Sânzienele, Superluna, numărul satanic şi mercur retrograd

By | 25 iunie, 2013
Distribuie prietenilor!

După cum cred că aţi aflat, ieri s-a produs o tragedie naţională, 18 români decedând, după ce un autocar a căzut într-o prăpastie în Muntenegru. Mă aşteptam la astfel de evenimente nefericite, deoarece mai multe elemente oculte, nefaste, s-au suprapus în perioada ultimelor două zile.

Astfel, azi este a treia zi satanică din acest an, în care ziua, luna şi anul formează numărul 666, considerat în Biblie ca fiind Numărul Fiarei. În numerologie vibraţia unui număr se obţine adunând cifrele care îl compun, între ele, până la obţinerea unui număr de o singură cifră.

Astfel am avut, succesiv: data de 6 iunie (ziua 6, luna 6, an 2013 = 2 + 0 + 1 + 3 = 6), data de 15 iunie (ziua 15 = 1 + 5 = 6, luna 6, an 2013 = 2 + 0 + 1 + 3 = 6), iar azi, 24 iunie (ziua 24 = 2 + 4 = 6, luna 6, an 2013 = 2 + 0 + 1 + 3 = 6).

Tot în această perioadă avem fenomenul de superlună, care se spune că favorizează evenimentele nefaste. În plus, superluna face opoziţie cu Soarele şi cu Luna Neagră (Lilith) din Rac.

Un alt eveniment astrologic, care se suprapune peste celelalte elemente, este perioada de trecere a planetei Mercur, aflată tot în Rac (apropo, zodia Rac reprezintă şi ascendentul României, pe harta astrologică natală a ţării noastre), de la mişcarea directă, la mişcarea aparent retrogradă.

Din câte am observat, această perioadă, pentru planetele Mercur şi Jupiter, care sunt legate de călătorii şi comunicaţii, este una critică, generând accidente rutiere, feroviare şi aeriene şi de asemenea, probleme în funcţionarea reţelelor electrice şi de comunicaţii.

Nu în ultimul rând, azi sărăbătorim conform tradiţiei creştine, Pogorârea Sfântului Duh, sărbătoare străveche, care poartă denumirea pâgână de Rusalii sau Sânziene. Se crede că, în nopatea de Sânziene, cerurile se deschid şi se creează o legătură între lumea de aici şi cea de dincolo, fapt ce poate da naştere unor evenimente de rău augur.

După cum vedeţi, toate aceste elemente suprapuse, par să mărească şansele producerii unor nenorociri, sau dacă nu, au cel puţin un efect nefast asupra psihicului nostru, făcându-ne mai iritabili, depresivi, mai predispuşi la greşeli, violenţă şi acte iraţionale.

În ceea ce mă priveşte, am resimţit, la nivel mental, aceste efecte, iar în ceea ce priveşte comunicaţiile, de trei zile Internetul nu mai merge aproape deloc, mai exact 2 – 3 ore pe zi, după care pauză. La fel şi televiziunea prin cablu, merge prost, iar unele canale nu se văd deloc.

Sper ca în următoarele două zile aceste probleme să se remedieze, după ce aspectele dificile se vor risipi.

Notă: Acest articol a fost scris pentru ziua de ieri, dar, pentru că nu am avut Internet, am reuşit să-l postez abia azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge