Parlamentarii canadieni recunosc pedofilia ca „orientare sexuală”

By | 24 iulie, 2011
Distribuie prietenilor!

Parlamentarii canadieni s-au lăsat convinşi de un grup de experţi în psihologie care insistă că pedofilia „reprezintă o orientare sexuală echivalentă homosexualismului sau heterosexualismului”.

În cadrul acestei sesiuni a fost dezbătut un proiect de lege care vizează crimele cu caracter sexual împotriva copiilor. Doar un singur deputat al legislativului canadian s-a pronunţat împotriva calificării pedofiliei drept „orientare sexuală”.

Proiectul de lege C-54, care a devenit subiectul dezbaterilor, presupune introducerea unor modificări în Codul Penal în ceea ce priveşte pedeapsa maximă pentru infracţiuni cu caracter sexual împotriva copiilor.

La şedinţa din 14 februarie, Parlamentul a discutat problema pedepsei minime şi despre reacţiile infractorilor la cursul de lecuire care însoţeşte pedeapsa.

„Când vorbim despre terapie sau despre procedurile terapeutice, avem senzaţia că toţi sunt mulţumiţi, dar în cele mai dese cazuri este doar o iluzie. Pedofilii nu sunt pur şi simplu oamenii care săvârşesc uneori mici infracţiuni, ci oameni care luptă pentru recunoaşterea orientării sale sexuale la egalitate cu homosexualismul şi heterosexualismul” , a spus Van Gijseghem, psihologul şi profesor aflat la pensie, care a fost invitat la şedinţa legislativului în calitate de expert.

„Adevăraţii pedofili preferă relaţii sexuale doar cu copiii, iar acest lucru reprezintă o orientare sexuală, care nu poate fi schimbată, a spus Van Gijseghem.

Sursa

Acum parlamentarii canadieni împreună cu „experţii” lor mai trebuie să stabilească exact ce înseamnă „orientare sexuală”: un act volitiv, sau un dat de la natură? Nu de alta, dar nu aş vrea ca în următorii ani să asistăm la marşuri ale pedofililor pentru drepturi, toleranţă şi „diversitate”.

Mai multe despre acest subiect găsiţi aici.

3 păreri la “Parlamentarii canadieni recunosc pedofilia ca „orientare sexuală”

  1. NG

    Mai urmeaza sa legifereze copii domestici, crescuti direct in acest scop (parca asa era cu animalele de teste). Cred ca innebunesc daca mai aud cateva stiri de genul acesta. Cat de odihnita poate fi mintea umana!

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Păi de ce crezi că luptă ei atâta pentru legiferarea căsătoriilor şi adopţia de copii? Ai observat că lesbienele adoptă numai fete, iar homosexualii doar băieţi?

  3. Pingback: Belgia dă liber la pedofilie? | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge