Băsescu ne minte că nu a mai fost la film de 10 ani

By | 24 februarie, 2015
Distribuie prietenilor!

Ieri seară a avut loc premiera de gală a filmului „De ce eu?”, în regia lui Tudor Giurgiu, eveniment la care a participat şi Traian Băsescu împreună cu soţia.

Conform Agerpres, fostul preşedinte a declarat că de la începutul primului său mandat, nu a mai văzut nici un film.

Înainte de proiecția filmului, Traian Băsescu a mărturisit că nu a mai văzut un film de zece ani, de la începutul primului său mandat de președinte.

Dar cine îl crede pe cuvânt pe Traian Băsescu? Aşa că am verificat. Şi iată ce găsim în presa vremii în anul 2007:

Cristian Mungiu şi echipa sa au fost aplaudaţi în picioare de cei circa 1.000 de oameni prezenţi la premiera de gală de la Teatrul Naţional din Bucureşti (TNB) a filmului „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, cel dintâi lungmetraj românesc câştigător al premiului Palme d’Or la Cannes.

Preşedintele Traian Băsescu a fost printre primii care s-au ridicat pentru a-l aplauda pe regizor, la finalul proiecţiei. Şeful statului a fost urmat de ceilalţi spectatori, în timp ce genericul de final curgea pe ecran, iar lui Mungiu i se alăturau pe scenă actorii Anamaria Marinca, Laura Vasiliu şi Vlad Ivanov. Regizorul i-a chemat alături şi pe alţi membri ai echipei, printre care Oleg Mutu (imagine), Mihaela Poenaru (scenografie) şi Dana Bunescu (montaj).

Sursa: Mediafax

Ca să vezi! Băsescu minte cum respiră, dar asta nu mai surprinde pe nimeni. Ne-am obişnuit deja de 10 ani. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge