Umberto Eco îmi dă dreptate

By | 22 iulie, 2015
Distribuie prietenilor!

Scriitorul Umberto Eco a primit recent titlul de Doctor Honoris Causa în ”Comunicare și Cultură mass media” la Universitatea din Torino, și cu această ocazie, întâlnindu-se cu jurnaliștii, a vorbit despre rețelele de tip Facebook:

Rețelele de socializare dau drept de cuvânt unor legiuni de imbecili care înainte vorbeau numai la bar după un pahar de vin, fără a dăuna colectivității. Erau imediat puși sub tăcere, în timp ce acum au același drept la cuvânt ca și un premiat cu Nobel. Este invazia imbecililor.

Sursa: Gazeta românească

Gând la gând cu bucurie! Sunt total de acord cu ceea ce spune Umberto Eco. Exact despre asta scriam şi eu acum aproximativ 4 ani, când, într-un articol de pe blog, descriam mai pe larg fenomenul invaziei online a imbecililor, care se cred deţinătorii adevărului absolut, deşi habar nu au despre ce vorbesc. 🙂

3 păreri la “Umberto Eco îmi dă dreptate

  1. red

    da dar elita are nevoie de ei. cu gloata asta ne vor duce acolo unde vor. nu s-a vazut si in romania ca asa au putut uni prostii indreptindu-i in directia dorita? n-au ales ei un vacar nemt care de fapt le-a trebuit bancherilor? si asta este doar un biet inceput al noii revolutii culturale!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge