Auzi frate, Antonia nu are voie să facă sex oral!

By | 26 septembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Citesc în Libertatea o gogomănie demnă de un tabloid. Cică Antonia, cântăreaţa de origine română şi o mare frumuseţe a lumii mondene, nu ar avea voie să facă sex oral, deoarece este de religie mormonă, iar acest cult condamnă astfel de practici.

Faza hilară este aceea că în articol se mai menţionează faptul că absenţa sexului oral din viaţa conjugală a soţului vedetei (am înţeles că e un afacerist italian) i-ar provoca acestuia oarece suferinţe!

Cântăreaţa Antonia are câteva restricţii atunci când vine vorba de amor. Religia din care face parte îi impune câteva reguli, una dintre ele, cam dură pentru soţul ei, este aceea că nu are voie să facă sex oral.

Păi bine măi tabloizilor, să înţelegem din articolul vostru că toate celelalte femei măritate, care nu sunt mormone, practică în mod curent sexul oral în cadrul cuplului?! Scrie cumva în Biblie, Coran sau Torah că felaţia este o îndatorire conjugală?! 😆

antonia sex oral

Şi o fotografie pe măsură. 😆

O părere la “Auzi frate, Antonia nu are voie să facă sex oral!

  1. Maria

    🙂 se promoveaza mai peste tot sexul oral (indeosebi din partea femeilor), precum si alte practici, ca si cum ar fi preludiul standard/obligatie in cadrul oricarui cuplu/casnicii, ca si cum toata lumea „by default” se subintelege ca il practica si implicit nici nu s-ar pune problema sa spui NU 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge