Victor Ponta este mason?

By | 29 iunie, 2012
Distribuie prietenilor!

Aseară la Consiliul European de la Bruxelles Victor Ponta s-a întâlnit cu preşedintele Parlamentului European Martin Schulz, bun prieten cu premierul şi lider al socialiştilor europeni. După  ce au dat mâna în mod tradiţional a urmat o strângere de mână mai ciudată, ce aminteşte de strângerile de mână secrete ale masonilor.

ponta da mana cu schultz

În cel mai bun caz mă gândesc că ar putea fi o strângere de mână specială a socialiştilor, căci rockeri nu cred că sunt cei doi politicieni! 😆

Interesant e că acest stil de a da mâna cu cineva îl mai foloseşte şi preşedintele american Barack Obama la o întâlnire cu liderul venezuelean Hugo Chavez.

ponta da mana cu schultz

Deci, să fie mason Victor Ponta?!

0 păreri la “Victor Ponta este mason?

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Normal că nu poţi fi sigur doar pe baza acestui detaliu, dar totuşi strângerile de mână ale masonilor alcătuiesc un limbaj secret prin care aceştia îşi transmit mesaje şi îşi comunică unul altuia apartenenţa la masonerie şi gradul pe care îl deţin.

  2. Alex

    Nu mai e limbaj secret cata vreme e plin netul de asa-zise manifeste antimasonice unde sunt descrise gesturile si limbajul (trupului) masonic. Ponta ramane mason ca orice alt politician din varf, cu sau fara gesturi.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    @coolnewz/Ratatouille: Nornal, dacă era despre Băsescu, sigur reacţionai, aşa îţi convine! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge