Explozia din China a fost provocată de Pentagon cu o armă spaţială

By | 20 august, 2015
Distribuie prietenilor!

Dizidenți din China continentală au înmânat celor de la Natural News următoarea poveste-bombă.

Explozia de la Tianjin a fost înfăptuită ca un act de „represalii kinetice” ale Pentagonului, ca răspuns la războiul valutar al Chinei de devalorizare a yuanului, potrivit unor surse dizidente din China continentală. Guvernul chinez a pus în aplicare măsuri fără precedent de secretizare în jurul misterioasei explozii și tactici agresive de stat poliţienesc sunt acum impuse, pentru a controla fluxul de informații legate de acest eveniment.

„Exploziile de săptămâna trecută au trimis mingi de foc masive spre cer și au aruncat resturi arzânde în zona industrială a celui de-al 10-lea port din lume ca mărime, incendiind clădiri și zguduind ferestre la kilometri distanță”, relatează Daily Mail UK.

Explicația oficială a guvernului chinez pentru explozia, care a ucis 114 de oameni până în prezent, este o muşamalizare completă. China este pe cale să declare legea marțială în regiune în următoarele 18 zile, a aflat Natural News, cu scopul de a exercita controlul total asupra circulației persoanelor și informațiilor. Guvernul a interzis reporterilor intrarea în zonă și a început arestarea bloggerilor care promovează ceea ce guvernul numește „teoriile conspirației” privind cauza masivei explozii.

China a cenzurat relatările despre Tianjin exact în același mod în care mass-media din SUA au cenzurat raportul Dr. William Thompson, deconspiratorul CDC care a recunoscut că CDC a îngropat dovezi care leagă vaccinurile de autism. În China și Statele Unite ale Americii, atunci când guvernul nu vrea ca cetățenii să știe ceva, cenzurează povestea în toate mass-media controlate de stat, invocând „totalitarismul informației”.

Atât înainte cât și după masiva explozie, „elicoptere negre” ale guvernului chinez au fost văzute zburând în formație deasupra Beijing-ului. (Actualizare: Anterior, acest articol a declarat că elicopterele au început să zboare după explozie, dar am corectat cu privire la acest aspect, deoarece elicopterele au fost remarcate pe cer, de asemenea, în zilele anterioare exploziei) disidenții chinezi posedă numeroase fotografii ale acestor elicoptere și au fost capabili să livreze aceste poze exclusive către Natural News.

China-black-helicopters

Un foc de avertisment din partea Statelor Unite ale Americii: Nu prăbuşiţi dolarul sau vindeţi datoria noastră!

Disidenții chinezi au declarat pentru Natural News că au motive să creadă că atacul asupra Tianjin este un foc de avertizare din partea Statelor Unite ale Americii, care sunt îngrozite de faptul că China este pe punctul de a anunța moneda proprie garantată cu aur, în timp ce declară efectuarea unei vânzări de urgenţă de obligaţiuni SUA.

Aceste acțiuni ar prăbuși dolarul american și ar distruge economia SUA, trimiţând Statele Unite ale Americii în cădere liberă economică. Arma „Toiagul lui Dumnezeu” (The Rod of God), lansată de Pentagon, ni se spune, a fost un „foc de avertisment” al Americii pentru a trimite un mesaj puternic Chinei, deghizând atacul într-o explozie chimică internă.

Cronologia evenimentelor: China devalorizează moneda, apoi Pentagonul loveşte după câteva ore

Luați în considerare calendarul acestor evenimente:

11 august 2015: China devalorizează yuanul cu 1,9%, trimiţând „unde de șoc” în jurul lumii și pregătind un impact „devastator” pentru economia Statelor Unite.

12 august 2015: Tianjin este lovit de arma secretă a Pentagonului „Toiagul lui Dumnezeu”, o armă cinetică spațială, ultra-secretă, care poate fi lansată de pe orbită de la mare înălţime şi este capabilă să lovească aproape orice ţintă de la sol. Arma distruge instantaneu șase cartiere de la marginea orașului Tianjin, trimiţând un mesaj Chinei, care este, în mod straniu, similar cu mesajul trimis de către Statele Unite la lansarea primei bombe atomice din lume deasupra Hiroshima și Nagasaki în Al Doilea Război Mondial. (Da, SUA sunt dispuse să renunțe la armele de distrugere în masă asupra populaţiilor civile. A făcut-o deja de două ori!)

(Pentru cei care urmează Shemitah, lansarea bombei atomice asupra Japoniei, de asemenea, a avut loc pe parcursul unui an Shemitah, în luna august 1945, exact acum 70 de ani. Aceasta este exact acum ZECE cicluri Shemitah, sau ceea ce ar putea fi numit un „deca-Shemitah”.)

16 august 2015: Obama emite un avertisment sever „… cu privire la prezența unor agenți guvernamentali chinezi care operează în secret în Statele Unite ale Americii,” informează The New York Times. „Și vine într-un moment de tensiune în creștere între Washington și Beijing pe o serie de probleme: de la furtul a milioane de fișiere din computerele personalului guvernului, pe care oficialii americani îl suspectează că a fost organizat de China, la represiunea Chinei asupra libertăților civile, până la devalorizarea monedei proprii.”

Armele spaţiale secrete ale Pentagonului

Arma „Toiagul lui Dumnezeu” constă în principal dintr-o armă cinetică sosind cu o energie cinetică de neimaginat… mai mult decât o mică armă nucleară tactică, de fapt, oferindu-i aspectul unei bombe nucleare tactice.

crater Tianjin

Site-uri din SUA fac acum speculații că explozia de la Tianjin a fost un test al unei arme spațiale americane care implică o armă de tip „Toiagul lui Dumnezeu” lansată de pe orbită. „Lacul [crater] [rezultat] în China demonstrează că a avut loc o explozie de 5 kilotone, eventual nucleară sau, eventual, de la o armă spaţială de tip Toiagul lui Dumnezeu”, arma [a fost] lansată de un avion spaţial”, spune Unhived Mind.

Sursa: Natural News

Arma cinetică numită „Toiagul lui Dumnezeu” (The Rod of God), constă într-o bară de metal foarte grea şi foarte dură, de dimensiunile unui automobil sau ale unei rachete clasice, construită din tungsten sau un metal similar, care este lansată din spaţiul cosmic, de pe orbită, cu viteze care depăşesc de zeci de ori viteza sunetului. Această rachetă cinetică este accelerată prin puls magnetic şi eventual cu propulsie chimică după intrarea în atmosferă, iar impactul pe care îl are asupra solului este similar cu cel al unui meteorit. Nu rezistă nimic impactului, nici chiar obiectivele aflate la adâncime, sub pământ.

Mai multe detalii despre această armă puteţi afla din clipul de mai jos:

O părere la “Explozia din China a fost provocată de Pentagon cu o armă spaţială

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge