Fenomene atmosferice ciudate înainte de cutremurul din Japonia

By | 15 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Rămân la ideea că seismul de 9 grade din Japonia a fost provocat utilizând tehnologia HAARP. În sprijinul acestei ipoteze vin nişte înregistrări ale unor fenomene atmosferice bizare apărute cu câteva zile înaintea producerii dezastrului, sau cu un an înainte.

La începutul lunii martie, deasupra Chinei s-a produs un fenomen bizar de refracţie, care făcea să apară pe cer doi Sori.

În toamna anului 2010, în Japonia au fost observate nişte formaţiuni noroase ciudate, sub forma unor fuioare de fum.

De asemenea, iată care era activitatea HAARP măsurată cu magnetometrul de inducţie de la Universitatea din Tokyo cu o săptămână înainte de cutremur…

… şi în perioada 9 – 11 martie.

Deci cu o săptămână înainte sistemul HAARP era oprit, iar la două zile înainte de producerea cutremurului înregistrează o activitate puternică.

O părere la “Fenomene atmosferice ciudate înainte de cutremurul din Japonia

  1. marin

    Si eu sunt convinsa de acest lucru …..tehnologia HAARP a fost utilizata si in acst caz…….sigur dupa criza libica pretul petrolului a crescut,iar dupa cutremurul di Japonia pretul barilului a scazut la bursa cu 3 dolari…..ciudat nu?Si apoi nu trebuie uitat succesul japonezilor privin fusiunea la rece (DR.Arata) din 2008 cat si automobilul care utilizeaza APA in loc de combustibil.Sigur cineva a fost deranjat de acest lucru,care ar revolutiona industria petrolului.Genepax avea deja in 2008 acest prototip de masina pe apa……acum au situl oficial inchis…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge