ONU înfiinţează armata planetară

By | 25 mai, 2015
Distribuie prietenilor!

Organizația Națiunilor Unite a pus lumea pe jar! Este pe cale să constituie o armată de soldați gata să dezarmeze cetățenii la comanda verbală a liderului ei. Scopul ei, de a controla întreaga planetă și de a implementa regulile sale tiranice, este doar o chestiune de timp înainte de a deveni realitate. Ei recrutează soldați din toate țările de pe tot globul și îşi construiesc arsenalul militar; de la vehicule blindate (MRAPS) la mitraliere. Dacă sunteți încă un sceptici cu privire la Noua Ordine Mondială, nu veţi mai fi după aceasta.

Confiscare masivă de arme prin legea marțială! Acesta este pasul cheie care va preceda holocaustul iminent. Populația trebuie să fie lipsită de apărare pentru ca această administrație să-şi îndeplinească planul. Hitler, Stalin, Pot și Mao, toţi l-au aplicat, iar acum administrația Obama și Națiunile Unite îşi iniţiază planul lor.

Sursa

9 păreri la “ONU înfiinţează armata planetară

  1. Pingback: Dacă sunteți încă sceptici cu privire la Noua Ordine Mondială ONU înfiinţează armata planetară | Lupul Dacic

  2. Qu

    Armata planetara (privata), globalizare, moneda unica electronica (creditul energetic). Sistem de spionaj unic centralizat cu CIP-uri in fiecare.
    Distrugerea tarditiilor, datinilor si culturii tuturor tarilor.
    Pana una alta avem UE care este URSS 8.5/10, daca comparam criteriile de baza punct cu punct, plus actualizari si imbunatatiri

  3. Larry

    hai sa va zic si eu una, tot in spiritul caracteristic ziarelor noastre de scandal: Senzational ! S-a gasit galinaceea Iuliei Albu ! A fost rapita de catre FBI pentru o misiune speciala „above ground” pentru NASA. Imagini socante care v-ar putea afecta sanatatea…mintala.Dar sa va dau filmul: https://www.youtube.com/watch?v=7mOxQghay9w

  4. Luiza Bratu

    Intrebarea e…cine doreste planeta …fara oameni..? Indiferent cum suntem de diferiti, de buni, rai, majoritatea suntem pasnici si destul de afectati de realitate ca sa …reprezentam vreun pericol…Suntem…doar cu ..parerea…Deci fata de femei, batrani, copii……la ce sunt necesare atatea arme sofisticate ? Daca exista armata…cine munceste pamantul care este afectat de …jucariile unora sau altora…distrugand recolte, clima, terenuri fertile, transformandu-le in…. Plus mortalitatea si mutatiile sau malformatiile umane determinate de hrana modificata, medicamente, vaccinuri, poluare si radiatii ???? Noi ne masacram intre noi …pentru ce ? Ca locuri de munca…nu…dezvoltare regionala ecologica si sustenabila nu, civilizatie e exclus din start, libertate asemenea ca devine dictatura….creativitate, arta, educatie..nu e nevoie …..Deci….la capacitatile actuale….. un razboi se termina in cinci minute cu daune totale doar din tehnologie si reteaua de sateliti. Ba chiar si planeta poate face bum. Nimeni nu scapa si nici nu mosteneste pamantul….deci.. cine este uman inconstientul si de ce ???? Este drept ca membrii de varza a celor doua trei familii sunt matusalemici si miros a mort…dar e ceva normal…nu trebuie sa dispara omenirea pentru ca lor li s-au terminat zilele nu si averile care doar s-au inmultit prin tragedii. Dar…..poate….

  5. Dan Tănăsescu Post author

    Nu doreşte nimeni planeta fără oamenii, dar sunt unii care doresc planeta cu mult mai puţini oameni, pentru a rămâne mai multă bogăţie pentru ei. Munca oamenilor de acum va fi înlocuită cu cea a roboţilor.

  6. Luiza Bratu

    Stimate domn imaginativa ca aveti la dispoztie ca ….proprietate, drept de folosinta sau orice forma juridica…vre-o doua continente si …mai aveti cateva cunostinte ..cam doua sute de oameni in forma fizica in diferite etape ale varstei….si ceva roboti care va asigura menajul, hrana, tinuta….la ce va foloseste pentru ca…suneti ca orice fiinta muritor si copilul dvs. ca orice tanar va dori altceva….. si mediu real nu virtual de socializare. Nu sunteti in acelasi timp in toate locurile, nu dormiti sau stati in toate posibilele castele, nu serviti mai mult decat va permite stomacul, nu frecati pixul mai mult decat va duce fizicul pentru ca altfel plezneste tic-tacul, nu purtati atata aur mai mult decat puteti duce… si inteligent daca nu aveti socializare, riscati sa deveniti idiot prin lipsa de cultura si comunicare fizica si empatica. Sunt o multime de servicii in care oamenii nu pot fi inlocuiti…si oricat s-ar tehnologiza…..cibernetiza…. cipa sau ce traznaie vreti super-alambicata…se auto-comdamna la disparitie. Conform studiilor arheologice reale suntem a cincea generatie umana care intra in panta descendenta spre extinctie, tot dupa o evolutie super-tehnologica sau efect al unei calamitati provocate de ….campuri electromagnetice si radiatii. Repetam ciclic …Dar din moment ce tehnologiile ne-au permis aceasta constatare…minima inteligenta ar trebui sa ne opreasca…sau sa avem o alta conduita …dar cine nu cunoaste istoria risca sa o repete…nimic nou. Viata sub orice forma se manifesta, nu a fost si nu este sclava… e libera si suporta modificari care echilibreaza, adapteaza sau autodistruge…..priviti si analizati arborele geneaologic al oricarei familii din orice timp…. Ciclic familiile se autodistrug dupa cateva generatii daca nu au activitati utile benefice…si ura- distrugerea ramane pana cand si ultimul descendent dispare brusc…..ca si cum o mana nevazuta regleaza conturile. Nimic intr-o viata nu se intampla intamplator…indiferent daca suntem bogati sau saraci…e doar viata….si nu suntem scutiti de nimic. Banii…educatia…sansa…oportunitatea…absolut toate … au un cost si se regleaza din ce nu te astepti. Aceasta este frumusetea vietii pe acesta planeta magica. Legile ei se aplica prioritar chiar daca se ignora ca la oricare alta specie conlocuitoare pe acesta planeta. Real suntem putini si afectati deja de …experiente nocive…dar….e doar statistica. Analizati evolutia si involutia in toate planurile a fiecarui stat plecand de la resurse si calitatea subsolului, solurilor, climei, faunei, florei, structurii biofizice ale persoanelor, varstei si duratei de viata, situatiei reale economice si sociale, educatie si sanatate – incidenta si prevalenta pe afectiuni, grad de independenta si solvabilitate financiara . Doar cifre si statistica care …doar atesta. Cu respect.

  7. Dan Tănăsescu Post author

    Nu înţeleg de ce îmi spuneţi mie toate aceste lucruri. Eu nu posed continente, nu am roboţi, servitori, nu sunt miliardar, nu sunt sociaopat, satanist etc. Cel mai bine ar fi să le spuneţi aceste lucruri acelor oameni, nu mie. 🙂

  8. Luiza Bratu

    Stimate draga domn am sa iti explic simplu. Bunica mea s-a nascut in anul de gratie 1911 iar bunicul meu in anul de gratie 1910… viata lor impreuna si separata este o poveste intre doi oameni cu capacitati deosebite umane si …..care datorita vremurilor si timpurilor m-au crescut. Eu am crescut langa o bunica vraci intelept si o femeie obisnuita toata viata care cunostea medicina stiind anatomie, fiziologie, biologie, botanica si studiul plantelor, pamantului , oricarei vietati fie ea animal sau planta sau orice forma de manifestare a vietii si un bunic cunoscator in arta si stiinta vinului, bucatariei internationale, servirii, disciplinei si curateniei in ceea ce priveste orice om oriunde….Stiau multe legende si povesti locale de pe tot cuprinsul tarii si nu numai avand cunostinte si prieteni adevarati fara sa epateze ajutand oameni firesc si ei asumandu-si vietile de oameni obisnuiti cu mai bune cu mai putin bune dupa vremi si vremuri. Iubitori de carte si stiinte comparative analizand viata cauze si efecte….cunoscatori ai muntelui, apei, oamenilor si animalelor sau plantelor ca un intreg. Si mai ales iubeau organic aceasta tara si acesta lume in ansamblul ei cu tot ce insemna ea. Aveau prieteni si cunostinte in absolut orice neam, etnie, religie. Nu apartineau vreunui cult, nu faceau lucruri pentru poza sau marketing..traind in ritm cu anotimpurile si cu oamenii din jur in ordine si curatenie normala cata le permitea timpul impreuna sau separata ….dar…oricine i-a cunoscut de-a lungul timpului…au ramas cu impresia si imaginea unor oameni….Absolut orice faceau ..sau se confruntau gandeau sa inteleaga de ce …la ce le foloseste ca experineta lor sau celor din jur…intelegand ca nu pot schimba destinul oamenilor mai mult decat vor acestia…dar ce este uman si omenesc posibil..sa se ajute reciproc onorabil prin intelegere. Au trait timpuri de tot felul si pierderi si reusite..dar indiferent cum..au ramas oameni pana au stins ochii mereu invatand cate ceva despre lume, despre viata. Din stiinta lor …eu azi dupa multe incercari ale vietii exist…si ..din modul lor de gandire pe care l-am inteles ..iti scriu..pentru ca ….nu apartine trecutului..apartine unei vieti firesti….in orice timp….fara a fi dogma, politica, sau altceva …doar viata pe acesta planeta cu atatea unicate si mai ales cu atata real armonie normala ….nu dogmatica. Cu respect atat dvs. cat si celor ce citesc.

  9. Mișu Croitor

    Ar trebui, și este important să ne amintim că Vaticanul a propus în 2011, că actualul ONU ar trebui să servească ca un punct de plecare spre „o autoritate publică globală SUPRANAȚIONALĂ”, iar anii trecuți, Shimon Peres a propus înființarea unui ONU „al tuturor religiilor” condus de papa Francisc, care, spunea Peres „este…poate cel mai respectat de către toate religiile lumii” .

    Shimon Peres a încercat să flateze Vaticanul spunând că actualul ONU nu mai are autoritatea și competența necesară pentru a rezolva conflictele, iar o predică de la Vatican a papei, ar avea un efect mult mai benefic asupra rezolvării conflictelor.

    Degeaba a încercat să flateze Vaticanul, acest Shimon Peres. Vaticanul nu va renunța la planul lui ascuns, și la ambiția ca un papă să lidereze lumea de la Ierusalim. Vaticanul vrea Ierusalimul cu orice preț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge