Coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității

By | 8 august, 2020
Distribuie prietenilor!

Colonelul Vladimir Vasilievici Kvachkov, membru al Direcției pentru Informații, Serviciul Secret al Armatei Ruse și Spetsnaz, Forțele Speciale Ruse, a acordat un interviu canalului Studiya Rubezh care a făcut să sară de pe scaun jumătate din lume și care a generat controverse din partea multor guverne.

Un interviu în care colonelul analizează fiecare aspect fundamental al fenomenului coronavirusului și în care dezvăluie adevăratele obiective perturbatoare ale pandemiei, conform tezei sale. Mai jos este un extras din interviul său:

„Fenomenul coronavirus nu este pandemic. Este o operațiune strategică globală. Există o comandă și muncă a puterilor care operează din culisele lumii pentru a prelua controlul umanității! Aici este ținta coronavirusului. Avem atât de puțină credință în Dumnezeu și cu atât mai puțin în existența Satanei care este dușmanul neamului uman. Deci, obiectivul puterii financiare și sioniste din culise este reducerea populației lumii. Este ideea lor fixă. Ei cred că sunt prea mulți oameni pe lume. Ar trebui să existe o sută de milioane de oameni ca ei și un maxim de un miliard pe pământ pentru a-i servi. Abia atunci vor putea trăi din belșug pe pământ. Pentru că noi oamenii din lume suntem prea mulți pentru aceste puteri din culise. Acesta este motivul pentru care coronavirusul și criza financiară care a apărut aproape imediat, sunt indisolubile legate între ele.

Există diferențe în constituții, aplicate sau nu, acesta este un lucru diferit. Cu toate acestea, există unele drepturi politice cu care oamenii sunt obișnuiți și cred că vor fi pentru totdeauna. Prima încercare de a scoate aceste drepturi de la oameni a avut loc pe 11 septembrie 2001. Nu mulți oameni își amintesc acest lucru, că după așa-numitul atac asupra turnurilor WTC, la Pentagonul din SUA, a fost declarat războiul global împotriva terorii… Acum au avut nevoie o altă scuză mai mare de preluare a controlului împotriva umanității. Așa că au inventat coronavirusul”.

Sursa: Ziua News

5 păreri la “Coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității

  1. Maria

    Bine spus! Pe de alta parte, am observat pe FB un fel de comunitate nationalista, care promoveaza geto-dacii (ex Cristian Alexandrescu), dar si un fel de mixt cu hinduismul (pare), numindu l de ex pe Iisus – Sananda (sau ceva similar, nu mi aduc aminte exact). Daca citesti postarile acelea ai impresia ca se desfasoara un SF in fata ochilor tai (ex Yahve a fost ucis acum 2 luni in Bucegi de Enlil-Ea/Zamolxe, cei 5 ancestrali sunt aici, se inchide cupola de protectie energetica peste RO, etc). In paralel, mai sunt si alte actiuni nationaliste de genul Ovidiu Grosu (liderul partidului Diaspora si romanii) si altii gen Lupii dacici. Totusi, cu atatia luptatori te intrebi cum de nu lucrurile nu merg mai bine sau macar sa se stopeze raul curent, ci dimpotriva se urmeaza agenda. Concluzia banuita : psy ops, actiuni ale serviciilor pentru crearea falsei opozitii controlate, precum si a iluziei salvarii oamenilor din exterior, timp in care sa astepte sa fie salvati 🙂 Ce parere aveti?

  2. Bodo

    Medicii cumpărați au habar că se plănuieşte falimentarea României? De ce sunt complici la distrugerea ei?

    Mulți dintre ei preferă să meargă înainte cu farsa. Nu au nici o picătură de sânge românesc. Asta dovedesc!

    „România normală” în care suntem îmbotnițați „legal”, pretutindeni, iar copiii obligați să învețe „educație sexuală” mascați!

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Toate grupările astea nu prea au legătură cu operațiunea Covid-19, sunt făcături locale ale serviciilor.

  4. ioanca

    Ei ştiu, actualul sistem, informat de sistemul din umbră, fraţii întunericului, că pieirea, aici în ro., le va veni de la lupii Dacici, obercăie în întuneric, lupii sunt forme de energie a fraţilor luminii, veniţi din stele, ce vor corecta legea şi ordinea primordială lăsată aici pe Terra. Există mulţi voluntari, oameni simpli, care acţionează din impuls, fără nici o legătură fizică cu forţa spirituală. Serviciile fac teatru pe scenă, dinainte de orice desfăşurare, în ideea suprimării oricărei exprimări pro Dacice, naţionaliste. Timpul rămas este extrem de scurt, întunericul va fi transformat sau disipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge