Manipularea de tip satanic

By | 3 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Manipularea pe care o fac cultele satanice ce vor să-şi impună dominaţia globală este una foarte vicleană. Scopul ei este de a crea confuzie şi a împiedica oamenii să mai poată distinge adevărul de minciună.

Principala modalitate folosită este aceea de a prezenta nişte adevăruri, sau jumătăţi de adevăruri, împreună cu o serie de informaţii nocive, pe care ei doresc să le promoveze.

Am găsit pe Facebook o imagine bună de folosit ca exemplu. Un grup de protestatari care după toate aparenţele par a fi împotriva sistemului, poartă un banner pe care scrie “Fără frontiere, fără bănci” (No borders, no banks).

no borders no banks

Avem evident o informaţie adevărată, aceea că băncile sunt principala problemă actuală a omenirii, ele fiind responsabile de crize, sărăcie, exploatare şi înrobirea popoarelor şi o informaţie mincinoasă şi toxică, aceea că o parte ar soluţiei ar fi şi dispariţia frontierelor, ceea ce este o mare minciună, deoarece dispariţia frontierelor ar însemna dispariţia statelor naţionale, adică globalizare.

Ticăloşia şi mai mare este aceea că se face o legătură subliminală între frontiere şi bănci ca şi cum acestea ar avea vreo legătură. De fapt legătura ar fi aceea că, dereglementările din legislaţia internaţională din anii ’80, aplicate prin politicile neoliberale dictate de la Washington, au fost cele care au permis băncilor şi corporaţiilor să opereze fără oprelişti pe întreaga planetă şi fără să ţină cont de frontierele ce delimitează statele naţionale, aceasta ducând la globalizare şi la criză economică generalizată.

Acest gen de manipulare este foarte păcătos, deoarece omul simplu nu mai ştie să deosebească ce e bun şi adevărat, de ce este rău şi înşelător. Dacă în cazul de faţă cineva consideră că “fără bănci” e ceva bun, atunci el va fi tentat să creadă că şi  “fără frontiere” e ceva pozitiv. Invers, dacă va considera că dezideratul “fără frontiere” este ceva rău şi mincinos, inconştient, prin asociere, va avea tendinţa să creadă că şi “fără bănci” este ceva rău. În ambele cazuri sataniştii îşi ating scopurile.

9 păreri la “Manipularea de tip satanic

  1. Vio

    Faci te rog un articol despre „importanta statului national”?

    Eu cel putin nu vad nico diferenta intre un roman, un american, un ungur si un rus. Tu vezi?

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Nu înţeleg prea bine ce vrei să spui. Diferenţele dintre un român, un ungur, un american şi un rus ţin de moştenirea culturală, de tradiţie, de limbă, de apartenenţa la un neam cu zestre genetică comună, de istorie, de strămoşi, religie şi multe alte trăsături care definesc identitatea naţională. Dacă nu îţi cunoşti identitatea eşti nimeni, eşti doar o maimuţă spălată pe creier de propaganda globalistă.

  3. Vio

    Tu chiar spui ca identitatea ta este definita de „moştenirea culturală, de tradiţie, de limbă, de apartenenţa la un neam cu zestre genetică comună, de istorie, de strămoşi, religie şi multe alte trăsături”.

    Ce treaba ai Tu (sau eu) cu geniul lui Eminescu?
    Shi c-i kre vb asha nu s-unt rromani?
    Ce treaba avem noi cu ce a facut Cuza, Mihai Viteazu sau Stefan cel Mare?
    Cat despre „zestrea genetica” si „religie”…

    Ce vreau sa spun este ca tocmai aceste bariere ne ingradesc dezvoltarea (noua ca oameni). Nu judeci un neamt pentru ce au facut bunicii lui, pentru limba pe care o vorbeste sau pentru ca-i catolic, il judeci dupa felul in care se manifesta el ca individ.

    Nu putem alege unde ne nastem si cine ne sunt parintii, esti „spalat pe creier” ca sa adopti anumite traditii sau religii (asa cum sunt „spalati pe creier” copii din orice alta tara). Suntem toti oameni, pe unii ii duce capu’… iar pe altii nu.

    O lume fara granite inseamna o lume in care oamenii (in esenta) sunt egali, au sanse egale sa se dezvolte si sa invete. O lume fara granite inseamna o lume in care ai ocazia sa inveti despre tratitile si obiceiurile altor zone, o lume in care nu exista discrepante de genul in Franta salariul minim pe economie de 1,425 euro iar in Romania de 168 euro. Nu inseamna sa renunti la identitate, la traditii sau la religie, inseamna ca poti sa gusti si din altele. Hai sa nu traim cu ochelari de cal.

    Zici de globalizare… unde este facut calculatorul de pe care citesti asta? Unde sunt facute TOATE componentele sale? Unde a fost proiectat? Dar monitorul? Dar hainele cu care esti imbracat? De unde vin materile prime? Ce nationalitate are fiecare individ ce, intr-un fel sau altul a avut de a face cu productia lor?

    „Globalizarea” deja exista, nationalismul doar ridica bariere financiare, morale si, vrei sau nu, da nastere unei rivalitati si unor standarde ilogice la care se raporteaza oamenii.

    Plimba-te, vezi lumea, vezi ce inseamna si alt fel de arhitectura, alt fel de literatura, alt fel de arta. Vorbeste cu oamenii, vezi diferentele de mentalitate apoi vorbeste cu oamenii care au calatorit toata viata.

    Eu nu sunt roman, eu sunt om. Eu nu ma identific cu Mihai Viteazu la fel cum nu ma identific nici cu Ceausescu, Eminescu, Basescu sau vecinul de la etajul 3. M-am nascut aici, am facut destule scoli aici dar am fost si afara, am invatat intr-un colectiv international si am vazut o buna parte din lume. Daca asta inseamna ca sunt o maimuta spalata pe creier atunci chiar as vrea sa stiu care este (in viziunea ta) cetateanul roman ideal. Poarta haine facute in Romania? Din material romanesc? Vorbeste si alta limba? Merge cu calul (sau alt mijloc de transport TRADITIONAL)? Presupun ca nu are nevoie de calculator, televizor sau alte mizerii globaliste, nu?

    Noi ca oameni am ajuns unde am ajuns datorita transferului de informatie dintr-o zona in alta, de la un om la altul. Nimeni nu vrea sa-ti distruga identitatea (Ceausescu a vrut, si el era nationalist), este un schimb cultural permanent. Cultura nu sta „pe loc”, ci evolueaza.

    Te rog, chiar as vrea sa citesc un articol in care ma lamuresti si pe mine ce inseamna sa fi roman. Sau ungur, american ori chinez.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Acest comentariu lung postat de tine este de fapt spălare pe creier. O înşiruire de clişee de propagandă masonică cu care oamenii au fost îndoctrinaţi în ultimele două secole. Globalizarea nu este un proces natural, ci unul dirijat de societăţile secrete şi susţinut financiar de cartelul bancar, politic de guvernele corupte şi ideologic de mass-media şi educaţie. Fără toate acestea globalizarea nu ar fi apărut şi nu ar fi rezistat până azi. Dacă nu ai o identitate naţională, dacă nu aparţii unei comunităţi eşti exact ca un copil crescut la orfelinat, care nu-şi găseşte rostul pe această lume, care nu are repere morale şi este vulnerabil la controlul pe care îl impune viitoarea Guvernare Mondială. Dar este greu să îi explici toate acestea unei persoane îndoctrinate şi formate în spiritul Noii Ordini Mondiale şi care nu a studiat temeinic istoria acestor maşinaţiuni care au distrus minţile a milioane de oameni de-a lungul timpului.

  5. Vio

    se poate sa aduci niste argumente la obiect?

    „dacă nu ai o identitate naţională, dacă nu aparţii unei comunităţi eşti exact ca un copil crescut la orfelinat, care nu-şi găseşte rostul pe această lume, care nu are repere morale şi este vulnerabil la controlul pe care îl impune viitoarea Guvernare Mondială”

    Pai apartinem comunitatii pe care ne-o alegem, nu? Tu esti in aceasi comunitate cu mine? Cu vecinul de la 3? Cu aurolacul de la gara de nord?

    Cat despre faza cu orfelinatul… copii de la orfelinat nu au avut posibilitatile mele, nu au avut sansa unei educatii corespunzatoare si nu au avut acces la resursele mele (sau ale tale dealtfel). Cat despre reperele morale…

    „este greu să îi explici toate acestea unei persoane îndoctrinate şi formate în spiritul Noii Ordini Mondiale”. Poti te rog sa incerci? Noi astia indoctrinati parca suntem in majoritate, nu-i mai bine sa incerci sa „eliberezi” unu sau cati d’astia ca mine ti-or citi blogul?

    „O înşiruire de clişee de propagandă masonică cu care oamenii au fost îndoctrinaţi în ultimele două secole”. Eu vorbeam din ce am vazut si ce am trait.

    Eu nu te contazic, te intreb, nu-ti impun nimic si nu te clasific ca fiind o maimuta spalata sau un conspirationalist atras te „misticismul” agentiilor secrete. Ai o idee, vad ca o sustii cu vehementa… iti cer doar sa argumentezi, desigur daca esti si dornic sa duci discutia mai departe.

    Iti citesc blogul de ceva timp si comentez doar cand gasesc ceva intrigant, mi-ar parea rau sa vad ca mergi pe ideea promovarii senzationalului. Si da, e senzationala lumea agentiilor secrete si planurilor malefice.

  6. Dan Tănăsescu Post author

    Cred că o continuare a acestei discuţii este inutilă. Este clar că avem nivele de gândire şi de înţelegere a realităţii mult diferite. Plus de asta observ la tine o lipsă de logică şi o tendinţă de a amesteca lucruri care nu au legătură. Iar în cazul celor afirmate de mine văd că mereu le răstălmăceşti şi le faci să pară altceva decât am vrut eu să spun. 🙂

  7. Porumbelul Basist

    Vio, degeaba te chinui, fiecare cu rigiditatea si problemele clinice. Ce vrei de la cineva pentru care pana si porumbeii sunt „sociopati basisti”?(Vezi un articol mai vechi de pe-acilea). Daca chiar citesti atent, gasesti sute de contradictii, indiferent de subiect. Trebuie sa stii ceva: omul are mereu dreptate, si chiar cand iti da partial, tot pe-a lui ramane. Asta-i falsul dialog dintre postaci si blogger. Si asta-i universul lor, nu-i scoate nimeni din el.
    Remarc ca pana si postacii de serviciu se sperie uneori si se abtin.
    De postat, postezi degeaba orice ai scrie, nu influentezi in bine pe nimeni. Cine se aseamana se aduna.

  8. Vio

    Dan: „Iar în cazul celor afirmate de mine văd că mereu le răstălmăceşti şi le faci să pară altceva decât am vrut eu să spun. ” Asta pentru ca nu argumentezi, daca incerci sa te exprimi putin mai clar poate nu as avea ce „combate”. Eu iti pun intrebari si te rog sa detaliezi, nu „rastalmacesc” nimic. Cat despre lipsa mea de logica… da-mi te rog cu copy/paste ca nu stiu despre ce vorbesti.

    Inteleg ca ai opinii si „nivele de gândire şi de înţelegere a realităţii mult diferite” dar daca nu le poti argumenta cu ce te ajuta?

    Inteleg ca vrei sa opresti discutia si ca aici suntem „la tine acasa”, facem cum vrei dar tare as vrea sa vad o idee de-a ta exprimata clar si argumentata solid.

    Porumbelul Basist: Pe mine ma amuza. Nu Dan… ci intreaga „miscare rebela”, a’ dracu guvern din umbra (sau cum le zice, iluminatii?). Se chinuie de sute de ani sa controleze lumea dar sunt dejucati de niste oameni care publica nenumarate carti, au emisiuni radio/tv si umbla liberi pe internet. Nu vreau sa scot pe nimeni din niciun univers doar ca-mi imi place sa merg in vacante exotice.

  9. Dan Tănăsescu Post author

    Cred că dacă răsfoieşti acest blog găseşti răspunsuri la toate întrebările puse până acum. Dar dacă intri cu ideea preconcepută că „teoriile conspiraţiei” sunt bazaconii care merită să fie luate la mişto, tot ce faci este să-ţi iroseşti timpul tău şi pe al altora degeaba. 🙂 http://dantanasescu.ro/2011/08/28/ceea-ce-prea-putini-inteleg-despre-teoria-conspiratiei.html

    http://dantanasescu.ro/2012/03/02/de-ce-teorii-ale-conspiratiei-si-nu-conspiratii-pur-si-simplu.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge