROPAGANDA capitaliSta – mai mult ca sigur ca astazi – dupa 24 de ani de la lovilutie – as fi vazut in locul satelor in ruina:

    1) ansambluri rezidentiale;
    2) cu o infrastructura;
    3) si cu o economie = industrie proprie-specifica locurilor;
    4) integrate -unificate – armonios cu restul teritoriului tarii.

  6. doru stoian

    Romanii ar fi trebuit sa fie invatati:

    1) ca sa munceasca mai intai pentru ei;

    2) si abia apoi – sau deloc – pentru straini !

  7. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  8. Pingback: Jaful în Ucraina a început deja | Lupul Dacic

  9. Pingback: UNIUNEA EUROPEANĂ – PRINCIPALUL VINOVAT DE VIOLENȚELE DIN KIEV |

  10. valy

    jaful de la noi a inceput cu Iliescu si continua cu capetele de hidra posdecembriste care pt.un pumn de arginti ne-au vandut,tradat in totalitate,noi santem principalii vinovati pt.industria culcata la pamant,pt.armata care nu mai exista pt.proprietatile ,,retrocedate,,rascumparate si padurile taiate de o minoritate..europeana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge