Victor Ponta recunoaşte că se teme de Băsescu

By | 30 martie, 2013
Distribuie prietenilor!

Ieri Victor Ponta a fost invitat în emisiunea Danei Grecu „La ordinei zilei” de la Antena 3. Aşa am aflat şi eu, în sfârşit, de ce premierul face blat cu Băsescu.

Din întreaga discuţie, în care Dana Grecu şi Radu Tudor au fost de nota 10, am înţeles că, deşi are sprijinul a 70% din populaţie, USL este un şoricel speriat, care se teme ca nu cumva să-i supere pe barosanii de la UE şi de la Washington. De aceea îi fac atât de multe concesii lui Băsescu, favoritul străinilor, impus cu forţa ca guvernator al României.

Domnul Ponta a arătat că este foarte afectat de atacurile lui Băsescu asupra sa şi că toate înţelegerile cu acesta a fost făcute deoarece, în caz contrar, domnia sa nu ar fi fost acceptat ca prim ministru, iar UE s-ar fi supărat foarte tare că lucrurile nu merg în România „aşa cum trebuie”.

Cu alte cuvinte aflăm, mai pe ocolite, că UE şi SUA au acceptat USL la guvernare numai cu condiţia ca Băsescu să tragă în continuare sforile şi astfel planurile fostului regim Băsescu-Boc, concepute pentru servirea intereselor acestor puteri străine, să meargă mai departe.

Nu ştiu ce credeţi voi, dar eu nu am votat pe 9 decembrie ca să ajungă neapărat la putere USL şi Victor Ponta prim-ministru! Am votat pentru că am vrut o forţă care să reprezinte şi să susţină interesele poporului şi să îl azvârle pe Traian Băsescu de la putere împreună cu clica sa de mafioţi. După care să lupte şi să negocieze interesele României pe la cancelariile occidentale de care depindem în prezent.

Dar se pare că domnul Ponta nu are suficient sânge în instalaţie şi cu toate astea ţine morţis să fie premier. Domnule Ponta, am votat bărbaţi de stat, nu ursuleţi de pluş cu care să se joace Băsescu!

Vedeţi aici un fragment semnificativ din emisiune!

2 păreri la “Victor Ponta recunoaşte că se teme de Băsescu

  1. ChavaLito^

    mi’as dori sa avem un Viktor Orban la guvenare sau vaclav klaus sa i Borasca pe toti astia de la UE si FMI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge