Droguri periculoase în Centrul vechi

By | 10 septembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Auzisem despre Centrul vechi al Capitalei că este un loc cam dubios, unde mişună tot felul de interlopi, prostituate, agenţi acoperiţi ai serviciilor secrete şi bineînţeles mulţi străini. Acum aflu că pe acolo se consumă şi droguri periculoase, precum aşa-numitul „praf al îngerilor”, un anestezic veterinar, care induce halucinaţii, convulsii şi comportament violent, iar în doze mari duce la stop cardio-respirator, comă şi moarte.

Este sfârșitul tragic al unei tinere barmanițe din Centrul Vechi al Capitalei, Georgiana Ispas. Avea doar 22 de ani și a fost găsită în baie. Unii martori spun că se automutilase. S-ar fi tăiat cu un briceag, se mușca de mâini și se zgâria pe față. Zâmbetul ei a dispărut în noaptea de duminică. Apropiații spun că la priveghi nu se vedeau urme de violență.

Georgiana a intrat în comă și a suferit un stop cardio-respirator. În corpul tinerei a fost găsit alcool și o substanță interzisă, cunoscută drept „praful îngerilor”. Substanța periculoasă i-ar fi fost turnată intenționat în pahar.

Sursa: DCNews

Aşa că, aveţi grijă pe unde vă duceţi şi fiţi foarte atenţi la ce consumaţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge