Adevărul despre masacrul de la Odessa din 2 mai

By | 14 mai, 2014
Distribuie prietenilor!

Un montaj de aproape 2 ore realizat de o asociaţie independentă, realizat din materiale filmate de amatori, martori la evenimentele sângeroase de la Odessa din 2 mai, aduce argumente puternice în favoarea ideii că ceea ce s-a întâmplat în Piaţa Kulikovo şi în interiorul Casei Sindicatelor din Odessa a fost o operaţiune sub steag fals organizată cu complicitatea ofiţerilor corupţi din poliţie şi administraţia locală şi ordonată de la nivel înalt de la Kiev

Peste 100 de oameni au fost torturaţi, ucişi şi apoi incendiaţi pentru a îngreuna identificarea lor, majoritatea civili nevinovaţi, care fie erau manifestanţi paşnici pro federalizare şi pro Rusia, fie erau doar angajaţi ai firmelor, magazinelor sau parte din personalul administrativ al clădirii în care toţi aceştia lucrau

Din înregistrările video se poate observa cum toată acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiei, care a facilitat şi sprijinit acţiunile de provocare ale provocatorilor din Sectorul de Dreapta, pseudo-naţionaliştii finanţaţi de oligarhii sionişti din Ucraina, ale ultraşilor din galeriile echipelor de fotbal şi pe de altă parte a unor falşi luptători pro-ruşi, inflitraţi în mulţime, care au tras în civili de pe acoperişurile clădirilor, au aruncat cu bucăţi de geam şi pietre, pentru a incita manifestanţii naivi din grupul Euromaidanului.

Acţiunea a avut scopul evident de a provoca Rusia să atace militar Ucraina şi totodată să intimideze civilii şi să descurajeze protestele paşnice în favoarea federalizării şi alipirii la Rusia. Ca mod de operare a fost o acţiune sub acoperire, sub steag fals, după modelul clasic folosit de CIA în diverse colţuri ale lumii.

Aceasta este doar prima parte a investigaţiei, urmând să apară şi o continuare, cu noi dovezi.

11 păreri la “Adevărul despre masacrul de la Odessa din 2 mai

  1. Alex

    da rusii cum au procedat cand Cecenia si-a proclamat ‘independenta’, nu tot in genul asta? foarte bine au procedat ucrainienii, au parlit niste teroristi rusi (coloana a cincea kgb-ista din Odessa) dar au starnit tot musuroiu..

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Bănuiesc că femeia aia gravidă, pe care au ştrangulat-o cu cablul de la lampa de birou, era tot teroristă din coloana a cincea, nu o biată femeie care a avut ghinionul să fie la serviciu în acea zi!

  3. red

    ce de tarani prosti are romania!!!! incredibil!!!! pt prostii astia nu conteaza nici macar ce vad pt ca prefera mai departe sa traiasca din povestile lor!! in cecenia tot astia care distrug acum tot ce se poate in ucraina au actionat si acolo. rusii s-au aparat. ce-ar fi trebuit sa faca? sa le ceara voie prostilor europei taranii din romania?! daca citesti ce scriu toti spalatii astia pe creier ai impresia ca lenin n-a murit iar stalin ne pindeste dupa colt.

  4. Alex

    ma @red, daca rusii s-au ‘aparat’ in cecenia de ce le refuzi ucrainienilor dreptul la aparare in fata agresiunii rusesti, logic, nu? intrebare ca de la taran prost la putinist infect..

  5. Alex

    ps
    citeste si tu articolele Annei Politkovskaya (o rusoaica ucisa de ‘crestinul’ Putin) despre ‘ispravile’ rusilor in cecenia poate iti vine porumbelu’ la cap..

  6. Alex

    pps
    citeste si eseul lui Pamfil Seicaru ‘Rusia de ieri, de azi, de maine,Rusia eterna este DUSMNUL NATURAL al Romaniei’ sau pe Arsenie Boca. (ne vor ocupa trei tari: Ungaria, Bulgaria si Rusia) poate cade si un bolovan in capul tuturor rusofililor care lesina de placere cind il vad pe kaghebistul Putin la bustul gol..

  7. Dan Tănăsescu Post author

    @Alex: eşti absolut penibil. Comentezi, dar nu te-ai uitat măcar o clipă la materialul video de aproape 2 ore unde se vede clar cine au fost criminalii din masacrul de la Odessa. În al doilea rând, dacă eşti aşa de inteligent, de ce atunci când postezi comentarii, în câmpul pentru adresa URL introduci adresa blogului meu, în loc să introduci adresa blogului/site-ului tău, asta doar în cazul în care ai aşa ceva?

  8. Alex

    1 nu am mail valid (din motive ‘tehnice’) improvizez, scuze. 2. am dat surse care sa-mi sustina argumentatia nu filmuletze pe youtube deci nu stiu cat de penibil sunt eu dar altii (dughinisti si putinisti) cu siguranta..

  9. Dan Tănăsescu Post author

    1. Dacă nu ai site, nu trebuie să pui nimic în căsuţa adresă URL, nu e obligatoriu. Eu m-am referit la site/blog, nu la adresa de mail.
    2. Ce surse ai dat, că eu nu văd nici una!?
    3. Filmuleţele de pe youtube sunt înregistrări ale unor evenimente reale, nu desene animate sau filme artisice. aşa că trebuia să te uiţi întâi la „filmuleţ” înainte să te apuci să comentezi aiurea! 🙂

  10. Blondz

    Imi place ca folosesti terminologie de specialitate, se vede ca te documentezi bine. Apropo, se numeste operatiune sub steag strain…
    Referitor la Ucraina, etnicii romani de acolo vor fi in continuare supusi deznationalizarii, indiferent ca sunt la putere ucrainenii sau rusii. Cine isi face iluzii ca domocratizarea tarii va fi un beneficiu pentru ei nu cunoaste mai nimic despre nationalismul ucrainean si despre modul brutal in care populatia romaneasca de acolo a fost oprimata.
    Oricum, esti unul dintre cei care s-au trezit din „Matrix” si incep sa vada realitatea. Adevarul este cam greu de suportat pentru unii, care prefera sa ramana la adapostul iluziilor, unde este mult mai comod…
    Felicitari!

  11. Dan Tănăsescu Post author

    Mulţumesc! Termenul original este „false flag operation”, care se traduce prin „operaţiune sub steag fals”. „Operaţiune sub steag străin” este un termen mai vechi care se folosea în cadrul luptelor navale. Eu am folosit termenul modern, folosit azi de americani. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge