Alimentele modificate genetic, interzise în cantinele Monsanto

By | 25 septembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Monsanto, cel mai mare promotor al produselor alimentare modificate genetic, a căzut în propria capcană, atunci când a fost dezvăluit faptul că acesta are o cantina pentru personal, unde produsele modificate genetic sunt interzise.

Firma care administrează cantina de la fabrica Monsanto de produse farmaceutice din High Wycombe, Buckinghamshire, serveşte numai mese fără alimente modificate genetic, relatează „Friends of the Earth”. Într-un anunţ afişat în cantină, firma de catering „Sutcliffe”, deţinută de Granada Group, declară că a luat decizia de „a elimina, pe cât posibil, soia şi porumbul modificate genetic din toate produsele alimentare servite în restaurantul lor”.

Sursa: The Independent

Aş putea pune pariu că pentru cobaii din România nu ar fi nicio problemă introducerea unor astfel de alimente cu scopul de a testa efectele OMG-urilor asupra sănătăţii umane. De fapt a şi început testarea unor produse interzise în UE, cum ar fi de exemplu otrava numită initium.

3 păreri la “Alimentele modificate genetic, interzise în cantinele Monsanto

  1. Pingback: Barack Obama semnează “Legea pentru protecţia Monsanto” | NewsInfo1000

  2. Pingback: Degeaba a luptat până la sânge, pentru biruirea fiecărui păcat, când ne-a purtat dimpreună cu orice fărădelege în Trupul lui pe culmile suferinţei! Degeaba a fost răstignit şi îngropat împreună cu noi, TOŢI şi cu toate nelegiuirile, fiin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge