Învierea lui Iisus sau revărsarea Iadului pe Pământ?

By | 18 mai, 2012
Distribuie prietenilor!

În Sala de Audienţe Paul al VI-lea, o clădire situată parţial în Vatican, parţial în Roma, se află un grup statuar din bronz, de circa 20 de metri lungime, intitulat „La Resurrezione” (Învierea).

Sursa foto

Numai că, după cum se poate observa, imaginea pe care o înfăţişează este mai degrabă una terifiantă, ce aminteşte mai mult de forţele întunecate ale Iadului şi de Apocaplisă, decât de Iisus Hristos.

Autorul lucrării, Pericle Fazzini, sculptor al Vaticanului, care a murit în 1987 la vârsta de 74 de ani îşi descrie opera ca reprezentând pe „Hristos ridicându-se dintr-un crater deschis de o bombă nucleară, o explozie atroce, un vortex de violenţă şi de energie”.

Asta face ca lucrurile să fie şi mai ciudate. Oare este vorba despre Învierea lui Iisus, sau despre Antihrist ieşind din Iad în urma unui război nuclear?

2 păreri la “Învierea lui Iisus sau revărsarea Iadului pe Pământ?

  1. Alex

    E propaganda, astia nu picteaza din talent sau cu har, ci cu scop. Bine ca nu l-au parodiat pe Iisus ca in clipul ala cu Terminator. http://www.youtube.com/watch?v=aKJonM0fM54 Corectitudinea politica, 100% anti-crestina n-a cenzurat youtube pentru chestii din astea, doar e satanica, precum orice corporatie sau organizatie mondiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge