Umberto Eco îmi dă dreptate

By | 22 iulie, 2015
Distribuie prietenilor!

Scriitorul Umberto Eco a primit recent titlul de Doctor Honoris Causa în ”Comunicare și Cultură mass media” la Universitatea din Torino, și cu această ocazie, întâlnindu-se cu jurnaliștii, a vorbit despre rețelele de tip Facebook:

Rețelele de socializare dau drept de cuvânt unor legiuni de imbecili care înainte vorbeau numai la bar după un pahar de vin, fără a dăuna colectivității. Erau imediat puși sub tăcere, în timp ce acum au același drept la cuvânt ca și un premiat cu Nobel. Este invazia imbecililor.

Sursa: Gazeta românească

Gând la gând cu bucurie! Sunt total de acord cu ceea ce spune Umberto Eco. Exact despre asta scriam şi eu acum aproximativ 4 ani, când, într-un articol de pe blog, descriam mai pe larg fenomenul invaziei online a imbecililor, care se cred deţinătorii adevărului absolut, deşi habar nu au despre ce vorbesc. 🙂

3 păreri la “Umberto Eco îmi dă dreptate

  1. red

    da dar elita are nevoie de ei. cu gloata asta ne vor duce acolo unde vor. nu s-a vazut si in romania ca asa au putut uni prostii indreptindu-i in directia dorita? n-au ales ei un vacar nemt care de fapt le-a trebuit bancherilor? si asta este doar un biet inceput al noii revolutii culturale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge