Aurul şi argintul vor deveni singurele valori, tot ce este pe hârtie va fi pierdut

By | 19 noiembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Se înmulţesc tot mai mult zvonurile conform cărora, până la sfârşitul anului viitor toate economiile din bănci ale populaţiei globului se vor volatiliza, aşa cum profeţeşte şi pastorul american Lindsey Williams:

Până la sfârşitul lui 2012 toate averile asigurate în bani de hârtie vor fi pierdute. Fondurile de pensii, asigurările, tot ce este pe hârtie va fi pierdut. Elitele nu au averile în hârtie, ci în aur, argint şi teren. Trebuie să vă asiguraţi bunurile imediat.

Sursa: conspir.info

Azi am văzut documentarul “College Conspiracy” de unde am extras două citate, care reflectă cam acelaşi lucru:

Când dolarul SUA se va prăbuşi, numai cei ce au aur şi argint vor putea cumpăra alimente şi alte mărfuri, necesare pentru a supravieţui. Cei ce au cel mai mult aur şi argint, vor avea cea mai bună şansă de a supravieţui colapsului iminent al dolarului SUA.

Realitatea este că orice licean american, care are ceva economii, pe care vrea să le cheltuiască pe facultăţi, ar duce-o mult mai bine, dacă ar investi aceşti bani în argint. Un elev din anii terminali de liceu, cu economii de 30.000$, care ar cumpăra argint, astăzi, ar avea probabil suficienţi bani pentru o casă, peste patru ani, în timp ce toţi prietenii săi ar absolvi facultatea, fără slujbe sau bani ca să cumpere o casă, fiind blocaţi de datorii de sute de mii de dolari şi o hârtie fără valoare, numită licenţă universitară.

Dacă stau bine şi mă gândesc la disperarea cu care străinii încearcă să scoată aurul şi argintul din România, încep să dau tot mai mult crezare acestor zvonuri. S-ar putea ca întreaga lume occidentală şi nu numai, să aibă surpriza să constate la anul că dolarii şi euro nu mai valorează nimic şi că numai cei care au fost destul de şmecheri şi bine informaţi şi au adunat aur şi argint, vor putea vinde şi cumpăra ceva pe lumea asta. Poate că ăsta este până la urmă planul Elitelor de dominaţie mondială.

lingouri aur si argint

Să nu uităm că în ultimele săptămâni grecii au retras din bănci peste 5 miliarde de euro, de teama unor falimente, care ar putea duce la incapacitatea de returnare a banilor către populaţie.

De asemenea, noul şef al FMI, Christine Lagarde, într-un discurs la Universitatea de Stat a Ministerului de Finanţe de la Moscova, după o întâlnire cu preşedintele Dmitri Medvedev, a declarat că statele emergente din Europa de Est ar putea rămâne fără finanţare datorită faptului că băncile occidentale îşi reduc activitatea sau expunerea:

Creditorii care au finanţat creşterea economică puternică din Europa de Est înainte de criza din 2008 se află sub presiune din cauza deteriorării calităţii portofoliului de credite şi a încetinirii avansului economic. Regiunea a fost cea mai puternic lovită din lume după prăbuşirea Lehman Brothers în urma cu trei ani şi se confruntă cu pericolul unei noi încetiniri puternice cauzate de criza zonei euro.

„Problema lichidităţii ar putea redeveni de actualitate, întrucat vedem cum unele bănci occidentale se retrag, îşi reduc activitatea sau expunerea”, a spus directorul instituţiei internaţionale.

Remarcile şefului FMI au reluat avertismente ale Băncii Europene pentru reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), din octombrie, potrivit căreia presiunile asupra băncilor europene pentru creşterea ratei de adecvare a capitalului ar putea avea ca rezultat un sprijin mai redus pentru subsidiare. Aproximativ trei sferturi din sectorul bancar din Europa de Est este deţinut de creditori occidentali, precum UniCredit, Erste, Raiffeisen şi Societe Generale.

Sursa: InCont.ro

17 păreri la “Aurul şi argintul vor deveni singurele valori, tot ce este pe hârtie va fi pierdut

  1. eSorin

    stai putin ca s-ar putea sa nu mai apucam nici sa cumparam aur sau argint.trebuie sa inceapa si razboiul , atunci ce rost ar mai avea sa avem aur si argint.vom pune mana pe arme si vom lupta pentru libertate
    eSorin´s last blog post ..Tu stii sa-ti vinzi blogul?

  2. Alex

    Totusi „zeroing”-ul se poate face si la aur, argint. Ce i-ar opri sa declare peste un an ca aurul nu mai e metal pretios? Le poti face ceva? Sunt doar conventii, ca si banii sau actiunile.
    „Simpatic” filmul In Time (2011), acolo moneda era timpul valorificat ca orice alt bun aflat sub inflatie. Am putea afla ca painea care costa 1mg aur va costa 2mg peste doar o zi:))
    Insa noi avem tiganii nostri experti in falsificat aur, asa ca tot economie neagra vom avea…

  3. Alex

    Pentru control progresiv si hotie continua. Imi amintesc ca prin ’95 pretul stabilit de BNR pentru aur era in batjocura. Cine detine controlul stabileste paritatea pentru orice. Intr-un documentar se sugera ca semintele naturale vor deveni moneda de schimb. Tot ce se poate, dar ma intreb cum un guvern mondial asa-zis de stanga va functiona in cel mai „salbatic” stil capitalist?
    De exemplu, cand destui si-au pus repartitoare, au aflat ca mai ieftin e sa ai centrala. Dupa ce si-au pus destui centrale, au aflat ca-i costa aproape la fel de mult ca si pe ceilalti. Preturile sunt stabilite in functie de ce avem. Mai intai vom cumpara aur, argint, apoi vom afla ca trebuia sa cumparam…cupru!:)) E ca la sah, aurul fiind doar o piesa:-j

  4. Alex

    P.S.: Desi sunt perisabile datorita perioadei de valabilitate, monezi ar putea deveni pastilele, de la analgezice in special, pana la opiacee. N-ai da 10 grame de aur sa scapi de o durere de masea? Abia atunci sa vezi inflatie!

  5. Dan Tănăsescu Post author

    Stânga şi dreapta sunt doar convenţii, teorii şi unelte în mâinile păpuşarilor mondiali. Ceea ce este constantă este exploatarea omului de către om, cum bine zicea Ceauşescu. 😀

  6. ”saccsiv”

    tu bagi pumnul în gură? consideri oribilă băgarea pumnului în gură? consideri fățărnicia valoare și etalon al bărbăției? pune tu problema acolo, unde la subsol este ucis cuvântul și gazda vă întâmpină cu un discret gest de ștergere a mâinilor de dosul hainei… dacă nu ești și tu ”îndoctrinat”. că nu puțini iubitori de adevăr, pe acolo, sunt călăi de cuvânt. și ucigași de dialog. eu sunt cuvântul sugrumat în numele vostru, în beciurile ororii, neștiute, aidoma mormintelor ascunse, la nici o cameră distanță. ultima-i apărare aceasta va fi. că pentru a vă feri pe voi face ce face. veți/vei accepta aceasta?

  7. întreabă-l

    întreabă-l de ce bagă pumnul în gură… întreabă-l. și asigură-te că nu pune minciuna cu erezii/rătăciri/sminteli. omul acela e un ipocrit ce ucide cuvântul. iar voi nici nu știți cât și când săvârșește păcatul cesta. unde? pe platforma sistemului! fără cuvinte. aa, să nu uit. întreabă-l, cu duritatea dreptății, dacă mai putea vorbi lumii de-i băga sistemul pumnul în gură, încă de-acum vreo doi ani în urmă, să zicem..

  8. Alex

    Fie ca-i saccsiv, fie ca nu, saccsiv n-are nevoie de dusmani ideologici care sa-l compromita semnand in numele lui. O face din rasputeri exagerand orice, fiind transand chiar si cand nu cunoaste, si asta cu pretentia de atotstiitor.
    Metodele lui saccsiv de dezinformare se pot rezuma la una singura: vine cu un „adevar” pe care-l „argumenteaza” in asemenea maniera incat oricine va nega totul, iesind din discutie problema datorita „argumentatiilor”.

  9. STOP RFID 666

    Singura trecere va fi cu cartela 666 sau cu implantul. Chestia cu aurul e doar o diversiune.

  10. întreabă-l

    metoda lui e întreținerea urii. mat. și, evident, pumnul în gură când apare logica, lumina ce lămurește. fără ura celor uciși virtual blogul i-ar scădea-n trafic. acolo e un labirint din care nu iese niciun plăpând cu mintea. acolo e un univers concentraționar în care se fabrică orci. cum făcea secu cu copiii din orfelinate, cărora li se exacerba frustrarea lipsei căldurii unui cămin, părinte, construind monștri capabili de abominabil (evident, în numele unei cauze drepte)… cum făceau cei din gestapo.

    vorbiți toți, voi cei care încă nu ați fost omorâți în beciurile neștiute…

  11. caut un Om

    îți mulțumesc, D. T., mi-ai arătat ce vroiam. din păcate am crezut că descopăr un om. dar poți face ceva, spre spălarea păcatului. să ai curajul de a întreba, acolo, la vătaful cela, dacă stăpânul locului nu e cumva securist. da, îți vei pierde capul numelui, prin banare totală. dar îți vei câștiga inima înaintea adevărului. noapte bună, naivi de pretutindei! ssst, nb…… nu-i treziți pe cei ce dorm!… . . .

  12. lasă spamul...

    ai de făcut ceva. să-ți câștigi dreptul de a fi fiul de Dumnezeu. fără asta ești mort, la propriu și la figurat. iar datoriile se sting cu bucurie. doar prin bucurie poți reuși. că cea mai mare bucurie a omului pe Pământ e să-și plătească datoriile. de-o face e liber și nu mai are treabă cu lumea aceasta, săracă și îndobitocită. dar rămâne în ea spre ajutorarea fraților păcăliți de lupi în blană de oaie. cum e „saccsiv”, spre exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge