În Noua Ordine Mondială teroristul e cel de lângă tine

By | 18 aprilie, 2013
Distribuie prietenilor!

După atentatul cu bombă de la maratonul din Boston, multă lume s-a gândit că acesta este un pretext pentru a da vina pe o ţară ce urmează să fie invadată de armata americană, aşa cum a fost cazul Irakului sau Afganistanului.

Se pare însă că de data asta scopul e mult mai sinistru şi mai îngrijorător. Acum inamicul nu mai este o ţară străină, ci se pare că cei vizaţi ca terorişti sunt chiar cetăţenii americani. Acesta cred că este şi motivul pentru are până acum autorităţile nu au identificat un grup de suspecţi şi un motiv pentru acest atentat.

Se pare că anumite forţe care controlează Statele Unite şi nu numai, doresc să urgenteze instaurarea unui stat poliţienesc de tip fascist şi să ucidă definitiv democraţia în America. Poţi să îţi dai seama imediat de acest lucru, după mesajele transmise publicului prin mass-media după acest atentat. Ideea este să se inspire teroare şi neîncredere în rândul cetăţenilor şi să îi determine pe aceştia să devină nişte „turnători”, care să-şi spioneze vecinii, prietenii şi chiar rudele pentru a descoperi orice activitate suspectă, care ar putea fi catalogată de către guvern ca terorism.

Iată de exemplu ce comunică FBI publicului despre posibilii atentatori şi ce le cere cetăţenilor pentru a ajuta autorităţile să îi identifice pe presupuşii terorişti.

Bombele au fost ascunse în rucsacuri negre, iar poliţia şi FBI încearcă să observe pe înregistrările video pe toţi cei care au purtat asemenea rucsacuri în apropierea locului exploziei. Marţi, la aeroportul din Boston, poliţiştii au cerut spectatorilor care au părăsit Bostonul după maraton să le pună la dispoziţie înregistrările video făcute în zona exploziei.

’’Persoana care a făcut asta poate fi prietenul cuiva sau colegul de serviciu, sau vecinul. Cineva ştie cine a făcut asta’’, spune Richard DesLauriens, agent special FBI.

Sursa: Cotidianul

Deci fiecare cetăţean, care acum dispune şi de cameră foto/video sau un smartphone, se transformă automat într-un informator al poliţiei, după sistemul comunist al securităţii, în care fiecare era îndemnat să spioneze şi era la rândul său spionat. O societate bazată pe teroare şi neîncredere, un fel de puşcărie în care deţinuţii sunt în acelaşi timp şi gardieni. Acesta este modelul de societate al Noii Ordini Mondiale, pe care Elitele intenţionează să îl impună întregii planete, atentatul de la Boston fiind un nou pas către realizare.

5 păreri la “În Noua Ordine Mondială teroristul e cel de lângă tine

  1. Bogdan

    Vrem sau nu tot vom avea acest diabolic guvern pe care nu il voteaza nimeni. Pana cand planeta nu se trezeste sa le dea la scarfarlie pana atunci vom mai avea razboaie si saracie la scara planetara si culmea tupeului nesimtit,acestia creaza falsele acte teroriste si tot ei se imbraca in ingerii salvatori. Primi care ar trebui sa se trezeasca sa fie americanii care de acolo porneste cancerul planetar apoi mUE care este dreapta SUA,China face experimente sociale pentru viitorul guvern mondial. Aceste bestii trebuie impuscati din secunda numarul unu,la cate conflicte fac,vedem ca unde se duce SUA vine si NATO care este alcatuita din majoritatea tarilor mUEi. Banca centrala europeana ne iau bani sa sponsorizeze in secret aceste razboaie si falsele atacuri teroriste si culmea tupeului tot ei se afiseaza pe ingerii buni. Imi vine sa dau cu ei de pamant daca as fi avut o forta.
    Bogdan´s last blog post ..New Age – Miracol sau miraj p.1

  2. werden

    Dan Tănăsescu o sa iti dau cateva linkuri catre articole si diferite situri care te pot interesa si pot constitui sursa pentru noi articole:

    http://en.wikipedia.org/wiki/National_Counterterrorism_Center
    http://publicintelligence.net/nctc-urbex-could-aid-terrorists/

    In filmuletul prezentat pe situl de mai sus,se sugereaza indirect cat de usor se pot infiltra asa zisi „teoristi” in cladiri abandonate sau pot patrunde in facilitati de transport sau industriale.In cazul de fata National Counterterrorism Center avertizeaza asupra riscului prezentat de acei exploratori urbani care posteaza fotografii,clipuri video cu zonele explorate.Aceste informatii spun ei,pot fi folosite de „teoristi” pentru a identifica de la distanta si a supraveghea potentiale tinte.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Utah_Data_Center
    http://nsa.gov1.info/utah-data-center/index.htmlhttp://www.wired.com/threatlevel/2012/03/ff_nsadatacenter/

    Utah Data Center este de fapt o continuare sau mai bine zis o implementare a ceea ce urma sa faca proiectul Total Information Awareness.La Utah Data Center se vor inmagazina informatii privind: cautarile pe internet,siturile vizitate,email-urile trimise si primite,clipurile video vizionate sau incarcate,fotografii vizualizate,cumparaturile on-line,extrasele de cont,inregistrarile apelurilor telefonice,tichetele de parcare,emisunile urmarite la televizunile prin cablu,trasee de calatorie,activitatea pe bloguri(adica comentariile citite sau scrise),informatii medicale(adica tratamente si diagnostice) si multe altele.In legatura cu informatiile medicale,acele carduri de sanatate biometrice de la noi sunt primul pas in colectarea acestui tip de informatii si depozitarea lor in astfel de centre de stocare a datelor.Lista cu tipurile de date stocate la Utah Data Center,il puteti vedea aici: http://nsa.gov1.info/data/index.html

    Dan daca te uiti la motto-ul lor(Total Information Awareness),scientia est potentia,adica cunoasterea e putere,se aseamana cumva cu al tau.;))
    http://en.wikipedia.org/wiki/Information_Awareness_Office

  3. Nicolae Prava

    Nu stiu ce sa zic, oare asta sa fie calea spre o Noua Ordine Mondiala? Sincer sper ca nu, dar totusi este suspect comportamentul autoritatilor americane. Pana acum imediat retineau un suspect acum deja au trecut cateva zile si nu au nici o pista desi la momentul exploziilor erau foarte multe camere de vedere prezente si deasemenea foarte multi politisti
    Nicolae Prava´s last blog post ..Arhitectura in Romania

  4. Pingback: Coincidenţe bizare de Ziua Patrioţilor | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge