Coincidenţe bizare de Ziua Patrioţilor

By | 19 aprilie, 2013
Distribuie prietenilor!

Sărbătoarea cunoscută sub numele de „Ziua Patrioţilor” este celebrată în a treia zi de luni din luna aprilie. Interesant, McVeigh a bombardat Murrah Building de Ziua Patrioţilor, în 1995. În plus, atacul mortal asupra aşezământului fortificat al filialei Sectei Davidienilor din Waco, Texas, a avut loc de Ziua Patrioţilor. De asemenea, atentatul de la Maratonul din Boston s-a întâmplat în aceeaşi zi în care a avut loc exerciţiul cu explozia controlată al echipei de genişti, aţi ghicit, de Ziua Patrioţilor!

În Massachusetts, există o sărbătoare civilă, care comemorează luptele de la Lexington şi Concord, care au declanşat Revoluţia Americană. Şi de fapt, ce se sărbătoeşte de Ziua Patrioţilor? Se sărbătoreşte lupta premergătoare războiului revoluţionar de la Lexington şi Concord. Şi despre ce a fost vorba la Lexington şi Concord? Forţele britanice au făcut manevre pentru a confisca armele coloniştilor, astfel încât aceştia să fie lipsiţi de apărare împotriva unui atac britanic ulterior. În lumina retoricii controlului armelor, nu este acesta doar un alt lung şir de coincidenţe bizare?

Aşa cum spunea odată Mark Twain, „istoria nu se repetă, dar cu siguranţă rimează.”

Când evenimentele din Boston s-au produs, am scris o analiză a modului în care agenţiile federale cooptează activităţile locale ale forţelor de poliţie în tentativa unui preludiu la un eveniment sub steag fals şi impunerea ulterioară a legii marţiale. Acest articol va fi publicat mâine. Şi aş adăuga că acesta este doar primul din aceste evenimente care vor avea loc cu şi mai mare intensitate, provocând moarte şi distrugere! Forţele se aliniază şi, aşa cum voi detalia mâine, viaţa în America este pe cale să devină foarte interesantă, ca să nu spunem mult mai periculoasă.

Fragment dintr-un articol scris de Dave Hodges

Sursa

Deci, aşa cum spuneam şi eu într-un articol anterior, este vorba despre controlul armelor în SUA şi instaurarea unui stat poliţienesc de tip fascist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge