Rechinii internaţionali din sănătate dau târcoale României?!

By | 28 aprilie, 2014
Distribuie prietenilor!

În urmă cu câteva zile, Băsescu spunea că „România are nevoie urgent de o nouă lege a Sănătăţii”. Reţineţi, URGENT! Aproape simultan, ca din întâmplare, a izbucnit şi scandalul operaţiilor ilegale de la „Spitalul de arşi”, care, aşa cum spunea şi Băsescu, nu este un caz izolat,  fiind o problemă a sistemului corupt.

Tot Băsescu a mai spus:

Fac apel să ia proiectul pe care am intenţionat să îl punem în dezbatere cu Emil Boc şi guvernul să îşi asume răspunderea. Vă asigur că proiectul e actual, cu uşoare ajustări, poate scoate din mizerie sistemul medical şi poate să creeze un sistem de asigurare corespunzător.

Sursa: Ziua News

Este vorba de acelaşi proiect de lege care a declanşat protestele din ianuarie 2012, care au dus la căderea regimului Băsescu-Boc şi instaurarea regimului Băsescu-Ponta!

Aşaaaa… şi azi tocmai am primit un telefon, pe fix, în care mi se propune să iau parte la un chestionar pentru o „evaluare de sănătate”… Să fie doar o coincidenţă?! Sau iar au început rechinii internaţionali din domeniul asigurărilor private de sănătate să dea târcoale României? Şi guvernatorul nostru iubit, împreună cu clica de trădători de la putere, îşi fac, ca de obicei, datoria de brokeri şi lobbişti devotaţi ai intereselor străine?!

3 păreri la “Rechinii internaţionali din sănătate dau târcoale României?!

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge