Ministrul Fuia, agent Monsanto în România

By | 10 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Este corect oare ca Ministerul Agriculturii să fie condus de cineva care a reprezentat timp de mai mulţi ani interesele celui mai mare producător de organisme modificate genetic din lume?

Domnul Stelian Fuia, actualul ministru al Agriculturii, a lucrat vreme şapte ani la compania Monsanto înainte de a fi numit în actuala funcţie.

„Stelian Fuia nu poate reprezenta interesele consumatorilor şi producătorilor de la noi din ţară deoarece susţine cultivarea organismelor modificate genetic. Cu siguranţă nu poate reprezenta interesele micilor fermieri din moment ce a lucrat mulţi ani în cadrul companiei Monsanto, cel mai mare producător de OMG la nivel mondial”, ne-a declarat Bogdan Buta, director executiv al Centrului de Informare asupra Organismelor Modificate Genetic, o organizaţie non-guvernamentală din Cluj.

Sursa: Jurnalul.ro

Şi fostul ministru, domnul Valeriu Tabără  a lucrat ca consilier al concernului biochimic american şi nu demult a susţinut pe faţă, într-o conferinţă de presă, promovarea OMG-urilor.

De ce mă întreabă lumea de ce susţin OMG-urile? Face parte din profesia mea; din conceptul că noua revoluţie verde de la nivel mondial nu poate fi pusă la punct fără a accepta aceste plante obţinute prin tehnici speciale…”, a declarat ministrul Tabără, fost “consilier” pentru cel mai mare producător de OMG-uri din lume, compania americană Monsanto.

Sursa: Badpolitics.ro

Mie teamă că „revoluţia verde de la nivel mondial” a domnului Tabără va fi de fapt un genocid verde mondial. 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge