De ce are nevoie America de un război major în Europa

By | 21 august, 2015
Distribuie prietenilor!

Am găsit un material video în limba rusă, care circulă pe Internet şi care, deşi pare un material de propagandă al guvernului, dezvăluie o serie de aspecte interesante şi veridice ale actualei situaţii legată de conflictul din Ucraina şi de mişcările geopolitice întreprinse în ultimul timp de SUA pentru a-şi salva situaţia economică şi socială catastrofală în care se află.

Iată mai jos transcriptul în limba română:

După trei luni de lupte în regiunea Donbass autoritățile de la Kiev nu sunt în stare să învingă milițiile Republicilor populare.
Un sistem de comandă inept a provocat deja moartea câtorva mii de soldați iar lipsa acută de finanțare nu oferă guvernului de la Kiev prea multe speranțe de victorie.

Apelurile către asistență militară din partea NATO au fost ignorate. Deocamdată, conflictul din estul Ucrainei este unul local, iar încercările de a atrage Rusia într-un război cu Ucraina nu au dat rezultate.

Următoarea acțiune a guvernului de la Kiev a fost doborârea unui avion civil. Chiar înainte de porni o investigație și de a obține primele rezultate, responsabilitatea pentru această teribilă tragedie, a fost pusă în sarcina Rusiei, care sprijină milițiile populare.
O astfel de crimă era necesară guvernului de la Kiev pentru a internaționaliza conflictul și pentru a arăta întregii lumi că milițiile populare sunt formate din teroriști.

Expunerea dovezilor fabricate de Securitatea ucraineană, inclusiv convorbirea dintre membrii milițiilor populare, ca și faptele prezentate de Statul Major General al Rusiei, au scos în evidență implicarea armatei ucrainiene în doborârea avionului.
Această crimă a fost comisă la ordinele guvernului de la Kiev și ale serviciilor speciale americane pentru a atrage NATO într-un război cu Rusia.

De ce au americanii nevoie de acest război? Pentru a-și rezolva problemele economice, la fel cum au făcut și în primul și în al doilea război mondial.

Acuzațiile de agresiune aduse Rusiei le-au oferit și ocazia de a impune sancțiuni economice, de a îngheța activele rusești și de a mai tipări câteva sute de miliarde de dolari pentru a mai ușura povara imensă a datoriilor SUA.

Însă ruperea relațiilor economice cu Rusia va agrava și situația economiei europene și îi va slăbi pozițiile față de concurența americană. Destabilizarea sistemului bancar internațional va încuraja scurgerea de capitaluri spre SUA și va menține sistemul piramidal pe care se bazează dolarul.

Atragerea țărilor europene într-un conflict cu Rusia le va mări dependența politică față de SUA și va înlesni impunerea UE a unor decizii favorabile americanilor.
Datorită acestui război, complexul militar-industrial american va primi noi comenzi care vor ține în viață economia americană.

Între timp, o Rusie slăbită de război, va fi mult mai ușor de controlat, așa cum se întâmpla în minunații ani ’90. Astfel, după ce își va distruge principalii competitori pe arena internațională, SUA vor obține un avantaj strategic în lupta pentru supremație mondială cu China.

În comparație cu economiile distruse ale Rusiei și țărilor UE și cu muntele lor de cadavre, America va părea învingătoare. Războaiele purtate pe teritoriile altora au salvat economia SUA de mai multe ori.

Putem fi siguri că Ucraina nu va opri genocidul populației rusești din estul țării și că acțiunile lor de provocare vor fi chiar mai înspăimântătoare. Mai devreme sau mai târziu, trupele rusești vor fi obligate să intre pe teritoriul Ucrainei.

Pentru a evita moartea a milioane de ruși, ucrainenii și alți europeni, liderii UE trebuie să se desprindă de stăpânii lor de peste Ocean și să recunoască faptul că Rusia nu doar că își protejează interesele naționale, dar încearcă și să prevină izbucnirea unui al treilea război mondial. Altfel, supraviețuitorii celui de-al treilea război mondial, vor fi martorii unui nou „miracol al economiei americane”!

6 păreri la “De ce are nevoie America de un război major în Europa

  1. Qu

    Doborarea avionului e clara: guvernul Ukr suportat de americani a facut-o. I-au deviat intentionat ruta peste zona de poligon AA.
    Da, au nevoie de razboi, dar Rusia nu se baga. In alta parte a lumii, SUA vrea sa incojoare practic China si sa-i lmiteze accesul la ocean. Alta arie sensibila.
    Intre timp, $-ul revine la normal, adica scade, dupa ce manevra a produs pentru unii multe miliarde.
    Qu´s last blog post ..Reguli esentiale de urmat pentru angajatii in capitalism

  2. R. Daneel Olivaw

    Articolul miroase a propaganda neo-KGB-ista de la o posta….

  3. anonim

    …Este adevarul pe care orice chior il poate vedea ! asa ca nici o propaganda neo-KGB-ista……
    de al cui postaci oi fi mataluta ?

  4. Alin

    Propaganda, nepropaganda, da` sunteti constienti ca, in cazul SUA, fara miscari de astea de cotropit popoarele mai slabe, ei nu isi pot mentine traiul de astazi? Au ajuns la un nivel asa inalt de n-au cum sa si-l mentina o viata. Si asta e valabil si la Germania, Franta (cu Uniunea), si eu mai stiu ce state super-dezvoltate. Chestii care se petrec de sute de ani.

  5. Alin

    Iar de Ro, e foarte nasol, suntem si mereu am fost la marginea imperiilor. Nu vreau sa ii apar pe tradatorii de neam, dar daca eram eu sau altul care tinea cu dintii de Tara Romaneasca, resurse, interesele romanilor etc., fiti siguri ca ni se trantea un Iraq, Libia etc, si eram dati jos imediat. Poate puteau ai nostri sa jongleze cu occidentul, rusii mai mult decat situatia prezenta in favoarea noastra, dar n au facut-o, si aici e tradarea lor.

  6. gheorghe

    Intervin doar pentru a semnala ca pe 11 septembrie a avut loc o intalnire „de varf” al Consiliului pentru Relatii Externe si unde fondatorul STRATFOR – George Friedman „cuvanteaza”:
    … Se refera la Romania… cu care SUA are relatii in conditiile in care cu Europa (conglomerat ne-tratat ca entitate distincta) nu exista asa ceva…
    Articolul pe care l-am gasit si care trateaza evenimentul poate fi gasit (in engleza) la adresa:
    http://www.sott.net/article/302029-STRATFOR-Chief-outlines-psychopathic-Zio-Anglo-American-plans-for-world-domination-in-speech-to-Chicago-Council-on-Global-Affairs
    cu titlul:
    STRATFOR Chief outlines psychopathic Zio-Anglo-American plans for world domination in speech to Chicago Council on Global Affairs
    Aratand ca ruso-fobii sint intai Jewish immigrants (si urmasi ai lor) din Rusia, Eastern si Central Europe… (Soros, Friedman, E. Rahm – nepot de evreu din Moldiva si … primar al Chicago!, David Axelrod, Saul Alinsky, Victoria [father, Shepsel Ber Nudelman] Nuland, George Friedman – chiar el…, Milton Friedman – economist celebru la Chicago… nascut din parinti evrei ajunsi in SUA din Rutenia Ungara devenita Ucraininiana… s.a.)… autorul arata planul american de a defini si consolida un CORIDOR SANITAR de la Baltica la Marea Neagra intre Apusul dominat de Germania si Rasaritul Rus.
    Coridorul are cateva tari complet practic incluse: Polonia, Slovacia, Romania si Bulgaria si cca jumatate din Ungaria…
    Acest coridor „sanitar” trebuie tinut in instabilitate de orice fel pentru ca Rusia si Germania sa nu isi coordoneze capacitatile si sa devina astfel cea mai puternica opozitie fata de Imperiul american – dixit Friedman!.
    ————–
    Nume* si email* folosite => virtuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge