Legalizaţi clanurile de interlopi!

By | 12 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Aproape că nu există zi în care să nu văd la televizor ştiri şi imagini despre diferite clanuri de interlopi, aşa cum sunt numite ele de presă, care fie se bat între ele, fie omoară oameni nevinovaţi, fie fac nunţi şi botezuri fastuoase ce ocupă zile întregi primele pagini ale ziarelor sau spaţiile emisiunilor de ştiri.

Mass-media cunosc foarte bine aceste grupări, le ştiu numele şi liderii: clanul “Sportivilor”, clanul “Pian”, clanul “Pietroi”, clanul “Gemenilor”, clanul “Cordunenilor”, gruparea “Ghenosu”, clanul “Butoane”, “Cosmos”, “Bercea Mondial” etc. le fac publicitate şi le promovează imaginea, sporindu-le prestigiul de vedete şi organizaţii mafiote.

Poliţia de asemenea se pare că are cunoştinţă de aceste clanuri şi se află în relaţii foarte bune cu ele, existând chiar prietenii strânse şi chiar relaţii de afaceri între şefi ai poliţiei şi aceşti interlopi.

Politicienii sunt invitaţi la nunţile, botezurile şi alte petreceri ale liderilor grupurilor de infractori, fiind adesea filmaţi sau fotografiaţi în timp ce se pupă cu aceştia, dansează sau primesc daruri de la ei.

Maneliştii le dedică melodii şi imnuri de slavă pe la nunţi, botezuri sau onomastici…

Având în vedere toate aceastea, cred că Traian Băsescu ar trebui să pună piciorul în prag, să dea cărţile pe faţă şi să ia taurul de coarne. Mai precis să îi ordone lui Emil Boc să adopte în regim de urgenţă, prin asumarea răspunderii guvernului, o lege prin care aceste clanuri de interlopi să intre în legalitate.

Astfel, aceste grupări se vor putea înscrie la Judecătorie, asemeni partidelor, eventual şi la Registrul Comerţului, vor avea siglă proprie şi ştampilă, statut şi regulament de ordine interioară şi tot ce este necesar pentru o organizaţie serioasă.

Aceasta cred că ar putea fi soluţia pentru ieşirea României din criză şi dezvoltarea economiei ţării la nivel occidental. Vă daţi seama câte locuri de muncă ar putea fi create astfel?!

În primul rând se va dezvolta industria IT. Multe firme de design vor câştiga bani frumoşi din conceperea de sigle şi blazoane pentru fiecare clan. Vor fi deschise o mulţime de site-uri şi bloguri, pe care interlopii îşi vor prezenta serviciile, sau vor scrie despre ultimile lor isprăvi, ilustrate cu clipuri video postate pe Youtube.

Pe aceste site-uri proxeneţii îşi vor putea prezenta fetele scoase la produs, recuperatorii vor posta oferte cu serviciile prestate, cu tarifele aferente, traficanţii de maşini vor putea posta imagini cu ultimele maşini de lux “achiziţionate”.

Pe urmă se va dezvolta industria confecţiilor şi a colecţiilor de modă. Fiecare clan va avea propria linie vestimentară, în culorile şi cu simbolurile proprii. Apoi se vor putea face bani frumoşi din vânzarea de articole promoţionale: bâte de baseball cu semnătura lui Gipsy Gipsanu sau Ghenosu, tricouri cu Bercea Mondial sau “Butoane”, insigne, şepci etc.

Totodată se va realiza o mai bună integrare a etniei rrome în societate prin crearea de noi locuri de muncă şi chiar mici afaceri, create în jurul acestor clanuri, bazate pe oferirea de servicii, utilităţi sau infrastructură.

Aşa că hai să nu mai pierdem timpul şi să facem o petiţie, pe care să o înaintăm domnului preşedinte, solicitându-i insistent legalizarea clanurilor de interlopi! 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge