Băsescu vrea să creeze locuri de muncă pentru hackeri

By | 29 ianuarie, 2012
Distribuie prietenilor!

În această după-amiază Traian Băsescu a ţinut o conferinţă de presă înainte de plecarea la Bruxelles, unde mâine va partcipa la Consiliul European Informal de Iarnă, prilej cu care se va întâlni cu secretarul general al Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord Anders Fogh Rasmussen.

Printre multe alte lucruri despre care preşedintele a vorbit, legat de obligaţiile României ca membră NATO, despre “smart defence” şi alte probleme de apărare, la un moment dat a sugerat posibilitatea folosirii hackerilor români la asigurarea “securităţii cibernetice”.

România ar putea contribui la securitatea cibernetică – România are atâţia hackeri talentaţi. România ar putea fi un contributor important în conceptul de smart-defence. Avem atâtia hackeri talentati ce ar putea fi folositi pozitiv. Fie că vorbim de sisteme civile sau militare.

Oare domnul preşedinte nu ştie că în marea lor majoritate, activităţile hackerilor se încadrează în categoria infracţiunilor? Şi că aceste acţiuni sunt tocmai acelea care aduc atingere securităţii cibernetice?! Deci ce propune domnia sa, ca hackerii prinşi pentru diverse fraude şi atacuri informatice să nu mai fie anchetaţi şi condamnaţi şi să fie “reevaluaţi” şi recalificaţi ca “securişti cibernetici” în slujba NATO?! 😆

4 păreri la “Băsescu vrea să creeze locuri de muncă pentru hackeri

  1. cumnatu

    Reevaluati,bine spus.Daca s-a putut cu generalul izmenar Oprea de ce nu s-ar putea si cu niste hackeri.Hackeri care mare parte lucreaza pentru el dar fara carte de munca.Sunt curios cum o sa sune?Angajat al guvernului in relatia cu NATO?

  2. Pingback: Băsescu vrea să creeze locuri de muncă pentru hackeri | Dan … | Gaseste.info

  3. a

    Bai boule care esti bou, da tu, Traiane, traiti-ar mata, lasa hackeri sa aduca bani in tara, nu-i mai aresta daca tot vrei sa faci ceva, copacule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge