Coincidenţe sinistre legate de zborul MH17

By | 23 iulie, 2014
Distribuie prietenilor!

Chiar în ziua în care am auzit de prăbuşirea avionului Malaysian Airlines în Ucraina, mi-a atras atenţia o serie de coincidenţe numerice ciudate, de natură ocultă, legate de acest eveniment. Avionul cu indicativul MH17 s-a prăbuşit pe data de 17.07.2014 (2 + 0 + 1 + 4 = 7, 14 = 2 x 7), în jurul orei 17, fiind vorba de un avion Boeing 777. Ulterior am aflat că primul zbor al avionului a avut loc pe data de 17.07.1997, adică exact cu 17 ani înainte de prăbuşire, tot într-o zi de joi!

Numele 7 şi 17 au o însemnătate deosebită în numerologia ocultă, ambele fiind numere prime şi fiind folosite ca date semnificative în ceea ce priveşte ritualurile şi evenimentele planificate de societăţi secrete precum Masoneria şi Illuminati.

Făcând cercetări în continuare, am aflat şi faptul că la italieni numărul 17 este considerat un număr ghinionist, la fel ca în cazul numărului 13. Din acest motiv în Italia nu există camere de hotel cu numărul 17 sau etajul 17. Teama provine de la faptul că, în sistemul de numerotaţie roman, cifra 17 se scrie XVII, anagrama și valoarea sa numerică fiind VIXI, expresie latină care înseamnă „am trăit”, prin urmare, prin extensie, „sunt mort”.

O părere la “Coincidenţe sinistre legate de zborul MH17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge