Cine sunt cei din spatele conspiraţiei Noii Ordini Mondiale

By | 5 decembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Acum, când teoriile conspiraţiei sunt la mare modă, multă lume se întreabă cine sunt cei care pun la cale dominaţia globală şi instaurarea unui Guvern Mondial. Răspunsul se află într-o carte destul de cunoscută, pe care mulţi au citit-o de-a lungul anilor, dar nu au reţinut mare lucru din ea. Nu este vorba nici de americani, nici de nemţi, nici de evrei, Papa de la Roma, masoni sau extratereştri, ci de o societate secretă, care unelteşte de mii de ani să înrobească omenirea şi care e infiltrată în toată lumea, în toate instituţiile şi poziţiile-cheie ale societăţii.

Ideea de a instaura un guvern mondial nu este nouă. Vaticanul a încercat, până în zilele noastre, să facă din omenire o lume catolică, în acest scop sacrificând milioane de oameni. Islamul şi-a pus de asemenea acest ţel, iar prin faptul că are cea mai numeroasă şi mai fanatică religie din lume, are şi cele mai mari şanse de succes. O altă formaţiune este cea panslavistă, a cărei ideologie a fost fondată de Petru cel Mare. Ţelul ei era neutralizarea Germaniei şi Austriei, după înrobirea Europei, cucerirea Indiei şi a Persiei. Merită menţionată şi ideologia „Asia asiaticilor”, lucru cerut de Confederaţia statelor asiatice, în frunte cu Japonia. Apoi mai există cea pangermană care tinde să controleze Europa, cu scopul de a se extinde mai târziu.

Dar persoanele despre care va fi vorba în această carte sunt absolut independente de orice religie şi nu aparţin nici unei naţiuni. Ei nu sunt nici de dreapta şi nici de stânga, nici liberali, dar folosesc toate instituţiile pentru scopurile lor. Sunt membri ai unei sau altei organizaţii, dar numai cu scopul de a îngreuna orice investigaţie, de a produce derută printre cei „curioşi” şi a-i aduce pe o filieră greşită. Ei se folosesc de creştini ca şi de evrei, de fascişti ca şi de comunişti, de sionişti ca şi de mormoni, de ateişti ca şi de satanişti, de cei bogaţi ca şi de cei săraci… DE TOŢI!

Aceşti oameni mai sunt numiţi în cercurile lor „Iluminaţi”, „Big Brother”, „guvern din umbră” „eminenţa cenuşie”, „guvern shadow”, „guvern secret”.

Activitatea acestor „Iluminaţi” a început încă demult în Mesopotamia sub numele de „Frăţia şarpelui”. Dacă vrem să integrăm undeva sistemul lor de activitate şi gândire, atunci, cel mai potrivit, ar fi în machiavelism, o politică ce nu respectă normele etice: o politică fără scrupule.

Jan Van Helsing – „Organizaţiile secrete şi puterea lor în Secolul XX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge