Diversiune securistică la CCR

By | 6 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Astăzi Curtea Constituţională a emis un comunicat de presă în care anunţă că judecătoarea Aspazia Cojocaru a fost ameninţată înaintea deliberărilor de astăzi, cu privire la votul pe care urmează sa-l dea.

Prima impresie pe care o am, legată de acest anunţ, este că avem de-a face cu o diversiune. Informaţia, pentru a avea relevanţă ar trebui să fie completă şi clară. Nu ni se precizează cine a făcut ameninţarea şi care este scopul ei: pentru ca votul judecătoarei să fie pentru un aviz favorabil, sau unul negativ, referitor la cererea de suspendare a preşedintelui.

În caz contrar, astfel de acţiuni sunt menite doar să creeze confuzie, să ducă la interpretări şi să sugereze informaţii false opiniei publice din ţară şi de peste hotare.

PS: Plus de asta o ameninţare la adresa unui judecător al CCR, doar pentru un aviz consultativ, mi se pare cel puţin ridicolă!

0 păreri la “Diversiune securistică la CCR

  1. pase scurte

    CCR nu a vrut sa se lege la cap. prin decizie s-a spalat pe maini. amenintarea? nu exista, a fost o incercare de a amana o decizie data in doi peri
    pase scurte´s last blog post ..D’ale patronatului

  2. Bogdan

    si pontalacu plangea ca a fost amenintat… nu cred ca am ajuns chiar in halul asta… dar nici foarte surprins nu as fi sa se dovedeasca ceva ca fiind adevarat
    Bogdan´s last blog post ..Mergem la referendum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge