Trump este un actor al Opoziției Controlate

By | 3 iunie, 2020
Distribuie prietenilor!

Nu mai pot cu unii care îl ridică în slăvi pe Donald Trump și spun că este salvatorul națiunii americane și al lumii, că luptă pentru poporul american și alte fantezii de acest gen! Dacă lăsăm la o parte propaganda și exaltarea unor postări de pe Internet cum ar fi cele ale Q-Anon sau emisiunile Nasul TV, putem lesne observa că în cel mai bun caz Trump bate pasul pe loc, atunci când nu cade la pace cu Deep State-ul.

Dacă analizăm puțin faptele ce constatăm? După ce SUA și întreaga planetă au fost ținute în arest la domiciliu timp de 2 luni, economia americană și cea globală sunt la pământ, în statele americane sunt milioane de oameni care au intrat în șomaj, mii de mici afaceri sunt distruse, iar acum țara este în pragul unui război civil, în zeci de orașe magazinele sunt vandalizate, protestatarii se bat cu polițiștii, oameni sunt omorâți pe stradă de huligani…

Toate astea în condițiile în care Donald Trump este președintele Statelor Unite ale Americii! Nu este un guvernator, un senator sau un simplu jurnalist sau activist anti-globalist, este președintele SUA, supranumit și ”cel mai puternic om de pe planetă”. Deci cine este responsabil în primul rând pentru tot dezastrul din America și din întreaga lume?

Mai mult decât atât, Trump cu gura lui a spus că cere companiilor farmaceutice să urgenteze fabricarea unui vaccin și când acesta va fi gata va pune armata să-l distribuie populației. Iar celebra HR. 6666 care implementează contact tracing-ul este în vigoare, contrar celor ce se afirmă pe Internet și a început să fie pusă în aplicare în unele state americane. Deci, despre ce vorbim aici?

Dacă situația din România ar fi fost similară cu cea din SUA și președinte ar fi fost Ion Iliescu, tot așa ar fi zis adoratorii lui Trump, că Iliescu luptă pentru România și pentru binele poporului român?!

Mie Trump îmi amintește mai degrabă de Emil Constantinescu, care lupta și el pentru popor, dar l-a învins ”sistemul ticăloșit”, sau de Băsescu, care se lua la trântă cu Corupția, dar nu putea să-i dea de capăt din cauza ”mogulilor” răi.

Toți acești falși lideri politici sunt de fapt actori care joacă un rol. Sunt ceea ce în limbaj conspiraționist se numește Opoziție Controlată. Ei doar mimează că se opun Sistemului, Statului Paralel, Deep State-ului, Ocultei Globaliste, dar nu fac nimic concret, ci doar întrețin iluzia celor mulți că la nivelul puterii este cineva care luptă pentru ei. Opoziția Controlată este doar una fețele aceleiași monede, învârtită de Oculta Globalistă în jocul numit dialectica hegeliană.

Pompiliu Diplan despre Donald Trump

13 păreri la “Trump este un actor al Opoziției Controlate

  1. Xaeus

    D-le Tanasescu, in principu cam asa pare a fi dar mai trebuie sa vedem anumite aspecte:
    Planul de separare a SUA exista de zeci de ani, se vor imparti in 7 bucati, daca doriti va pot furniza si harta si denumirile tinuturilor rezultante.
    Aceasi tactica de tinuturi mici si usor controlabile se va aplica si in SUA.

    In timp ce Constantinescu a recunoscut ca a fost infrant de SECU, in SUA treaba e ceva mai complicata.

    Trump este posibil sa joace doar la modul indirect, prin efecte secundare ale actiunilor de care le face. E foarte greu de spus daca vrea salavarea SUA de la ceea ce urmeaza sau nu.
    Sa nu uitam ca a declarat ca viitorul e al nationalistilor si ca recent a aparut cu bilblia in mana, ceea ce le-a stat multora in gat. Luati totusi in considerare urmatoarele posibile aspecte:

    Intai hai sa lamurim un lucru, pentru conformitate: Trump nu este debil. El a fost vazut ca un pericol pentru planul general care urmeza. D-aia l-au facut in media narcisist, rasist, etc.
    El este primul și singurul președinte american care a diagnosticat cel mai grav defect curent colectiv al umanității: completa sa ignoranță asupra realității. Deoarece mediile și educația sunt controlate de o mână de miliardari care conduc planeta, nu știm nimic despre istoria noastră reală care a fost răstălmăcită complet de către câștigători și nu avem un indiciu despre lumea noastră actuală. Pe măsură ce pășea pe arena politică, el a popularizat expresia „fake news” pentru a-i convinge pe cetățenii americani și pe populația mondială, că media îi minte. In timp ce sistemul incerca eliminarea publicatiilor inconveniente prin aceasta tactica, el a vrut sa se foloseasca de asta pentru a ataca sistemul. Expresia a devenit ceva obișnuit, dar vă dați seama cât de profund șocant este faptul că aproape tot ceea ce credeți că știți este total fals? Minciunile mass-media nu acoperă doar istoria și politica, ci v-au modelat percepția falsă asupra unor subiecte precum economie, alimente, climă, sănătate, despre orice. Ce ați spune dacă v-aș informa că știm cu exactitate cine l-a împușcat pe JFK, faptul că atacul de la Pearl Harbor a fost cunoscut de dinainte este deja dovedit în instanță, că efectul de seră CO2 este o absurditate științifică, că banii noștri sunt creați prin împrumuturi de către bănci care nici măcar nu au fonduri sau că știința dovedește cu o certitudine de 100% că 11 Septembrie a fost un atac înscenat? Ați auzit vreodată despre un jurnalist, un documentar PBS sau un profesor universitar care vă povestească despre așa ceva? 44 de președinți au venit și au plecat fără să scoată măcar un cuvânt despre această problemă uriașă înainte de a veni al 45-lea. Trump știe că eliberarea oamenilor din această ignoranță este primul pas către libertatea generală, așa că a început să-i numească pe jurnaliști principali și sursele de știri pentru ceea ce sunt: ​​mincinoși patologici.
    Deci pana aici a spus adevarul.

    Trump este doar al patrulea președinte din istoria SUA care a luptat de fapt pentru oameni, spre deosebire de cei 41 de alții, care au canalizat în principal banii oamenilor într-o conductă de dolari care ajunge în băncile private. Mai întâi a fost Andrew Jackson care a fost împușcat după ce a distrus a doua Banca Națională pe care a acuzat-o deschis că a fost controlată de Rothschild și The City din Londra. Apoi, a fost Abraham Lincoln, care a fost ucis după ce a imprimat „banii verzi”, banii naționali pe care statul i-a emis pentru a plăti soldaților, deoarece Lincoln refuzase să împrumute bani de la Rothschild la dobândă de 24%. Apoi, a fost JFK, care a fost ucis din zeci de motive, care au fost în mare parte împotriva profiturilor băncilor și industriilor militare, iar acum este Donald Trump, care a strigat că va „da America înapoi oamenilor”. Tentative de a fi asasinat au existat…si asta spun din surse sigure. La fel au existat si impotriva lui Putin, Xi si chiar din aia mai marunti cum ar fi premierul Marii Britanii.

    Ca majoritatea oamenilor de afaceri, Trump urăște băncile, pentru puterea formidabilă pe care o au asupra economiei. Aruncați o privire la singura carte a lui Henry Ford, „Evreul internațional” pentru a afla cât de profundă a fost neîncrederea și ura sa față de băncile internaționale. Afacerile lui Trump au suferit foarte mult din cauza acestor instituții care, practic, vă vând o umbrelă, doar pentru ca să o ceară înapoi imediat ce începe ploaia. Controlul băncilor private asupra creării de bani și a ratelor dobânzii, prin fiecare bancă centrală din aproape fiecare țară este o putere permanentă asupra națiunilor, mult peste ciclul efemer al politicienilor. Până în anul 2000, acești jefuitori ai națiunilor erau la doar câțiva pași de visul lor totalitar planetar, dar câteva detalii rămâneau nemișcate: Vladimir Putin și 393 de milioane de arme americane. Apoi a apărut Trump cu fața portocalie, ultima piesă din puzzle-ul de care noi, oamenii, aveam nevoie să încetăm 250 de ani din imperiul bancar.

    La începutul mandatului său, în mod naiv Trump a încercat abordarea directă, înconjurându-se de rebeli împotriva establishmentului ca Michael Flynn și Steve Bannon, enervându-i pe toți și pe aliații săi străini, aruncând la gunoi tratatele de liber schimb, impunând taxe vamale pe importuri și insultându-le liderii în față la ședințele G7 din 2017 și 2018. Reacția a fost puternică și toți inamici s-au aruncat asupra absurdei Russiagate, întrucât părea unica opțiune de a opri omul pe cale să distrugă globalismul. În mod previzibil, abordarea directă nu a dus nicăieri; Flynn și Bannon au fost nevoiți să plece, iar Trump s-a trezit încurcat într-o serie de audieri care l-au făcut să-și dea seama că nu va obține nimic prin transparență. A trebuit să găsească o cale de a anihila cei mai periculoși oameni de pe planetă, dar, în același timp, să rămână la putere și în viață. A fost nevoit să devină mai abil.

    Atunci geniul lui a explodat. Și-a schimbat complet strategia și abordarea și a început să ia decizii absurde și să emită declarații scandaloase pe Twitter. Oricât de amenințătoare și periculoase ar părea unele dintre aceste mesaje, Trump nu le-a folosit în sensul lor primar, ci a urmărit efectele secundare. Nu i-a păsat de ce au crezut oamenii despre el, ci doar de rezultatul final. A jucat chiar și rolul de bufon pe Twitter, a părut naiv, lunatic sau de-a dreput idiot, probabil cu speranța că va reuși să lase impresia că nu știe ce face si că nu poate fi chiar atât de periculos. În mod intenționat a devenit incorect politic cu scopul de a arăta adevărata față pe care Statele Unite o au în spatele măștii.

    Primul test al noii sale abordări a fost acela de a încerca să oprească pericolul tot mai mare de atac și invazie a Coreei de Nord de către NATO. Trump l-a insultat pe Kim Jung-Un prin Twitter, l-a numit Rocket Man și l-a amenințat că va rade de pe fața pământului Coreea de Nord bombardând-o nuclear. Incorecta sa politică înfiorătoare a continuat săptămâni întregi, până când în mintea tuturor s-a trezit ideea că nu există motive temeinice pentru a ataca țara. El a paralizat NATO. Trump s-a întâlnit apoi cu „Rocket Man” au mers în parc ca într-un început de frumoasă prietenie, râzând împreună. Nu au realizat absolut nimic în negocierile lor, deoarece nu au nimic de negociat. Mulți vorbeau despre prețul Nobel pentru pace, pentru că mulți nu știu că, de obicei, aceste distincții sunt înmânate pentru a spăla imaginea unor criminali de război, precum Obama sau Kissinger.

    Apoi a venit Venezuela. Trump și-a împins tactica cu un pas mai departe, pentru a se asigura că nimeni nu poate susține un atac asupra acestei țări libere. El a alocat cazului cei mai feroce neoconi disponibili: Elliott Abrams, condamnat anterior pentru conspirație în afacerea Iran-Contras din anii 80 și John Bolton, faimos pentru agresivitate. Ulterior, Trump l-a confirmat pe Juan Guaido drept alegerea sa pentru președintele Venezuelei; o marionetă goală, atât de prost încât nici măcar nu realiza cât de mult este folosit. Din nou, Trump a amenințat că va pune țara la pământ. În timp ce comunitatea mondială urmărea cu uimire lipsa totală de subtilitate și diplomație din comportamentul lui Trump, rezultatul a fost că Brazilia și Columbia s-au sucit și au spus că nu doresc să aibă nimic de-a face cu un atac asupra Venezuelei. Medicamentul administrat de Trump a avut ca efect că doar 40 de țări satelit la nivel mondial, au avut președinți și prim-miniștrii atât de idioți încât să-l susțină timid pe Guaido. Donald a bifat căsuța din dreptul Venezuelei pe lista lui și a continuat să defileze.

    Apoi au venit cele două daruri către Israel: Ierusalimul drept capitală, și confirmarea posesiei Israelului asupra platoului sirian Golan. Netanyahu, care nu este cel mai ascuțit creion din cutie, a sărit de bucurie și toată lumea a strigat că Trump este un sionist. Adevăratul rezultat a fost că întreg Orientul Mijlociu s-a unit împotriva Israelului, pe care nimeni nu îl mai poate susține. Chiar și complicele lor istoric Arabia Saudită a trebuit să respingă în mod deschis această palmă imensă în fața Islamului. Cele două cadouri ale lui Trump au fost de fapt înjunghieri din spate pentru Israel, al cărui viitor nu pare prea luminos în zilele noastre, deoarece NATO va trebui să se mute din regiune.

    Dar sunt mai multe de discutat! Prin lipsa sa de control asupra NATO și a armatei, Trump este foarte limitat în acțiunile sale. La prima vedere, înmulțirea remarcabilă a sancțiunilor economice asupra unor țări precum Rusia, Turcia, China, Iran, Venezuela și alte națiuni pare dură și fără milă, însă realitatea a fost că sancțiunile au împins acele țări în afara sistemului financiar Swift conceput pentru a le menține înrobite în zona de hegemonie a dolarului și a băncilor internaționale. Sancțiunile au forțat Rusia, China și India să creeze un sistem alternativ de plăți comerciale bazat pe monedele naționale, în locul atotputernicului dolar. Realitatea bipolară a lumii este oficială, iar odată cu sancțiunile sale viitoare, Trump va împinge mai multe țări din sistemul Swift să se alăture celeilalte părți, în timp ce băncile importante încep să cadă în Europa.

    Chiar și în uraganul politic în interiorul căruia se găsește, Trump tot găsește timp ca să-și afișeze umorul arogant aproape copilăresc. Priviți la batjocorirea lui Hillary Clinton și Barrack Obama, în timp ce se așeza cu cei mai drepți generali pe care i-a putut găsi, pentru a face o poză într-o așa-numită „situation room”, pretinzând că urmăresc monitorizarea morții lui Baghdadi într-un loc în care acesta nu se putea găsi, exact așa cum făceau predecesorii săi criminali cu mult timp în urmă în cazul falsei ucideri a lui Bin Laden. El a împins chiar farsa mai departe adăgând detaliile unui câine care-l recunoaște pe falsul calif al Daesch, după ce îi mirosise lenjeria. Acum că ați înțeles ce este cu adevărat Trump, veți putea, de asemenea, să apreciați spectacolul, în toată splendoarea și adevăratul său sens.

    «Am asigurat câmpurile petroliere din Siria». Într-adevăr, cu această scurtă frază, Trump și-a unit vocea cu cea a generalului Smedley Butler care a zguduit lumea în urmă cu 80 de ani cu o carte minusculă numită „Războiul este o escrocherie”. Jaful și furtul de petrol nu sunt cu siguranță la fel de virtuoase ca promovarea democrației și a justiției. Ceea ce mă uimește sunt acei numeroși jurnaliști și analiști „alternativi”, care cunosc pe vârful degetelor fiecare problemă tehnică despre 11 Septembrie sau realitatea științifică despre povestea absurdă a încălzirii globale, dar încă nu au nicio idee despre ceea ce face Trump. După 3 ani de mandat, încă nu realizează ce se întâmplă pentru că au cumpărat mesajul mass-mediei mainstream care i-a convins pe toți că Trump este retradat mental.

    Cei care încă mai păstrați îndoieli cu privire la agenda lui Trump, credeți cu adevărat că implozia evidentă a imperialismului american pe planetă este o coincidență? Mai credeți că, din cauza influenței ruse asupra alegerilor din 2016, CIA, FBI, întreaga mass-media, Congresul american, Rezerva Federală, partidul democrat și jumătatea războinică a republicanilor lucrează împotriva lui încercând să-l pună sub acuzare? Ca majoritatea materialelor care provin din mass-media, realitatea este exact opusul a ceea ce vi se spune: Trump ar putea fi omul cel mai dedicat care a pus vreodată piciorul în biroul Oval. Și cu siguranță cel mai ambițios și incorect din punct de vedere politic.

    Concluzie
    Lumea se va schimba drastic între 2020 și 2024. Al doilea și ultimul mandat al lui Trump coincide cu ultimul mandat al lui Putin în funcția de președinte al Rusiei. Este posibil să nu existe niciodată o altă coincidență de genul acesta pentru o lungă perioadă de timp și amândoi știu că este acum sau poate niciodată. Împreună, trebuie să pună capăt NATO, Swift și Uniunea Europeană ar trebui să se prăbușească. Terorismul și încălzirea globală antropică vor sări în vortex și vor dispărea odată cu creatorii lor. Trump va trebui să asaneze mlaștina din CIA și Pentagon, și să naționalizeze Rezerva Federală. Alături de Xi și Modi, Trump și Putin ar putea pune capăt intervenției băncilor private în afacerile publice, refuzând să plătească un singur ban din datoriile lor și resetând economia mondială prin trecerea la monedele naționale produse de guverne, deoarece băncile private vor cădea ca un joc de domino, fără ca un servitor asemănător cu Obama care să-i salveze pe cheltuiala voastră. Odată făcut acest lucru, o pace și o prosperitate insuportabilă ar putea stăpâni planeta, deoarece impozitele noastre ar plăti pentru dezvoltarea țărilor noastre în loc să cumpere echipamente militare inutile și să plătească dobânzi la împrumuturi de către bancheri care nici măcar nu aveau bani în primul rând.

    Ramane de vazut daca in final va fi de partea oamenilor sau a opresorilor cu bani infiniti.
    Daca totusi ii vom vedea la puscarie pe Obama, pe Clintoni, pe IohanniSS, Gates si toti acesti criminali asemenea lor ? Aparent foarte slabe sanse, dar si daca se intampla ?!

  2. Dan Tănăsescu Post author

    TLDR. Politicienii și oamenii în general trebuie judecați după fapte, nu după vorbe. Faptul că ține Biblia în mână și vorbește despre naționalism e doar teatru. Despre fake news se știa și dinainte de Trump. Sunt zeci de documentare, sute de cărți și mii de articole care demască toate falsurile și manipulările lumii occidentale. Trump doar le-a pus o etichetă. Și faptul că într-o societate organizată pe modelul democratic-liberal un președinte poate salva singur o națiune este o mare naivitate. Trump este doar un actor într-un joc inventat și jucat din umbră de alții.

    http://dantanasescu.ro/2013/11/01/stanga-versus-dreapta-si-dialectica-hegeliana-in-politica-americana.html

  3. Xaeus

    Articulul nu e de origine de acolo, ei l-au preluat si au mai pus ceva poze bonus, vedeti data publicarii. Continutul de baza al articolului circula de mult timp (2019) si a avut ca origini de inspiratie chestiuni spuse de cineva apropiat de Trump.

    Acum daca ala zicea sau nu adevarul, ramane de vazut.
    Xaeus´s last blog post ..Covidul omoară limba română

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Articolul original este tradus de la ăia cu Q-Anon. Q-Anon, de când am auzit de ei, numai aberații spun. Nimic din ce au profețit până acum nu s-a împlinit, plus că multe din informațiile pe care le difuzează sunt eronate.

  5. Dan Tănăsescu Post author

    Trump a renunțat la războiul clasic pentru că devenise prea costisitor și America nu își mai permite. Dar a mutat războiul în plan economic: a băgat taxe de import pentru China, a băgat taxe de import pentru UE, a băgat taxe de import pentru Canada, a sabotat Huawei, Volkswagen, Airbus, ăsta e război economic.

  6. Xaeus

    Treaba cu Q-urile s-a poluat mult mai ales de cand a inceput Radu Moraru sa tot specifice de Q la NasulTV (Canada). Panaramele care se Qu-uiesc acum nu au nici un fel de legatura cu adevaratul Q. Cine stie cine e Q poate raspunde si la intrebarea „de unde s-a inspirat denumirea”. Restul sunt pe langa. Ce-i pe la noi sunt creatii ale serviciilor care nu aveau cum sa lase ceva neacoperit. Bineinteles ca informațiile pe care le difuzează sunt eronate. Asta e procedura operationala standard, ordin de baza pentru cei controlati de servicii.

    Cat despre partea economica, mi se pare normal sa favorizezi propria tara in detrimentul altora. Nu e pentru propria tara razboi economic ci practica pe care o fac si altii.

    Ori sa renunte toti la taxe, ori sa le bage toti. Daca doar o parte pun si altii nu, automat nu mai e lucru cinstit.
    Variantele intermediare au multe implicatii. Daca inter-UE nu se taxeaza si se taxeaza din China spre UE apar multe anomalii. Apoi apar metodele de evitare, clasica economie underground fara de care asta de suprafata nu ar putea trai. Avand in vedere ca fara ce vine din China nu ar mai avea restul Planetei nici izmene, lucrurile se complica.
    In ceea ce priveste UE-SUA si invers, in medie ce vine din SUA spre UE se taxa cu aproximativ 3% in timp ce invers cam cu 2.4%, deci o crestere de compensare se justifica.

    Restul sunt alte chestiuni. Daca cu airbus nu am studiat care a fost manevra, cu Huawei imi e clar: a fost executat ca sa se puna 5G AIW la de americani, care e facut sa spioneze tot din oficiu. Am fost si la prezentare oficiale de lansare 5G unde in loc de prezentare tehnologica au dato-n chestii 100% politice. Adica a strigat hotul ca ar vrea altii sa fure. Rezultatul: se implementeaza o tehnologie mai nesigura din p.d.v. al reglementarilor de emisie si care garantat va lucra pentru ocupant.
    VW a fost executat acum ceva timp ca sa fie facut un take-over (nu stiu in ce masura s-a realizat, ar fi interesant de vazut cine detinea actiunile cele mai multe inainte de scandal si cine dupa).

  7. Dan Tănăsescu Post author

    Eu știu chestia cu Q de mai multă vreme, înainte de Nasul TV și de la început mi s-a părut că e o bălărie la fel ca și aia cu Anonymous.

  8. Aleks

    Bun articol! Iohannis nu a fost pus de Trump? Nu Trump ne fură gazele din Marea Neagră și alte resurse? Și alți proști îl ridică în slăvi.

  9. Dan Tănăsescu Post author

    Chiar dacă Trump ar servi interesele SUA, asta nu înseamnă că servește și interesele României. Cine crede că Trump ar putea fi salvatorul României este în cel mai bun caz naiv. România poate fi jefuită și exploatată în continuare foarte bine și cu Trump la președinția SUA.

  10. Adrian Grigoriu

    Domnule/doamnă Xaeus, acesta este numele dvs de familie sau prenumele? Întreb ca nu cumva să ne adresăm greșit.

    In rest sunt integral în susținerea celor expuse de dl Tanasescu și le pot reconfirma cu multe alte date.

    cele scrise de dvs. dle/dna Xaeus sunt fantezii diversioniste.

  11. Pingback: Republicanii sunt globaliștii | | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge