Dacă ruşii sunt comunişti, atunci de ce Marx îi ura aşa de tare?

By | 13 aprilie, 2015
Distribuie prietenilor!

Poate că aspectul cel mai pronunțat și consecvent al ideologiei lui Marx era ura lui extremă și radicală faţă de Rusia [ultimul bastion al civilizației creștine ]… El și Engels îi considerau pe ruși și pe slavi, în general, ca fiinţe subumane, (völkerabfall) barbari. Dacă ar fi trăit să-i vadă pe moștenitorii săi ideologici Vladimir Lenin, Leon Trotsky, Grigori Zinoviev măcelărindu-i cu milioanele, el fără îndoială ar fi chicotit de bucurie orgasmică la ororile abătute asupra lor; bărbați, femei și copii.

Marx a folosit ziarul „Neue Rheinische Zeitung” pentru a încerca incitarea unui război împotriva Rusiei. Această rusofobie a fost, de asemenea, în spatele alianţei ciudate cu Tory, David Urquhart, când s-a mutat la Londra și Marx are, prin urmare, sângele celor care au murit în Războiul din Crimeea pe mâinile sale evreiești. Henry Hyndman, care a petrecut multe ore în compania lui Marx, în „Cronica unei vieţi aventuroase” (Record of an Adventurous Life) a atribuit această obsesie anti-rusească etnocentrismului evreiesc al lui Marx. Sovieticii au încercat să acopere acest adevăr despre Marx…

Sursa: Henry Makow

Cred aceasta este cea mai bună dovadă că Rusia nu este cea care a creat comunismul, ci victima acestui sistem, instaurat în urma unei conspiraţii externe.

2 păreri la “Dacă ruşii sunt comunişti, atunci de ce Marx îi ura aşa de tare?

  1. Qu

    Victime ale comunismului au fost unele tari. Altele nu. Victime ale capitalismului se vrea a fi toate.

  2. red

    cel mai tare ne ura pe noi romanii despre care si scrie ca trebuie sa disparem! romanii sa se ocupe mai intii de tara si natia lor si apoi de altii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge