Mark Gitenstein vrea ca rromii din România să se organizeze mai bine

By | 15 decembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Bădia Gitenstein ne-a mai făcut o urare înainte de a se retrage din funcţia de ambasador. El vrea ca rromii să se organizeze mai bine politic, pentru a lupta împotriva marginalizării şi discriminării, la care cică sunt supuşi de majoritari.

Romii din România vor trebui să se organizeze mai bine din punct de vedere politic, aşa cum au făcut-o negrii din Statele Unite, pentru a pune capăt discriminărilor la care sunt supuşi, a recomandat ambasadorul american în România, Mark Gitenstein, într-un interviu acordat AFP la final de mandat.

Sursa: EVZ

Bre nea Ghitenştaine, mata nu ştii că rromii sunt deja foarte bine organizaţi?! Organizaţiili lor să numeşte clanuri dă interlopi! 😆

5 păreri la “Mark Gitenstein vrea ca rromii din România să se organizeze mai bine

  1. haladytu

    Nu realizezi ca orice ai scrie delirezi cronic cu idei de persecutie avand forme „interesante” de manifestare? Iti repeti ideile ca orice maniac disperat si nebagat in seama.

  2. haladytu

    Iasi? Cum poti sti daca sunt din Iasi? Faci propria ta politie politica, verifici IP-uri? Ti-am demonstrat cat de slab poti fi si te-am facut de ras in fata tuturor userilor care iti frecventeaza blogul.

  3. Cioara zboara, tiganul nu!

    Prin acest articol, i-ai suparat pe tigani si poate nu numai! Mai ales ca ai indraznit sa iti dai cu parerea la afirmatiile cu caracter subversiv ale unui ambasador SUA! Si uite asa apare cate un „haladit” de tigan sau poate postac platit, ori vreun frustrat in slujba vreunui ONG, etc, care isi varsa (posibil contra cost) amarul. Asta demonstreaza ca ai adus atingere activitatii teroriste ale tiganilor (cu unele exceptii) , sustinute si gestionate atat din interiorul tarii cat si din afara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge