Republicanii sunt globaliștii

By | 7 noiembrie, 2020
Distribuie prietenilor!

Vă mai amintiți povestea lupului îmbrăcat în blană de oaie? Probabil ați auzit și de înșelarea diavolului care se arată omului în chip de înger de lumină despre care vorbește creștinismul. Cam așa stau lucrurile și în propaganda globalistă și geopolitica americană.

Se poate face o paralelă cu politica românească, acaparată într-o mare măsură de partidul portocaliu PD-L, ascuns acum sub sigla PNL și care este în prezent la putere. Ticăloșii aflați la conducere iau cele mai anti-românești măsuri, dau legi împotriva interesulului național, își bag joc în cele mai abjecte moduri de cetățeni, fac afaceri ilegale cu bani publici, deturnează fonduri, fac împrumuturi nejustificate în numele Statului de zeci de miliarde, totul la comanda unor interese străine. Dar în același timp, împreună cu marioneta de la Cotroceni, trâmbițează din zori și până seara târziu că PSD a distrus țara, că în PSD sunt cei mai mari hoți, că PSD sunt comuniști, că PSD sunt un ”grup infracțional organizat”, că vând țara rușilor, că sunt corupți și practic, tot ce se întâmplă rău pe lumea asta este din vina PSD. Și unii prostovani ajung chiar să creadă că PSD sunt Răul Absolut, iar securiștii lui Băsescu, apărărtorii și salvatorii națiunii.

Tot la fel, dar la nivel global, avem o propagandă foarte agresivă care spune că Donald Trump este salvatorul providențial al omenirii care, cu Biblia în mână, apără creștinismul, familia, națiunea, economia liberă, că va împiedica vaccinarea și ciparea oamenilor și îi va aresta și executa pe globaliști. De partea cealaltă sunt Globaliștii aka Statul Paralel (Deep State), întruchipați de Partidul Democrat, Soroș, Obama, Clintonii etc. Aceștia sunt sataniști, neomarxiști, socialiști, pedofili, drogați, vor să ne vaccineze, să ne cipeze, promovează LGBTQ, feminismul, minoritățile, corectitudinea politică, vor să îl aducă pe Antihrist pe Pământ și să instaureze Noua Ordine Mondială.

Astfel de viziuni asupra lumii sunt specifice basmelor și miturilor, unde Binele și Răul sunt foarte clar definite și delimitate și se luptă unul cu altul până la victoria Binelui, care învinge întotdeauna. Doar oare asta să fie realitatea?! Firește că nu! În realitate Binele și Răul se găsesc peste tot în diferite combinații și proporții. Dihotomia Bine-Rău din această propagandă este o implementare a dialecticii hegeliene în politică și societate cu scopul de a obține o schimbare controlată în sensul dorit de Elita Globalistă (adevărații globaliști). Sunt convins că și în Partidul Republican sunt la fel de mulți pedofili, sataniști, globaliști, infractori și corupți ca și în mult hulitul la nivel global Partid Democrat, (acum imbecilii vor spune că sunt globalist, țin cu democrații și neomarxiștii și sunt plătit să fac propagandă) dar despre asta propaganda nu spune nimic.

Globaliștii, mai exact elita care dorește un Guvern Mondial și Noua Ordine Mondială, este formată din fasciști, nu comuniști, așa cum spune propaganda conspiraționistă de pe Internet. Pentru această elită, care continuă o tradiție ocultă de mii de ani, comunismul este doar o unealtă prin care vrea să distrugă alte națiuni să le confiște bogățiile, să le extermine liderii și în acelașitimp un Bau-Bau prin care vrea să țină sub control masele de muncitori și să îi convingă de faptul că cel mai bun sistem social posibil este sistemul capitalist, bazat pe exploatare și inegalitate socială (asta fiind o manipulare/inversiune satanică).

Fascismul este o ideologie care susține că societatea trebuie să fie formată dintr-o elită restrânsă de ”oameni superiori”, niște supraoameni cu ambții de zei pe Pământ și o mare masă de ”oameni inferiori”, de vite obediente și ignorante, a cărei menire este să slujească această elită și să constituie pentru ea o sursă de bogăție și putere nelimitate, de plăceri, de piese de schimb (organe)și de material pentru experimente științifice și distracție.

Noua Ordine Mondială nu va fi o democrație, nici o utopie comunistă, ci un imperiu fascist, care va guverna planeta pe model comunist totalitar tehnocrat. Imperiul care tinde să devină azi unul global este la ora actuală blocul format din Marea Britanie, SUA și Israel, la care se adaugă coloniile Canada, Australia, Noua Zeelandă și vasalii UE, Japonia, Rusia, China plus alte câteva puteri mondiale. De asemenea mai pot fi adăugate Vaticanul și Elveția, ca centre de comandă și rezidență ale Ocultei. Acest Imperiu Globalist Anglo-Iudeo-American este continuatorul Imperiului Roman din antichitate care a avut și el la vremea lui ambiția de a cuceri întreaga lume. Dacă nu credeți, uitați-vă pe emblemele și simbolurile statului american și veți vedea acvila, capa frigiană, fasciile romane, ramurile de laur și alte elemente prezente în heraldica și simbolistica romanilor.

Acum să ne întoarcem puțin în timp și să vedem cine sunt globaliștii!

În anii ’80, când din SUA a pornit în lume tăvălugul neoliberal al privatizărilor, liberalizărilor și dereglementărilor comerciale și bancare, care în anii ce au urmat au distrus economiile a zeci de națiuni, printre care și România, cine era președintele Americii? Ronald Reagan, promotorul acestui program care a dus la accelerarea globalizării. Reagan era Democrat? Nu, era Republican.

Cine a dat mâna cu Gorbaciov la Malta, în înțelegerea de a prăbuși regimurile socialiste din Europa de Est? George Bush Sr., care e Republican. Ce a mai făcut Bush Sr.? A pornit primul Război din Golf și a pronunțat pentru prima oară în public sintagma ”Noua Ordine Mondială”.

Pe 11 septembrie 2001,când autoritățile americane au demolat Turnurile Gemene din New York, dar au ”uitat” să-și evacueze propriii cetățeni care se aflau înăuntru, cine era președinte? George W. Bush, fiul lui Bush Sr. care, ce să vezi, e Republican! Și ce a zis Bush Jr. după ”atentate”? A zis că ”lumea nu va mai fi la fel de acum înainte”. Sună cunoscut?! Pe urmă știm cu toții că, pe lângă rpzboaiele de cotropire și deznaționalizare din Irak și Afghanistan, a început programul actual de sclavizare și instaurare a Statului Polițienesc Mondial, atunci sub pretextul luptei împotriva ”terorismului”.

Și pentru că era nevoie și de o cireașă pe tort, să vorbim puțin și despre domnul Bill Gates. Domnul Gates este principalul finanțator al programului global de vaccinare. Credeți cumva că e cu Democrații?! Nici vorbă! Familia Gates face parte dintr-un grup de clanuri de fasciști eugeniști, Republicani convinși, printre care și familia Bush.

Ce trebuie să reținem în concluzie? Și Democrații și Republicanii sunt globaliști, pentru că sunt părți ale aceluiași Imperiu Globalist Anglo-Iudeo-American. Sunt două fețe ale aceleași monede prinse într-un joc al dialecticii hegeliene. Chiar dacă se bat de fațadă pe niște amănunte ce țin de implementare și de supremație, în esență scopul lor este comun și acesta este Guvernul Mondial.

Donald Trump este un măscărici, un om de paie și un actor care joacă un rol. Menirea lui în politică este să bată pasul pe loc și să constituie o falsă opoziție la antiteza neomarxistă a Democraților. Dacă vreți să aflați cine i-a creat imaginea de Republican model, bun creștin, mare naționalist și salvator providențial, vizionați documentarul ”Get Me Roger Stone”. Dacă nu mă înșel,a fost difuzat recent pe Netflix. Am văzut de curând că se găsește și pe Internet.

11 păreri la “Republicanii sunt globaliștii

  1. Ioan Tiberiu Tofolean

    Tu, cel care ai scris acest articol, ce esti? Toate bune si frumose pana la

    Donald Trump este un măscărici,

    daca el este mascarici, omul de paie din ROmania cu numele de Johnnie ce este?

  2. Stela

    Știu că am mai citit un articol tot scris de dumneavoastră în care era descrisa o paralelă între capitaliști/comuniști. Primii trebuiau să trăiască în Vest, să ducă o viață lux, etc, în timp ce Estul comunist avea ca rol de muncă și producția de bunuri menite să asigure bunăstarea lor, lucruri sugerate metaforic în cartea Mașina Timpului.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    @Ioan Tiberiu Tofolean: Toți președinții de state sunt măscărici și marionete. Ce sunt eu nu are importanță.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    @Stela: Da, și în acel articol este vorba tot despre dialectica hegeliană, dar subiectul principal este altul.

  5. CD

    Din pacate definitia si descrierea Fascismului nu este exacta, asa cum rezulta din text si acest lucru poate crea o disonanta cognitiva.
    Teoria ideologiilor politice este o chestiune foarte delicata in zilele noastre cand partidele isi schimba ideologiile sau le combina in mod bizar si cand ideologiile sunt definite si caracterizate diferit de la an la an, doar ca sa confuziuneze si mai mult publicul. Pana acum 10 ani Wikipedia avea o definitie clara si bine determinata a Fascismului, apropiata de definitia data de insusi Musolini. Dar pentru ca suna prea cam la fel cu politica aplicata in SUA(de ambele partide), cei de la Wikipedia au schimat-o si acum este o definitie confuza si mizerabila, menita tocmai sa confuzioneze lumea.

  6. Dan Tănăsescu Post author

    @CD: Ideologiile în esență sunt căcaturi, sunt instrumente prin care anumite grupuri sociale, clase, caste își promovează interesele. Prin urmare, nu trebuie să intrăm prea mult în detalii și să ne batem capul cu ele pentru că este irelevant.

    Disonanța cognitivă nu înseamnă ce crezi tu. Este cu totul altceva. Caută pe Goagăl!

  7. CD

    Gresit, doar Ideologiile cultivate si implimentate de clasele dominate sunt cele care imbrobodesc populatia, dar nici ele nu sunt irelevante, pentru ca a lupta impotriva unei ordini sociale trebuie sa-i cunosti ideologiile si cultura.
    Dar si populatia actualmente dominata si manipulata trebuie sa aibe o ideologie a ei, care sa aduca sub acelagi stindard, sa inregimenteze pe toti cei care au convingeri similare si care vor o societate fara abuzuri si sclavagism financiar si pentru a se distinge de ideologiile clasei dominante.
    Fara o ideologie unificatoare a clasei asuprite nu poate exista o schimbare sociala in bine, bankerii vor continua sa aduca noi ideologii/revolutii colorate, neoMarxiste cu care sa pacaleasca ca si pana acum pe TFL-sti si restul.

  8. CD

    OK, daca eu sunt in greseala cu teoria mea, atunci care este teoria ta?
    E usor sa fii critic desruptiv si demolator, dar tebuie sa vii si cu ceva creator, solutia problemei.
    Sau este pre mult pentu „mintea ta.”
    Fii linistit, nu publica si nu-mi da replica, ar fi oricum complicat sa o faci, caci nu t-ia mai ramas nimic de negat, de azi nu mai vreau sa mai trec pe la blogul tau, este stramt si lipsit de idei creatoare, de perspectiva si avant mobilizator.
    Ramai un critic fericit ca ai atat de mult material furnizat de politica actuala a tarii ca sa critici si iar sa critici.
    Spor la treaba, dar sa stii, critica in sine nu’i suficienta.

  9. Dan Tănăsescu Post author

    @CD: În comentariile de până acum m-ai criticat și ți-ai exprimat o serie de nemulțumiri, dar nu ai spus ce este în neregulă cu definiția pe care am dat-o eu fascismului și care ar fi definiția corectă. În concluzie, practic nu ai spus nimic concret, ci doar mult limbaj de lemn și gargară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge